6.28 GB’lık güncelleme geldi.
evet tam sürümü çıktı hadi kurtulduk yayın falan açarız artık ama bu akşam msfs var
yazısını da hazırlayayım bugün yayınlayalım
İşte bu! Saat kaçta olacak ona göre ayarlayalım.
snowrunner canlı yayınını bugün yapamayız ama yaptığımız zaman multiplayer girmek faydamıza olur bilmiyorum cuma akşamı mı yapsak ama o gün gündem simülasyonu artık çekmem gerekecek yetişmesi lazım
Bu akşamki MSFS yayını için sormuştum.
MSFS için önce sanırım 18:00 gibi güncelleme çıkacak ve yüklendikten sonra ben de 19:30 civarında yayını açarım. Yeni gelen yerlere gitmem lazım bol bol yok kullanmalıyız. Asıl olay bundan sonra CRJ çıkış sürecine girebiliriz.
Birleşik Krallık ve İrlanda arasında bir uçuş yapılabilir. Dublin, Liverpool, Newcastle, London City için havalimanı eklentilerim var. Orbx
Oh oh çok iyi çok iyi.
Beleş olmadı ama indirime girdi.96tl nornal oyun,premium 160tl.
Yazıyı elektrik gelince hazırlayıp yayınlarım akşam da 19:30 civarı oynayacak kişilerle buluşuruz. Benim modlar var haliyle onlarla girmek gerek. Zetros için henüz logging eklentisi çıkmadı. Mevcut kamyonlarla çekebiliriz.
Arkadaşlar Coop girerken Your NAT type is STRICT hatası alıyorum yardımcı olur musunuz?
Oyunu epicten almıştım
Tomruklar, SnowRunner için geri döndü! Season 3 DLC’si ile Wisconsin eyaleti eklendi. 12.0 güncellemesi yayınlandı.
@Gorkemer onun çözümü yok muydu?
My internet router is in strict NAT, preventing me from playing in multiplayer
You’ll have to switch to a different network settings on your side, if possible. If this doesn’t work, you’ll have to check with your ISP.
The two following ports have to be open:
TCP: 11700-11710
UDP: 48800-49000
To do so, please do the following:
Search for Windows Defender Firewall with Advanced Security
Open Inbound Rules and click on "New Rule..." on right side of the window.
Make rule SR1: Port > TCP > Specific local ports 11700-11710 > Allow the connection
Make rule SR2: Port > UDP > Specific local ports 48800-49000 > Allow the connection
Open Outbound Rules and do the previous two steps with opening ports
reis bugün sadece snow runnerla ilgili canlı yayın varmı sonunda 12.0 çıktı yada ne zaman canlı yayın olur
akşam 19:30-20:00 arası başlayacak YouTube tarafını ayarlıyordum şu an
Ben ilk defa garip bi hata aldım bu güncelledmen sonra benim gibi hata alan varmI?
Oyuna girdiğimde bıraktığım kamyondan başladım ama diğer kamyonlarım yanımda olmasına rağmen mapde gözükmüyordu üstüne ben de gözükmuyordum.Sonra oyundan çıkmam gerekti bi süre sonra tekrar girdim ve bütün araçlarım kaybolmuş.Bütün kasalar her şey.Tertemiz map.Garajda da yok q e yaptım yok.Şaka gibi.F4 den trucksa geldıgımde bomboş.
- dlc sezon bileti sahiplerine ücretsiz olacak mi yani?
Wisconsin’i fethedecek ekip aranıyor
evet içerisinde bulunacak ancak hardcore mode gibi şeyler zaten ücretsiz güncellemede yer alacağı için herkese gelecek bu daha önemli bence çünkü dün akşam multiplayer oynamaya çalıştık gene aynı şeyler başımıza geldi yine araçlarımı kaybettim yine haritadaki römorklar dahil yok oldu bu sorun devam ettiği sürece tek başına oynamaya devam
Hasan abi kullandığın modlarin listesi var mı dünkü yayindakilerin mesela