SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Vermeni de tavsiye etmem başkan, biz verdik noldu elimizde patladı. Gta 5 bile 180₺ bandında, RDR 2 200 altına hiç inmedi. Kimse kusura bakmasın da Snowrunner o parayı hak etmiyor. Kur ile alakalı olabilir fiyat farkı ama, bi Rockstar oyunlarıyla arasında fiyat olarak pek fark yok, ama muazzam derecede oyunsal anlamda fark var. Tamam belki farklı tip oyunlar ama, rdr 2 ye verdiğim 230₺ ye acımıyorum ama snowrunner tarafında öyle değil. Keşke vermeseydim diyorum.

Hocam araç kontrolleri daha rahat, daha makul olsa düşünülebilir ama araç benim verdiğim kontrol girdisine göre hareket etmiyor. :smiley: Resmen arabayla boğuşuyorum götürmek için. :smiley:

1 Beğeni

https://www.epicgames.com/store/tr/product/snowrunner/clasico-pack?sessionInvalidated=true

bu ne lan harbi bu nedir ya?
iyisin güzelsin bir sürü olumlu yanı var da böyle salakça bir şeyden para kazanmaya çalışmak çok garip

2 Beğeni

ne alaka ya bunlar bundan sonraki çıkıcak dlc paketlerini verecez diyip bize pass satmadılar mı bunların yaptığı bildiğimiz düzenbazlık

Bence chevrolet oyunun başında gölden çıkardığımız işe yaramaz kamyonun acısını çıkartıyor :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

ilk çıktığında korsan denedim 3 gün deli gibi oynadım sonra daha girmedim çabuk tükeniyor, ben zaten tekrar korsana döndüm artık oyunlar sarmıyor, 3 günden fazla oynadığım olursa indirimde alıyorum.

Epic’teki indirimleri takip ederseniz indirim dönemlerinde eğer 60₺ indirim kuponunuz varsa uyguna alabilmek mümkün. Standart versiyon + Season Pass ayrı ayrı alınca 80 TL gibi fiyata geliyordu yanlış hatırlamıyorsam . Steam’a gelirse orada %40’tan fazla indirim olmaz kupon falan da yok zaten.

200 lira etmeyeceği konusunda hemfikiriz, vaktinde heyecanımıza yenik düşüp 180₺ verdik ama BugRunner almış gibiydik hataları çoktu ve bunu pandemi sebebiyle işlerin aksamasını gerekçe göstererdiler. Hala kontrol sorunları devam etse de benim için 2020 yılında çıkmış en iyi oyun bence. 150 saatim var sırf amaçsızca dolaşmak için bile alınır özellikle son çıkan 2 harita efsane olmuş.

Oyuncak gibi duruyor sahip olsam kullanmazdım. :slightly_smiling_face:

Aslında fizikler ve kontroller biraz daha düzgün olsa alınabilir ama hem oyunun pahalı olması hem çok DLC’sinin olması hem de Season Pass’e rağmen paralı DLC olması iş değil bence.

Yani dediğiniz gibi sırf dolanmak için alınabilir belki ama araçlar bir kere o ağırlık hissini vermiyor, hele pickuplar top gibi seke seke gidiyor neredeyse. Ayrıca G27 ile bile iş toprağa geldi mi aracı kontrol etmek çok zorlaşıyor. Bu toprakta araç sürme zorluğu değil, bilhassa gaz tepkileri inanılmaz saçmalıyor. Azıcık gaza basıyorum gitmiyor, biraz fazla basıyorum patinaj yapıyor. Bu gaz ayarı Spintires’da çok daha kolaydı.

Mudrunner’da da araçlar yola basma hissini vermiyordu. O hissi en iyi Spintires veriyor onda da çok az yol var, gerisi hep çamur. :smiley:

Biraz daha kontroller düzgün olsa, araçlar ağırlığını hissettirse, sırf o parça toplama v.b muhabbetleri için bile alınır ama şu haliyle çok sevdiğim parça toplama ve modifiye sistemi bile cezbetmiyor.

Turlamak için BeamNG, Rigs of Rods (Araç fizikleri efsanedir, BeamNG’nin atasıdır), Fuel (14 bin kilometrekarelik Devasa haritası var), Spintires var, Mudrunner var her ne kadar sevemesem de duruyor PC’de. En azından kamyon hissini daha iyi vermiş bence.
Hepsini geçtim GTA’da mod yükleyip turlaması bile çok zevkli çünkü araca hükmetmek mümkün. :slight_smile:

2 Beğeni

hadi yine gönlümüzü almayı başardılar

:smiley:

gelen şeyler baya iyi

2 Beğeni

En son güncellemede yağmur yağmama problemi vardı yazıda göremedim ama inşallah düzelmiştir.

Oyun epic’de indirime girmiş kupon ile birlikte şu an 52tl

@Nomrukan

Usta kuponla ve indirimle oluyor yoksa 50 TL ye vermiyorlar oyunu :slight_smile:

olsun sonuçta 50tl

1 Beğeni

50 TL de verilir artık alan almıştır zaten sonbahardan oyunu tekrar boostlayacaklar haberiniz olsun. :slight_smile:

Harita modlarını multiplayer’da aktif edecekleri ve iyileştirecekleri için tam anlamıyla eski oyunlardaki ortam oluşmuş olacak. Modların bulunduğu girişteki arayüzü de komple elden geçiriyorlar muhtemelen mod.iodaki arayüzü ekleyecekler hepsini görüp kontrol edebileceğiz.
En azından geliştiriliyor.

Şu süspansiyon sürüş fizik simülasyon hataları da düzeltilsin çok güzel olacak.

5 Beğeni

mod.io da abone olduğum modları oyunda mod etkinleştirme yerinde göremiyorum her 2 sinde de hesabım aynı delireceğim sinirden oyunu sildim

Bilgilendirme için teşekkürler ancak Steam dışında oyun almayı pek istemiyorum. :slight_smile:

MB Zetros geliyor :slight_smile:

Bu arada Rng3r sitenin eski kurucularından Yusuf Bölükbaşı :slight_smile:

SnowRunner modları sayesinde adam olacak.

Bugfix dışındaki olaylar başlayıp araçlar düzeldiğinde bu modlar çok işe yarayacak.

5 Beğeni

Su oyunda zetrosun yanında unimog da görmeyi isterdim

Epic hesabının mail adresi mod.io hesabıyla aynı mı? Öyle olması gerekli görünüyor.

İki hesabı bağlarken bug oluşmuş olabilir buna benzer sorun yaşayıp çözen olmuş bir deneyin bakalım.

Eğer yine olmazsa forumda geri bildirimde bulunabilirsin nasıl yapılacağı yazıyor.