SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Belgeler\My Games\SnowRunner\base\storage\backupSlots\e62962043f6a4ffeb46fee6df42fef03

(e62962043f6a4ffeb46fee6df42fef03) bu kısım sende farklı yazcak oraya gir önceki kayıtlar var onları geri çıkıp save dosyasına atıp kopyala değiştir yapınca eski kayıtlara dönebiliyorsun ben yaptım belli bir süre sonra gene yaptı ama sen bi dene işe yararsa

para hilesini nasıl yaptın acaba

bi tat almazsı yapınca ama istersen anlatabilirim klasik oyunlardaki gibi save dosyasını kurcalaman lazım biraz fs de felan yapardım önceden

1 Beğeni

anlatabilirsen sevinirim

Bu video yardımcı olur. Ve aynı kişinin seviye yükseltmek içinde videosu var. İyi oyunlar.

1 Beğeni

Vinçle başka aracın dorseyi yükleme yapamıyor muyuz illa vinçli araca bağlı dorseye mi yükleme yapmamız lazım.

Tesekkurler

1 Beğeni

Inter den sonra Royal bm 17 ye geçtim baya sağlam peki bundan sonra hangi kamyonu önerirsiniz BM 17 den daha güçlü alaskada oynayabilecegim

Paystar var ama aynı güçteler. Sadece + olarak diferansiyel kilitlenebiliyor.

Royal bm17, paystardan güçlü bı makina

Yani, pişman olman biraz oyuna vakıf olmadığın için diye düşünüyorum. Hani kötü bi düşünce değil fakat, oyunda geçilemeyecek hiç bir görev yok yani oyundan soğutacak kadar zor imkansız bir görev yok.

2 Beğeni

imkansız görev yok ancak dul kalmış yaşlı kaynana gibi sorun çıkarıp duran bir oyun var malesef :smiley:

3 Beğeni

Yapmak isteyebilirsin ama ben samimi bir şekilde diyorum ki oyunda para ekleyerek birşeyler yapman oyununu guzellestirmeyecek hatta belki amacsizlastiracak ben yapmamani isterim yavaş yavaş tat almaya başlamak bambaşka bişey :slight_smile:

Su sorunları bı duzeltseler oyun akip gidecek te ama işte güncelleme çıkana kadar
Aynı görevleri sanırım 5 veya 6.kez yapışım😒

Arkadaşlar merhaba içinde Snow Runner olan epic hesabımı satıyorum uyguna vereceğim almak isteyen burdan veya epic id OmryKc ordan ulaşabilir.Fiyat 120 TL pazarlık sünnettir.Güvende sorun olmaz Hasan abi aracı bile olabilir tanıyorum kendisini.

Muhammedarikan2572 deneyeceğim teşekkür ederim.

1 Beğeni

More Updates

This week, we plan to release a larger update for all platforms (PC, PS4, and Xbox One). This update aims to resolve the main rendering crash and coop disconnection issues that have been reported on PS4, as well as several other fixes for all platforms, including more collision, mission, and cargo fixes. The full patch notes will be provided when the update releases.

In the next couple of weeks, we also plan to release our first free major content update! It will contain a fourth Taymyr map, working mirrors for consoles, cross-region (Michigan-Alaska-Taymyr) coop, and more!

Thank you so much for all the feedback you’ve provided so far! Please remember to check the How To Report a Bug guide to make sure your report helps us identify the issue.

Bu hafta büyük güncelleme geliyor. Hatta diğer büyük içerik güncellemesinde multiplayer için bölge değiştirme de olacakmış.

2 Beğeni

İsallah şu save hatasını düzeltirler bunda

Biraz sabır arkadaşlar, zamanla düzelecek, gelişecek üzerine kat kat yenilik gelecek eminim, ayrıca yetişmemiz gereken bir yer mi var ? bütün hatalarına rağmen ben seviyorum, çözülmeyecek bir hata yoktur illaki çözülür.

3 Beğeni

Hataların hiçbiri aşırı abartılacak şekilde değil(bazıları hariç :smiley: ). Siz bu hataların olduğuna bence şükredin çünkü çok çok az özellik ile yavan bir oyun çıkardı :smiley: Sırf şu karmaşık görev, kayıt, harita geçişleri, araçlar, yükseltmeler, çeşitli kargolar yüzünden türlü türlü hatalar çıkıyor. Bazı şeyler de başka bir hata yüzünden çalıştığı halde bozuluyor. Böyle sürekli millet hatadan bahsedince sanki berbat bir oyunmuş gibi algılamasın kimse. SnowRunner çıkalı 2 hafta oldu ve simülasyon oyunları sektörüne şimdiden kazığı çaktı. :slight_smile: Acaba neden bu kadar iyidir diye düşünüyordur benzer oyunu yapanlar ya da sanmıyorum sdfdsf

5 Beğeni