Oyuna girerken böyle bi hata mesajı alıyorum. Oyunu tekrar indirdim mod dosyalarını sildim düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam giriş bilgileri aynı vermiş olduğun link beta daymış
resmi forumda çözümü vardır mod.io ile bağlantı kuramadı ya da belgelerimdeki dosyaları okuyamadı çok garip hatalar
Burada genel olarak belirteyim. Ekim ayında yeni güncellemenin betasına kavuşacağız.
hadi inşaallah o güncellemede düzelir
** ( oyunu tekrar yüklemem gerekecek ) **
İlk zamanlar böyle sorunlar yoktu çok ilginç. Oyunu bozuyorlarmı iyileştiriyorlarmı anlamadım. Mesela görev başlattığım haritadan çıkıp görev için başka haritaya gidince görev gözükmüyor ama devam ediyor. Bu arada oyunu canlı tutabilmek için snowrunner içinde yeni videolarızı bekliyoruz. İyi çalışmalar…
Yakın zamanda mod sildiniz mi? Satın alınmış ve haritada bulunan kamyonu deaktif etmeden modu sildiyseniz ondan olabilir veya kullanmakta olduğunuz mod dosyaları silinmiş yada değişikliğe uğramış olabilir.
Bulut kaydını kullanıyorsanız oyunu silip tekrar yüklemek fayda etmeyebilir. Yeni oyun başlatıp kayıt olarak pc seçeneğini seçin.
Aynen modları silmiştim ondan sonra bu hata gelmeye başladı. Yeni oyun başlatıp oyundan çıkayım sonra kendi savemi yükleyip tekrar oyuna girip öyle deneyeyim.
Neyse olmadı artık yeni güncellemede belki düzelir genede teşekkürler.
Eski save bozulmuştur artık güncelleme ile düzeleceğini sanmam. Neyse bir dahakine modları silmeden önce araçları satarak kurtulun ve mod yöneticisinden kapalı konuma getirip öyle silin
Teşekkürler
İlk zamanlar böyle hatalar yok muydu
Herkes problem var derken bende yok diye yazmıştım konuya. Şimdi bendede hatalar var
bugün Generic 1500 modu çıkacak betada test ediliyordu daha birçok araç yapılıyor
“lisanssız versiyon diye Generic kullanılıyor”
Selamlar değerli simülasyon park üyeleri Snowrunner’ı yeni aldım indiriyorum henüz oynama fırsatım olmadı. Sizlere birkaç sorum olacak ilk olarak oyunda para ve level kasma zorluğu nedir hemen gelişebiliyor muyuz? İkinci sorum multiplayer oynamak için ets2 de olduğu gibi belirli bir süre offline oynamak gerekiyor mu? Son olarak olur da gelişemezsem bildiğiniz güvenilir bir save dosyası var mı?
Geliştirsin çok zor değil para kazanmak oyunda hatta kolay bile diyebilirim baktın olmadı save dosyası ariyacagina gir kendi save dosyanda değişiklikler yap level ve parada ama yani yaptiktan sonra keyif almazsın unutma
Cevap için teşekkür ederim save dosyası düzenlenebiliyorsa eski savemin yedeğini alırım o zaman.
Oyun da görevleri tamamlamak zor.Bazen araç çıkmıyor görev bitti dediğin yerde mazot bitiyor yan yatıyor araç.Ama zevki zorluğunda
arazi şartları beni heyecanlandırdı açıkçası mudrunner ve spintires bunun yanında biraz sönüyor
ford aklın varsa ranger lisansı verirsin.
“okay guys you convinced me, no promises, but we will try to push a pts update for you tomorrow” demiş developer discord kanalında gördüm
yarın yeni betayı salabilirler hadi bakalım