Zetros için tomruk ekipmanları geliyor.
Güncelleme hala bitmedi artık sonundayız ama haftaya Salı gününe çıkış tarihi verecekler gibi duruyor.
Tomrukları özledim resmen.
ben tomruk falan nebileyim güzel ama oyun eskisi gibi değil tanıyamıyorum
eskiden başkaydı efsaneydi şimdi yeni ve günün şartlarına göre sıradan
reisim merhabalar ben orjinal profilimi public betaya aktaramadım nasıl aktarabilirim(bide reisim formlarda orjinal profili public betada çalıştırınca hata veriyormuş o hata hala devam ediyormu) acaba oyunu yeni aldımda bu konuları pek bilmiyorum
Profil kayıtları ne oluyor?
SnowRunner ana oyunu ile test server sürümü tamamen ayrı olduğu için profillerinizi açık beta güncellemesinin olduğu versiyona aktarabiliyorsunuz. Bunu manuel olarak yapmanız gerekiyor.
Bu işlemi ters şekilde yapmayın çünkü oyununun profil kaydı bozulabilir!
Önce test server olan oyuna girin sonra bu işlemi gerçekleştirin.
Ana oyun profil kayıtları şurada(live branch):
C:\Users\username\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\backupSlots\sd6f4e86g1d6s1gd5 (bu kod bilgisayarınızda değişiklik gösteriyor)
Yukarıdaki klasörün içindeki dosyaları kopyalayıp aşağıdaki SnowRunnerBeta klasörünün içindeki gösterilen yere yapıştırın(Test Server):
C:\Users\username\Documents\My Games\SnowRunnerBeta\base\storage\sd6f4e86g1d6s1gd5 (bu kod bilgisayarınızda değişiklik gösteriyor)
Önce test server olan oyuna girin. SnowRunner Public test version açtığınızda Epic Games Store’ın bulut ya da yerel kaydı mı yüklesin sorusuna YEREL KAYIT olarak cevap verin. Bilgisayarınızdaki kaydı çalıştıracaktır. Ve oyunu yeniden başlattığınızda ana sürümdeki profilleriniz betaya geçmiş olacak.
Tam sürüm 5.0 güncellemesi çıktığında ANA OYUNDAKİ PROFİL KAYDINIZDAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. AÇIK BETA’DAKİ PROFİLİ GERİ KOPYALAMAYIN!
burada anlatmıştık şu an yapmana pek gerek yok güncelleme yakında sona erecek oradaki kayıtları ana profile geri taşıyamazsın sıkıntı çıkar o yüzden sadece keşif amaçlı haritaları oynayabilirsin
haftaya salı falan çıkarmaları gerek artık bakalım
Hocam ellemeyin çıkarsınlar Eğer şimdi çıkarmazlarsa ilerde yeni bir oyunla beraber tomruk taşıma getirdik derler sanki yeniymiş gibi lanse etmeye çalışırlar bide. Eski şeyleri durup durup yeniymiş gibi çıkarıyorlar. Tabi sadece bu oyun için demiyorum. Bu tomruk olayınıda eğer zor birşey olsaydı yeni oyun çıkarırlardı eminim. Bu paraya ne güncelleme alırsak kar belliyoruz artık. Yeni bir bilgisayar almak zordan öte imkansızlaştı. Elimizdeki ile yetinmek zorunda kalıyoruz. Her gelen yeni güncellemeyle birlikte yeni bir oyun almış gibi seviniyoruz
Bilgilendirmeleriniz için ayrıca teşekkürler. Simulasyon oyunları için tek gördüğüm bilgi aldığım kanal bu iyi çalışmalar.
Son PTS güncellemesi geliyormuş. Hadi bakalım. Yeni eklenen Pacific kamyonu tatlı olmuş. Daha kullanılabilir diyelim alırız deneriz. Yukon’da kalan ağır nakliye işini modlu P16 yapacaktık kaç gündür erteliyorum. Daha önce yazdığım Cat’in farklı bir versiyonu için bilgi göremedim. Sonraya saklıyorlarsa bilemem ama bu araçlara alıştık artık sıradan geliyor.
