SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

ets modlarının çoğu forza’dan çevrilme telif atan yok, tamam adamlar haklı ama anında telif atması rakibini takip ettiğini gösteriyor o manada kıskançlık dedim, giants umarım feyz alıp havok motoru satın alır.

halen modu bulamadım bi el atın.

forza olayı karışık doğru düzgün aktaran mod yok modeller acayip kötü kalitede aktarılıyor o konuda rakibi olmadığı için kimsenin takip edip kovalamasına gerek yok ama burada zaten aynı firmadan çıkan iki oyun var + direkt gidip giants modelini resmi sitede paylaşırsan herkes döver :smiley:
steam atölyede spintires için traktör modları hala duruyor mu bilmiyorum mudrunner için bile az mod çıkarmışlardı
mod bende var ama şu an yükleyemem siteye ekleyeceğim

1 Beğeni

Dediğiniz gibi ağaçlık alanlarda daha çok kasıyor. Ayarları düşürmeden olmuyor. 60 fpsye sabitleseler çok iyi olcak.

Ya benmi çok şansızım yoksa oyun mu çok hata veriyor ben de gene mapi açınca siyah ekranda kalıyor tam düzeldi derken 2 gün oynadım gene gitti

1 Beğeni

Açık beta güncellemesi başlatacaklar. Böylesi daha iyi olacak. Aşağıda bilinen sorunlar var. Siyah ekran da şu an bu sorunlardan biri.

Public Test Branch

For our upcoming free content update, which will include a fourth Taymyr map, working mirrors on consoles, and much more, we’re creating a public test branch. This will allow anyone willing to play the new update before it is published and provide feedback to the development team in advance. The purpose of this is to make sure you can all have a smooth experience when the update and the new content goes live. We will announce later when the test branch is available.

Once again, thanks for all the reports we’ve received, they help out a ton, so please keep it up!
Known Issues

PC

Black screen when opening map (can cause save issue)
Michigan dam duplicated/lost truck bug
Missing and duplicating trucks after loading screen in solo mode
As coop host, you can lose your truck if you quit the game during a gateway loading screen
Vehicle can fall under the ground in coop.
(PS4 also) Tutorial - It's possible to leave the garage before going to Alaska using the global map
Issues with mods after Patch 4.0
Bridge cutscene issues
Scrolling in menu makes text unreadable
Text overlapping on map

PS4

The Headlights fix from Patch 4.0 did not work for everyone
Disappearing Cargo when changing map
Disappearing Cargo when you unpacking it in coop
Various Crashes
Ain't no rest for the...trucker? appears to be glitched (or the issue is tied to progression problem)

Xbox One

Various Crashes
Can get stuck on Loading Screen

All

Cargo going through trailers
Lost trucks and cargo that may appear underground or floating in the air
Can’t coop on the same connection (see heading below for more info)
Cargo duplication glitch should be fixed, but cargo is still present for some players and can’t be deleted
When winched, terrain behaviour can change
Terrain occasionally not behaving as it should in coop
Vehicle Recovery causing issues
Coop syncing issues
1 Beğeni

Güzel haberlerini bekliyorum abi

aynı hatayı bende aldım az önce muhammed harıta degıstırınce sıyah ekranda kalıyor kac defa denedım hep aynı oyundan sogutucaklar yemınle

1 Beğeni

Olabilir diyecem böyle hatalar ama bundan öncede save hatasi almıştım kaydetme yapmıyordu 5 gün bekledim güncelleme çıkacak diyr cikinca hah dedim oynayacam bu seferde bu oldu gene beklemek dediğin gibi soğutuyor oyundan

1 Beğeni

Ya yeni oyun sonuçta illa ki hatalar olucak ama işte sinek mide bulandırır hesabı keyif kaçıyor malesef

1 Beğeni

ben hala niye mod yükleyemiyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim

Özet

mod yükleyemiyorum derken daha açık anlatırsan yardımcı olmaya çalışacağım

Modlara abone olduktan sonra oyundan çıkıp tekrar girmeniz lazım.

1 Beğeni

Oyun ve season pass ayrı ayrı alınırsa toplamda 140tl ye geliyor.

Resimden de görüleceği üzere modlara abone olmama rağmen aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor
Oyundan çıkıp tekrar giriyorum gene aynı YouTube videodaki gibi yaptım gene yok olmuyor bunun manuel olaraka yapabiliyor muyuz video linki varsa atarsanız iyi olur

Evet manuel olarak kurabiliyorsun modları

Dostum işlemcin maalesef kötü. Intel işlemcilerle geleceğe yatırım düşünmek maalesef çok zor bunu core ve thread sayılarından anlamak mümkün. Çok geride kaldı Intel bu konuda ve hatasını anlayıp 10. nesil işlemcilerinde artıracak bu değerleri. O sebeple Ryzen işlemci tercih etmen çok daha mantıklı olacaktır. Şu videoda zaten anlatmak istediğim açıkça ortada

Bir diğeri de ram düşük kalıyor yeni nesil oyunları kurtarmaz maalesef artık. Onun yerine 16 GB 3000-3200/ CL14 parametrelerinde dual kit ram alman çok daha mantıklı olacak. Ramlerde CL ve frekans çok önemli CL düşük olur ve frekans yüksek olursa alacağın FPS katlanır…

Bütçen varsa bu bileşenleri tamamladığında 60 FPSnin üzerine çıkar 100leri zorlarsın.

2 Beğeni

Pardon oruçtan kafam tam değil bu aralar…

1 Beğeni

Fiyatlara bakınca işlemci ram ve ekran kartı almaya kalksam normal kasa fiyatına geliyor nerdeyse. Bilgisayar piyasası nereye gidiyor anlamadım. İdare edicez gibi duruyor yoksa bana 5-6 bin tl masraf çıkartıcak. Yararlı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederim. En azından bi süre daha idare etmem gerektiğini anladım. İlerde yeni kasa toplarken verdiğiniz bilgileri değerlendireceğim. Tekrar teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

Estafurullah hepimiz aynı durumdayız :smile:

1 Beğeni

Sen veya yardimci olabilecek arkadaşlar PC ye team wier kursam yarın öğleden sonra yardımcı olabilir misin
Manuel kurum için video bulamadım mod.io dan da aktif edemiyorum