Evet biliyorum. Açıkçası spoiler sayılmıyor, haritayı açınca zaten neyin nerede olduğunu görebiliyoruz.
Kulelere varıp kör noktaları açtıysanız görünür ama hangi aracın nerde olduğu pek anlaşılmaz konumuna varana kadar.
Bugün biraz direksiyon ile denedim. Hımmm çok değişen bir şey yok ancak oynanır mı? Ben vitesim desteklemiyor diye girmiyorum onun dışında SnowRunner sürüşü klavyede de direksiyonda da aynı Feedback ayarı yaptıktan sonra oynanır. Bir süre sonra klavyede yoruyor. Gamepad mükemmeldir. Video bile çeksem yine aynı şeylerden bahsedicem 1 yıl olacak hala TH8A için destek gelmedi.
Güncelleme videosunu çekmeye çalışacağım. Son aldığım Pacific dün gece devrilmişti.
@LazJedi o şanzımanla gidersen müstehaktır
Şanzımanı nereden gördün?
Burada ben de defalarca devrildim. Sudan gitsem saplanıyor, kenardan gitsem devriliyor.
Ya aslında suç bende. Düz yol varken gittim suya daldım. Devrilen kamyonu kurtarayım derken diğeri de gitti. Sinirlendim Alt + F4 çektim.
Sağ aşağidan belli şansıman
vitesi l- alıp yavaş yavaş ineceksin, otomatikte tekerin birisi çamurdan kurtulunca araç fırlıyor dengesini kaybediyor.
Biliyorum fakat devrilmemin şanzıman ile alakası yok.
Şanzımanla alakası yok ama senin orda kontrolü sağlayabilmen için deniliyor
bazen oynamak istemeyince olmuyor ya o yönden can sıkan şeyler de eklenince sarmıyor
Dosyayı hangi programla açtın not defteri mi? böyle açarak araç ağırlığı ve gücü gibi değerleriyle oynabiliyor muyuz?
Araçla ilgili bütün değerleri degistirebiliyorsun
onu nasıl açabiliriz hangi program önerirsin
pak dosyasını açabileceğiniz pek çok program var biraz araştırmak yeterli olucaktir
römork paketi çıktı
Bu adam mod yapmasını biliyor.