SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Bendede aynı hata var dostum ya bi çözüm bulursan paylaşırsan çok makbule geçer…ileriki görevlerde başa bela olacak çünkü garaj yok 3 ve 4. Harita da map i açınca oyun donuyor muhammed

1 Beğeni

internette de baya araştırdım da bir çözümünü bulan yok şaunlık herkes güncellemeyi bekliyor 2 gün daha bekliycez sanırım ama şeyi deneyebilirsin save dosyalarından tünele girmeden önceki save geri yükleyebilirsin ve geri bildirim atmayı da unutma focusa

Dostum geçici bir çözüm buldum kesin işe yarıyor! Her oyuna girmeden önce belgeler/my games/snowrunner/base/storage/1638 bu klasördeki sts_backup_level_us diye dosyalar var onları sil hata düzeliyor kolay gelsin :))

1 Beğeni

Cok sağolasın kralsın :grin:
Her çıktıktan sonra güncelleme çıkana kadar silcez artık

Buglardan ben de nasibimi almaya başladım :grinning:
Araçlar & römorklar hayalet sendromuna yakalanıyor bazen. Araçlar birbirine değmiyor tıpkı bulutlardan süzülüp geçen uçak gibi aralarından geçiyor, vinçle römorka yük koymaya çalışıyorum yük römorkun üstünde durmuyor geçip yere düşüyor, yolda devrilmiş ağaç varken tekerler üstünden geçmek yerine süzülüp geçiyor bunun gibi gariplikler sık olmaya başladı.

Keşke şu oyuna buldozer ve damperli dorse ekleselermiş fena olmazmış. Asfalt yollarda devasa kaya parçaları bulunuyor bunları buldozer ile dampere yükleyip temizlerdik, Black River haritasında yolu tıkayan dev kayalar var onu buldozere eklenebilen delici ile kırabilirdik, taş ocakları görevleri bulunabilirdi buradan buldozer ile yükleyip yükleyip damper ile ilgili yerlere dökmeye giderdik vs fena olmazmış. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bugün banada oldu daha yeni vinçle devrilen şeyleri yüklemeye çalıştım römorkun içinden geçip yere düşüyor anlamadım neden öyle oldu başka birini getirdim denedim oldu gariplikler oluyor bazen

1 Beğeni

Aynı sorun bendede vardı farklı aracın dorseye yükleme olmuyordu. vinçli araca dorse bağladım oldu başka ne yaptıysam aynı sorun oldu. Umarım kısa sürede güncelleme gelirde bi oh deriz.

1 Beğeni

Evet dostum güncelleme gelene kadar tek çözüm oyuna girmeden önce silmek :star_struck:

Beklenen güncelleme geldi şuan 996 MB iniyor. Hadi gözümüz aydın :grinning:

1 Beğeni

Duzetmislerdir umarim

hayır daha çözülmeyen pek çok şey var ama bu güncelleme yine bir sürü sorunu çözüyor konuyu yemekten sonra hazırlarım

2 Beğeni

Neredeyse 2 hafta geçmiş son durum ne?@HasanOfke

1 Beğeni

Oynamak istiyorum ama kafamda beşşşüz milyon tane iş var gelen yenilikleri falan yazın okuyorum arada

yenilikten çok hata düzeltmeleri içeriyor son güncellemeler

crash hatası vermeye başladı bende sürekli atıyor
edit : bu son gelen güncellemeden sonra olmaya başladı

Ben sonunda kurtuldum save hatasından da bir yeri yapacaz derken başka yeri mi bozmuslar

Save hatası düzeltildi mi

Evet bende düzelmiş

Beklenen güncelleme SnowRunner’ın bulunduğu tüm platformlara yayınlandı. Multiplayer, yük sorunları, çeşitli donma sorunları yeni gelen 4.0 yaması ile düzeltilmeye çalışılıyor. https://www.simulasyonturk.com/snowrunnerin-pc-ps4-xbox-one-platformu-icin-4-0-guncellemesi-cikti/

6 Beğeni

Çamurda veya karda çift-tek tekerin farklari oluyormu kamyonlarda