Olur ayarlamaya çalışırım veya ben sana bı özet şeklinde anlatmaya calisiyim
Manual Installation:
Step 1: Browse to: C:\Program Files\Epic Games\SnowRunner\en_us\preload\paks\client (Default file location)
Step 2: Open init.pak with WinRar (if Winrar cannot open a .pak file, right click on the .pak file and go to properties > Opens With and choose “WinRar”)
Step 3: In WinRar, browse to Media\Classes\ (e.g. Trucks)
Step 4: Extract the downloaded files from this website to your Windows Machine (e.g. downloads folder)
Step 5: Open a new Windows Explorer window and browse to the downloaded file and drag it into winrar. A popup will ask you to do something.
Step 6: Choose under compression method: “Store” and press “OK”. Make sure to store each file in its belonging folder! Engines to engines, truck to trucks etc.
Step 7: Close Winrar and start the game!
Buna bı bak yapamazsan gene yardımcı olcam veya anlamadığın biryer olursa
mod.io sıkıntılı. Modların önünü kesiyorlar resmen. Modlamanın gelmesiyle birlikte, ikinci parti siteler özellikle Rus ristelerinden yayınlanan modlarla rahat edeceğiz umarım.
Multiplayer oynarken eğer diğer oyuncularla aynı haritadaysanız dinamik arazilerde bug oluyor ve içinden geçerken ezilmiyor. Eğer oyuncu garajda veya diğer haritadaysa böyle bir sorun olmuyor. Ama aynı yerde olduklarında baş gösteriyor.
Ayrıca dün akşam 4 kişi Alaska’da oynadık ve bir süre sonra sapıttı. Çünkü harita değiştirmeye başladık benim araçlar defalarca kopyalandı
Bu hafta açık beta güncellemesi çıkarsa çok güzel olacak.
https://www.maprunner.info/ az önce SNowRunner tarafından paylaşıldı. Site güzel oldukça işe yarar yani aslında oynarken keşfetmek daha güzel ama ilerleyen saatlerde bazı ipuçları gerekiyor biz keşfederek oynadık daha keyif aldık
öyle vaktim yok hemen her şeyi bulayım derseniz anlamı olmuyor
Mega boy trailer görevinde paystarla birlikte trailer’da yan yattı.Paystarı recover yapabiliyorum ama recover trailer diye bir seçecek yok.Ne yapmak lazım?