SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Evet biliyorum. Açıkçası spoiler sayılmıyor, haritayı açınca zaten neyin nerede olduğunu görebiliyoruz.

Kulelere varıp kör noktaları açtıysanız görünür ama hangi aracın nerde olduğu pek anlaşılmaz konumuna varana kadar.

1 Beğeni

Bugün biraz direksiyon ile denedim. Hımmm çok değişen bir şey yok ancak oynanır mı? Ben vitesim desteklemiyor diye girmiyorum onun dışında SnowRunner sürüşü klavyede de direksiyonda da aynı :smiley: Feedback ayarı yaptıktan sonra oynanır. Bir süre sonra klavyede yoruyor. Gamepad mükemmeldir. Video bile çeksem yine aynı şeylerden bahsedicem 1 yıl olacak hala TH8A için destek gelmedi.

Güncelleme videosunu çekmeye çalışacağım. Son aldığım Pacific dün gece devrilmişti. :smiley:

1 Beğeni

Bunu hak edecek ne yaptım?

1 Beğeni

@LazJedi o şanzımanla gidersen müstehaktır

3 Beğeni

Şanzımanı nereden gördün? :smiley:

Burada ben de defalarca devrildim. Sudan gitsem saplanıyor, kenardan gitsem devriliyor.

1 Beğeni

Ya aslında suç bende. Düz yol varken gittim suya daldım. Devrilen kamyonu kurtarayım derken diğeri de gitti. Sinirlendim Alt + F4 çektim.

1 Beğeni

Sağ aşağidan belli şansıman

1 Beğeni

vitesi l- alıp yavaş yavaş ineceksin, otomatikte tekerin birisi çamurdan kurtulunca araç fırlıyor dengesini kaybediyor.

Biliyorum fakat devrilmemin şanzıman ile alakası yok. :slight_smile:

Şanzımanla alakası yok ama senin orda kontrolü sağlayabilmen için deniliyor

bazen oynamak istemeyince olmuyor ya o yönden can sıkan şeyler de eklenince sarmıyor

1 Beğeni

Dosyayı hangi programla açtın not defteri mi? böyle açarak araç ağırlığı ve gücü gibi değerleriyle oynabiliyor muyuz?

Araçla ilgili bütün değerleri degistirebiliyorsun

1 Beğeni

onu nasıl açabiliriz hangi program önerirsin

pak dosyasını açabileceğiniz pek çok program var biraz araştırmak yeterli olucaktir

römork paketi çıktı :slight_smile:

2 Beğeni

Bu adam mod yapmasını biliyor.

Böyle traktör modları niye çıkmıyor anlamadım. Kurtarıcı ve yükleyici olarak harika olurdu.

1 Beğeni