Epic 60 Liralık Kupon Veriyor.Snowrunner kuponla 100 liraya düşüyor Kaçırmayın.
ben önceki kuponla almıştım yılbaşında verdikleri kuponla 240 tl den 180 e düşmüştü premium
SnowRunner’ı Standart ve Season Pass’ı ayrı ayrı almak Premium almaktan 20₺ daha ucuza geliyormuş… ![]()
nasıl yaaaa
kazık mı yedik biz
![]()
Maalesef ![]()
28 nisanda verilen kupon 1 taneydi ve yenilenmiyordu bugün bir daha vereceğini de bilemezdik. Bugün alanlar yaşadı. ![]()
Ben zaten kuponla aldım premiumu 180 e
@HasanOfke çıkartılan çeviri ile ilgili bir video talep ediyoruz. Özellikle senden. ![]()
Çeviri gönderilse çekicektik.
Dün akşam multiplayer oynadık.
Güncelleme sonrası nedense bağlanmak zorlaştı belki de o an dağıtılan GTA V yüzündendir.
Karlı arazilerde batmamaya başladı sadece siyah lastik izi çıkıyor ama dinamik araziyi ezemiyoruz. Multiplayer’a özel olan anlık bug muhtemelen.
Ayrıca ben de kapatırken bir defa çökme sorunu yaşadım.
Biz artık 100 saati geçtiğimiz için tadını çıkardık. Hala bitmeyen bir sürü görevim var. ![]()
Modlama olayına el atsalar keşke. Rusyadan başlayacaktım ancak işin doğrusu, oyun “Rus” ruhunu kaybetmiş. Modlama, modlar yetişir diye en sona bıraktım. Bakalım ne zaman 255’ler 131’ler göreceğiz. ![]()
Vodkacı modcuları görevlerini yapmaya davet ediyorum. Kirovets’siz off-road, off-road değildir.
fendt modu çıkmıştı birkaç sorunu vardı ama iyidi şimdi dmca bildirimi gelmiş modu kaldırıyor son sürümünü indirip kullanmaya devam edebilirsiniz
giants’tan mı geldi yoksa başka bir modelin yapımcısından mı?
gene bir rekabet sonucu biz mi mahrum kalcaz bunlardan
Merhaba arkadaşlar. Snowrunner almadan önce denedim fakat çok düşük fps alıyorum.(25-35 fps) Bazı yerlerde böyle bazı yerlerde daha iyi olabiliyor. Sadece deneme amaçlı kurdum oynayamadım. Akıcı oynasam almayı düşünüyorum. Grafikleride high veya ultra’ya alamadıktan sonra pek tadı olmuyor. Mudrunner gibi akıcı değil malesef. Epic games’in dün gta5 indiriminden faydalanıp 60tl’lik kupondan faydalanıp Snowrunner’ı almak istiyorum. Sistemim gayet güzel ama hangi donanım yeterli değil anlamadım. Sistemi toplarken ileriye dönük almaya çalışmıştım tabi günümüze uyarmı bilmiyorum. Aşağıya sistemin parçalarını yazsam hangi parçaları değiştirmem gerekir bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
intel core i5 6600k soket 1151 3.5ghz 6mb önbellek 14nm işlemci(Biostan 4.0 ghz yaptım hızını)
MSI Z170A PC Mate Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3200MHz(OC) VGA&DVI USB 3.1 Anakart
CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Sıngle Ram
Sapphire R9 380 NITRO Dual-X 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA
Kirovets, muhtemelen odunculukla birlikte gelecek. Kriovets, American Wilds ile tanıştığımız Skidder, odunculukta aktif olarak kullanabileceğimiz şekilde geri döndüreceklerini tahmin ediyorum.
“A DMCA takedown request was received for this mod from GIANTS Software Ent. GmbH 7hours ago.”
burada biraz kıskançlık var bence.
mod kimde varsa el altından yüklesin çok hoşuma gitti.
@emretutar
rx550 4gb ile oynuyorum ayarları medium yap daha sonra yer ve su detayını yükselt, aynaları kapat, yırtılma olmuyorsa v-sync kapat, ağaçlar fps düşürüyor o zaman kamerayı biraz yakınlaştır, bence işlemci i3 olmasına rağmen akıcı.
o kadar kötü değil ets düşük ayarlarda çamur gibiyken orta,yüksek ayarlarda böyle, fazla zorlamadan oynarsın.
ben de olsam telif ihlali diye bildirirdim niye yapmayayım kıskançlıkla alakası yok markaya telif hakkını ben ödemişim modcunun biri gelip başka oyunda paylaşacak ![]()
bu tür modların modio paylaşılamayacağı da ortaya çıkmış oldu zaten eski usülde mod paylaşımı harita modlaması vs. geldikten sonra da devam edecek
keşke steam atölye rahatlığı olsaydı ![]()