hiç denk gelmedim bir şeyler denemişlerdir belki de easter eggs kafasındalar ama öyle bir beklenti olmasın olmayacağı söylendi ancak bunca şey yapılmış neden olmasın dedirtiyor gpu ve cpuyu kullanan o kadar çok şey var ki etrafta dolanan tavşan, yılan ıvır zıvır şeylerin hiçbir zararı olmaz +++ modlarda bunun altyapısı varsa da bilemem harita editörü çıkınca ve birkaç ay sonra işlerin nasıl olduğunu herkes görecek
Gereksiz konuları çok uzatmanın anlamı yok. Crackli deneyen denesin zaten oyunu alacaktır. Hiç almayacak adamın burada işi yok.
Ne demek istediğini anlamadım @muhammedarikan2572
ama sanırım bu sana cvp olmuştur. Benim orjinal oyun alıp almamam da seni ilgilendirmez bu arada kapatsan artık şu konuyu her defasında lafımda dövmek hoşuma gitmiyor sende insansın. Adına yakışır gibi mütevazi ol rica ediyorum.Oyunu aldım zaten @HasanOfke kanka. Ama benim @muhammedarikan2572 kardeşimize anlatmak istediğim sende takdir edersin ki ilk yazdığı msjı oku hemen yukarı da böyle bir giriş yok yani birincisi tanımadan etmeden bu tavır ikincisi yöneticimisin modmusun bunun kararını siz dururken Muhammed’in üstüne vazife gibi böyle konuşması sinirlendirdi. Uzun süredir bu sitenin üyesiyim Hasan’ın Farming çiftliğin de yer aldım yani crackli oyun oynama taraftarı değilim zaten ki crackli hiçbir oyunum yok ama sende takdir edersin ki edermisin bilmem de, yaptığın hareket yanlıştı Muhammed.
Lafibla dövmek mi
Uzatma burda tartışma olmasın çocuk gibi üste cikacam diye uğraşıyon burdaki insanlara saygim olmasa çok güzel verirdim cvabini
beyler alaska garajına götürdüğüm aracı başlangıç map ına nasıl geri götöreceğim acil bir yardım edin
Alaska’daki garajda Retain yapıp ilk garaja geçerek Deploy yapacaksın.
nasıl kardeşim anlatırmısın
İlk başta garaja gideceksin araç çıkacak karşına sonra retail yapacaksın sonra o araç zaten kaybolcak önünden daha sonra g ye basıp diğer haritaya geçeceksin sonra garajda depoya gireceksin açacaksın daha önce retail yaptığın araçlar çıkacak orda, orda da deploy yapacaksın ve artık o haritada kullanabileceksin retail ve deploy ne dersen garajda sağ assagida tuşlarini gösteriyor kolay gelsin yapamazsan da gene yardimci olabilirim
Pardon Train değil Retain’miş.
Retain yapınca aracı depoya kaldırmış oluyoruz ilk garaja gidip deploy yapacaksın o zaman araç o garaja ait oluyo.
Abi yeni guncellemenin ne zaman cikacagiyla ilgili birşey varmı gene bu haftada çıkacak mı su save hatasını aldımda gene
Merhaba. görevde fleestar kullanıyordum kurtarma için garaja çektim. retain ya da deploy yapmadan haritaya dönüp diğer aracı da garaja çektim. şimdi fleestar garajların hiçbirinde ve haritada gözükmüyor. bu 3 sefer oldu. bir kez de görevde açtığım hummer böyle kayboldu. çözümünü bilen var mı? para kazanmak zor binbir emekle araç alıp böyle kaybolunca hoş olmuyor. kaç saatlik emek çöpe gitti.
Garaj ekranında sol bölümdeki listede gözükmüyor mu ilgili araçlar? Deploy olmuş aracın aşağısında olabilir garajlarınızı inceleyin.
Yedeğini aldığın save dosyasını kullanamıyor musun?
Açıyorum onu biraz düzeliyor sonra gene aynı hatayı veriyor harita değiştirirken oluyor bu oyunla ilgili bı problem var
Oyun şuan açık beta sürecinde gibi maalesef.
Çıkış tarihi 28 Nisan olarak duyurulmamış olsaydı belki de bugün oynuyor olmayacaktık Haziran’da falan çıkacaktı. 40 yılda bir böyle oyun çıkacakken salgın patlak verdi.
Evet biraz kötü denk geldi ama uğraşıyorlar en kısa sürede duzelteceklerine inanıyorum ne olursa olsun şu âna kadar oynadığımla bile her kuruşunu hakeden bir oyun
Açıkçası ben aldığımda pişmanım daha farm tools görevini gecemedim
Ramazandro bakmadığım yer kalmadı ama bulamadım. Save yedeği almıyorum. Son çare para hilesi yaptım. Kaybolan aracı parayla alıyorum.