PTS DLC 3: Patch 12.6
Bug Fixes
Numerous art, gameplay, and localization fixes for the phase 3 maps
Fixed a bug where cursor could stay stuck when visualizing contracts list with a lot of objectives
Fixed a bug where the ‘Move to Garage’ message was displayed in the watchtower zone after completing the tutorial
Fixed a bug where generators turn on/off state was not updated immediately in craft menu for both host and clients
Fixed a bug where only the owner of the generator trailer could craft cargo in the coop after turning it on
-Fixed a bug where Long logs did not unpack when ‘Log Carrier Rear’ was detached
Trucks
Minor model improvements for Pacific P512
Fixed a bug where it was impossible to attach the trailer with addon and crane installed on Pacific P512
Fixed a bug where it was impossible to attach the trailer with addon and crane installed on International Paystar 5070
Mod Browser
Fixed a bug where the mod browser option was unavailable if the game was started with no internet connection
Fixed a bug where a warning message of limited functionality in Mod Browser appeared while changing pages without an internet connection
Fixed a bug where mods size in "mods required" pop-up was not accurate in some cases
şu an girdim oynuyorum biraz
Ne zaman yayın olur?
ne yayını aslında bu akşam açmak lazım ama tam güncelleme çıkmıyor ki o kadar iş yapıcaz betaya kaydedilecek yani çıkınca yapmak istiyordum zetrosa eklentileri gelecekti
+++ pacific p16 için tomruk eklentisi gelmemiş rezillik
yalnız multiplayer yapmak lazım 3 kişiyi seçip devrileni atıcaz yerine başkasını alıcaz
survivor
Öyle yapıyorlar zaten. Spintires ve MudRunner’de sadece tomruk görevleri varken SnowRunner’de hiç tomruk işi koymamış olmaları saçmaydı üstelik Alaska gibi bol ağaçlı haritalar bulunuyordu. Şimdi ise yeni akıllarına gelmiş gibi yenilik diye yediriyorlar işte.
Bunun tam adı Amerikanizasyon hocam Her alanda var bu.Önce bir fikir çıkıyor kendine has,orijinal vs ama bir şekilde pazarlama ve daha profesyonel çalışma standartı için ya komple satılıyor ya da ortak alıyor büyük şirketlerden.E bu seferde herkese hitap etmek zorunluluğu doğuyor.Çünkü çok satmak lazım.Daha rengarenk olmak lazım.İçerik değil oyunun makyajının iyi olması lazım.Maalesef ben de eski oyunlardaki tadı alamıyorum senin gibi.
PTS DLC 3: Patch 12.7
Added long logs trailer for Pacific P16
Fixed a bug where the mini crane and some addons were clipping into each other on the ‘International Paystar 5600TS’ truck
Fixed a bug where it was impossible to load Medium Logs cargo into ‘Caterpillar 745C’ truck with ‘Log Carrier’ addon
Yusuf`un diğer modları olan MAN ve TATRA güncellenmeyecek mi acaba? Çok uzun zamandır Zetros da olan custom bed kasalar için bekliyorum. Araçlara amerikan kasaları yakışmıyor. Bir el atsa nefis ve daha kullanılabilir olacaklar. Şöyle custom tomruk karoser ve yine custom römork olacak MAN için harika olurdu.
reis tam sürümü tahmini ne zaman çıkıcak acaba
SnowRunner lobisi bunu beğendi.
11 Şubat’ta Epic Games’in özel duyuruları, oyunları tanıtılacak. SnowRunner’ın son DLC’si ve güncellemesini de buna saklıyorlar. Bu arada 1. yıl dönümüne doğru 4. DLC ve güncelleme çıkararak hardcore mod eklenecek ancak ücretsiz dağıtılma ihtimali yok değil bu telaş bu acelecilik ilk sezonu bitirip ikincisini duyurup oradan yine para kazanmak için ancak oyun çok genişledi çok fazla oynanış sunuyor daha kritik sorunların giderilmesi gerek.
Aman ya ücretsiz mücretsiz deme. Daha fazla içerik gelsin.
sezon bileti olanlar daha kaç tane sezonu ücretsiz alır belli mi ?
sezonlar ayrıdır şu an pakete sahip olanlar 4. dlc ile haklarını bitirecekler yenisi duyurulacak mı nasıl olacak merak ediyorum ama duyuracaklardır çok fazla planları var yani yenisini yine almak zorundasınız