SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Hocam aynen Spintires’te olay tamamen çamur ama mesela 4x2 bir ZIL 130 hiç bir işlevi yok. 6x6 araçlarda da tüm tekerlerden çekiş + diferansiyel kilidi açık ona rağmen boyna vinç atmak gerekiyor. Yoksa Rus kamyonları falan ilgimi çekiyor ama oyunda kamyonu sürebildiğim bir yer yok ki. :smiley:

O kadar mı kötü? Acaba ben de mi korsan deneyip beğenirsem alsam?

Teşekkürler hocam mutluluk hepimizin olsun. :slight_smile:
Hocam gamepass derken? Birazcık cahilim de o konuda. :smiley: Hangi satıcıda var o olay?

1 Beğeni

Microsoft’un game pass diyor da game pass’e dahil değil sanırım snowrunner emin değilim ama

Dahil dostum.

2 Beğeni

Snowrunner yok hocam Mudrunner var. Neyse No Mans Sky dahil oynamayı düşündüğüm pek çok oyun var. Onlara bakarım.

Bir kaç gün önce kontrol ettiğim de vardı reyis. Ondan emin konuşmuştum. Demek ki aylık rotasyonda çıkarmışlar.

Sorun yok korsan indirip deneyeceğim artık çare yok. :slight_smile: Bir Demo falan olsaymış iyiymiş. :slight_smile:
Gel gelelim gamepass iyiymiş aylık 30 liraya bir sürü oyun. :smiley:

O kadar olmuş mu ya :joy::joy: 15 ₺ idi ben aldığımda. Hala öyleymiş. görünen bu inşAllah böyle kalır. :smiley:

Usta daha 2 gün önce arttı fiyatı 15 TL idi normalde ben hatta yenilemiştim

Çok sorun değil ya ilk ay 5 lira sonra 30 lira. Bir kaç oynamak istediğim fiyatları 100-150 lira olan, onları denerim. :smiley:

Sea of thieves felan kesin oyna usta tavsiye ederim

Nasıl bir şey ki hocam o?

Benim kanalda yayınlarım var ordan bakıp bilgi sahibi olabilirsin başkan. Tavsiye ederim ama tek başına oynanmaz. Birileriyle oynaman lazım.

Senin kanal ne usta izleyelim sea of thieves bir ara oynayacam dedim iş mevzusundan giremedim şimdi başlattım game pass girmeye başladım izlemek de güzel oluyor açar bakarım Serhan abiyle mi videolar gelecem dedim gelemedim ben

Kanalcık aslında :joy:
https://www.youtube.com/channel/UCK8xyEElyNPLvFMG1C0XvGw

1 Beğeni

Bugün seni Gamepass den de ekledim gene tayfa lazım olursa denk gelirse saatler gelebilirim

1 Beğeni

Oyunu korsan indirip denedim; sarıp sarmaması arasında kaldım.
Artıları olarak araç çeşitliliği ve modifiye olayı. Lastiklere özellikle bayıldım.
Görevlerin daha çeşitli olması güzel. Eskiden sadece kütük v.b taşıyabiliyorduk.

Gel gelelim sevmediğim kısımlar:
Varan 1: Fizikler. Evet düz yolda gidiş fizikleri güzel, Mudrunner gibi değil ama toprakta ve çamurda araç bildiğin sapıtıyor. Hani topraktan, çamurdan zorlanma değil de sanki verdiğim komutlara riayet etmiyormuş gibi. Spintires bu konuda çok ama çok daha iyiydi. Oynadığım arazi koşulu içeren çoğu oyunda bu kadar zorlanmadım. Arazi ile değil arabanın kendisi ile mücadele ettim resmen. G27 ile oynarken omuzlarım ağrıdı artık.
Varan 2: Manuel vites seçeneği yok. Spintires’i manuel vitesle oynuyorum ve gaz pedalını okşamak, yarım debriyaj yapmak, vites seçimini kendim yapmak v.b güzeldi. Burada ya L ya R ya da Auto. Biraz hızlanıcam deyince mecbur otomatik, durmak için fren basıyorum laps geri gidiyor falan. Biraz yadırgadım bu durumu.

Para verip alır mıyım? Şu anki fiyatıyla değil. Anca 50 TL gibi bir fiyata bulursam geniş araç yelpazesi için alırım. Şimdilik Spintires devam.

Usta bu oyun o fiyata düşmez yalnız 50 TL lik bir oyun da değil çok daha fazlasını hakediyor 50 TL demek şuanki kurda 6.5 dolar ediyor ki bu parada hicbirsey demek yani diyeceğim o ki ne bu oyun 50 TL ye düşer nede oyun 50 TLgibi bir fiyata verilebilecek bı oyun değil

1 Beğeni

Epic’de kalırsa düşmez. Steam’da olursa düşer. :smiley:

Valla hocam normalde oyunlara büyük paralar vermem, indirim takip ederim. En son Surviving Mars’a 120 lira verdim, haftası geçmeden 35 liraya düştü indirimde. :smiley:

Düz Spintires’ı veya Mudrunner’ı da o fiyatlara almıştım.

Dediğim gibi çok da beğen-e-medim. O yüzden 160 lira veremem. :slight_smile: Daha bir sürü DLC’si var.