Genel kullandığı modların listesinde var.
Son yayında burda olmayan pek çok araç vardı o yüzden sormuştum
modioda bulabilirsiniz son yayındakiler klasik araçlardı zaten berbat etti profili şu an yeni gelen pacific kamyonu keşfedemiyorum haritadan kayboldu lanet olsun dün gece 2 saat takıldım ilerlemek için de ben şimdi nasıl keşfedicem onu?
12.1 türkçe yaması çıktı mı?
bununla alakası yok aracın olduğu yerde araç yok zaten multiplayer’da başlattığında tüm araçlar, römorklar ne varsa kaybolur tasks olanlar yeniden başlatılıyor ancak pacific bize direkt hediye edilen bir araç haliyle bir daha bulmak zor
profil dosyasında bir değer falan değiştirip halledilir mi bakıcaz ama çözümü yok ve bu böyle oldukça multiplayer’a girilmez
Senin durum farklıymış doğru. Verdiğim sitede save editor var bir bak istersen.
benim olay için çözüm yok maalesef orada sadece rank ve para yükseliyor şu lanet olası araç sistemi de keşfetmeden açılmıyor
para var zaten 4 milyondan fazla…
Ne saçma ya oyun çıkalı 1 sene olacak hala aynı hata var.
Bu arada GeForce NOW ile denedim oyunu gayet akıcı ve modları bir kez indirince çıkıp tekrar girdikten sonra modlar yüklü kalıyor. Zaten kalmasa bile şak diye iniyor orası ayrı.
Abi profil dosyası değil de initial dosyası üzerinden acabiliyorsun aracı ben biraz kurcalayinca baya bişeyler buldum araçlara awd difflock ekleyip degistirebiliyorsun keyfedilmesini açıp kapatabiliyorsun hangi seviyede açılacağını belirleyebiliyorsun yani araçla ilgili herşeyi yapabiliyorsun
Hangi araç abi acilmayan buraya yazarsan initial dosyasında aracı açık hale getirip yollayabilirim dosyayi
yeni gelen pacific işte
Pacific P512 PF
BOAR 45318
Boar normalde Rusya’da alınıyor ama her neyse şu ikisi için yapabilirsen güzel olur ben de ona göre videoda bahsederim
Tmm abi bakıyorum hemen yolladım şuan
v12 güncelleme ile araçların gücü mü düşürüldü?? Yada tomruk ekipmanları çok güç düşürüyo galiba ağırlıkları felan fazla yapılmış?? Pacific P12 uzun tomruk yükünü yokuş yukarı çekemedi. Gittim Caterpillar 745C getirdim öne geçip çekmeye çalıştım tık yok araçlar tıkanıp kalıyor? difflock da çalışmıyo gibi bazı tekerler yavaştan boşa dönüyo… şu yeni eklenen “gearbox” tomruk için şartmı anlamadım. Derry Longhorn 4520+Caterpillar 745C ilede denedim yok olmuyor. Ayrıca araçların ağaç, taş gibi biryere takıldığı yok yani sıkıntı tamamen araçların gücü ile alakalı.
Güçle ilgili bir sıkıntı görmedim ama o p12 zaten default olarak diğerlerinden güçsüz modlusunu denemen lazım
Bugün yeni gelen paystarı full donattım yardırıp gidiyor 5 dingil olmasına rağmen
Tomrukların ağırlığı diğer yüklerden fazladır muhtemelen bu da mantıklı
Benim keşfedilemeyen yeni pacific kamyonu sorunu hala çözülmedi
abi keşfedilme olmayabilir ama attığım dosyada true 'yu false çevirince açılıyor araç mağazada
ben sana attıktan sonra keşfetmeden direk açtım aracı
Abi onu da yapabiliyorduk o dosyalardan da
Araç yeterince hızlı zaten kullanmam zetrosa tomruk eklentisi gelince mesele çözülür
Yeni gelen iki aracı da keşfetmek mi gerekiyor? Pöff
Spoiler yemeyi göze alıyorsanız neyin ve nerede olduğunu gösteren harita var MapRunner diye sitede.