O kadar araç çeşidi var ki Navistar olmadığının farkına varmadım sen deyince baktım bende de yok. Bunun gibi sorun yaşayan bayağı kişi var.
pre-order yapanlara verdiler anormal bir durum yok?
Doğruymuş ön sipariş ile alınabiliyormuş. Ön sipariş verip de yine bulamayanlar var ilginç.
Açıkçası böyle saçmalığı ilk defa duydum eminim benim gibi böyle ayrıcalığı farkında olmayan çok kişi var. SnowRunner çıkacak diye 1 aydır şafak saymıştım eğer böyle ayrıcalığı bilsem alırdım. Sonradan tek DLC olarak satılmaması da ayrı saçma olmuş neyse.
böyle bir ayrıcalığı olduğunu sitede defalarca yazdık ve onlar da zaten belirtiyordu ![]()
Sitedeki yazıları muhakkak okumuşumdur ama kesinlikle ön sipariş ayrıcalığının farkında değildim, Khan Marshall’ı gözüme kestirmiştim. ![]()
Bu konuda kafa patlatınca hatırladım ki o dönemler Epic kuponu ön sipariş alımlarında geçmiyordu 60₺ indirim için oyunun çıkışını bekliyordum yani haberim olsaydı da Navistar’a sahip olamayacaktım neyse sağlık olsun.
navistar peşinde koşmaya hiç gerek yok
snowrunner.mod.io da Ranger Yusuf’un yaptığı bir sürü güzel kamyon modu var adam çok iyi yapıyor gururumuz oldu
sonbahardan sonra kanada da çıkınca daha da iyileşecek
Aynen Yusuf’un yaptığı modlar tam bir harika oyunun ruhuna uygun çok abartmadan birşeyleri tam tadında kamyonlar yapıyor resmen aradığım modlar hep onun modları çıktı
8.0 güncellemesi ve ilk DLC’nin yarım kalan kısmı yayınlandı.
3.72 GB güncelleme yüklüyorsunuz.
Konuyu daha sonra hazırlayıp yayınlayacağız.
Güncelleme 7.0 oldu.
Güncelleme yazısını tekrar hazırlamam yarın sabahı bulacaktır. Zaten daha önce paylaştığımız için artık sürekli aynı şeyleri tekrar etmek yorucu ve anlamsız oluyor.
Modioda MK27,31,MAN modlarını da bu arada Rang3r-YusufBölükbaşı yapıyor. Görüştük
En azından orada ilk ve en iyi modlar TR’den çıkmış oldu. 2. kez sanırım ayın en iyi modları kategorisinde para ödülü alacak.
Ben de o modlarla videolar çekmeye devam ederim.
Rang3r arkadaşın YouTube hesabı var mı? Varsa mod videolarını orada paylaşıyor mu?
Ben bir tane Rang3r kanalı buldum ama o arkadaşın kanalı mı emin değilim.
SnowRunner - 8.0 Imandra Güncellemesi https://www.simulasyonturk.com/snowrunner-8-0-imandra-guncellemesi/
UPDATE - Patch 8 (bug fixes)
General
- In Co-op, fixed kicks from the game after watchtower unlocks, contracts completion
- Additional fixes for co-op on a LAN
- Fixed bug where trailers’ fuel capacity wasn’t displayed according to the selected metric system
- Fixed a bug when snorkel functionality for Royal BM17 depended on the installed bumper
- Fixed incorrect collision and behavior of International Transtar 4070A with Trapezium bumper and Fuel Tank attached (or other heavy loads)
Wheels
- Added Logitech True Force Wheel G923 support for PC, Xbox One and PS4
- Fixed conflicts between using D-pad and moving camera using Logitech G920, Logitech G923
- Fixed bug when gears binds were not saved when exiting the game
- Fixed bug when Clutch Pedal didn’t work with TX Racing Wheel Leather Edition
- Fixed winch not working when using Logitech G Saitek Farm Controller
The team is currently working hard on the next Phase of the Season Pass, which will bring new unique maps, missions, vehicles, and more! Come join us on our Discord server to chat about your SnowRunner adventures, future content, or what new mod you’ve been trying out!
Son güncellemelerden sonra yağmur yağmaz oldu. Sizdede varmı aynı sıkıntı.
Son güncellemeden sonra alt tab yapıp başka bişeye geçince ekran tam ekrandan küçük ekrana dönüyor. Sürekli ayarlardan oynayıp düzeltmem gerekiyor sorunu yaşayıp çözen varsa. Bu arada yağmur yağmıyor evet daha denk gelmedim güncellemeden sonra
Smithville dam haritasındaydım yağmur yağıyordu. Zaten yağmurun pek etkisi yok bu oyunda silecekler de çalışmıyor.
Beyler merhabalar, uzunca bir süre aranızda olamadım. Bu süreçte nişan, evlilik gibi durumlarım oldu. Artık evli bir birey olarak aranızdayım. ![]()
Şimdi bu konuda sormak istediğim şöyle bir şey var;
Şimdi orijinal Spintires oyununda tamam oyunun esas olayı çamur ama, çamurdan da başka bir şey yok. Sürekli bata bata, saplana saplana oynuyoruz. ZIL 130 gibi kamyonlar tamamen işlevsiz kalırken 6x6 kamyonları da açık difle 4x6 modunda sürmek mümkün değil. Anca dif kilitli olacak, 6x6 olacak ve zırt pırt vinç bağlayarak gitmeye çalışacaksınız. Bu olay sıktı açıkçası. ![]()
Mudrunner bu konuda biraz daha insaflı, biraz daha az çamur var ve biraz daha düz yolda sürüş var. Ne var ki bunun da düz yol sürüşü resmen berbat. Gaza basıyorum araba devir almıyor, hızlanmıyor, direksiyonu düz tuttuğum halde önden arkadan geziniyor falan, beğenemedim bir türlü.
Snowrunner videolarını izledim pek bir şey anlamadım. Demosu da yok anladığım kadarıyla. Bu oyunun sürüşü nasıl? Çamur fizikleri, düz yol fizikleri nasıl mesela 160 > 240 lira verip almaya değer mi?
Steamda yok zaten, sırf bu oyun için Epic hesabı açmaya ve yüzlerce lira bayılmaya değer mi yoksa Mudrunner’dan araç v.b dışında çok bir fazlası yok mu?
Modrunner oynamadım spintires oynadım bir aralar ama çabuk sıktı beni tek olay çamur gibi geldi ve o oyundan sonra modrunner’a önyargılı baktım sanırım ama daha sonra snowrunner görünce şans vermeye karar verdim tekrardan oyuna ve iyiki vermişim dedim o gün bu gündür oynuyorum severek snowrunneri
valla ben milyon kere aldığıma pişmanım
bu oyundan sonra tüm oyunlara önyargılı yaklaşıyorum önce korsanını indirip oynuyorum hoşuma giderse orjinalini öyle satın alıyorum
Reyis öncelikle hayırlı uğurlu uzun ve mutlu bir ömür dilerim
Oyun konusuna gelecek olursak,
Snowrunner’ı gamepass ile denemeni tavsiye ederim. Ben aldım 1 buçuk ay oynadık ekiple sonra bitti.