Fonksiyon bölümünü açınca tankerin ne kadar dolu olduğunu görebiliyoruz dolu ise yeşil oluyor benzini kullandıkça yarısına kadar iniyor eğer tükendiyse kırmızıya dönüyor. Araçların benzin depoları da öyle.
Gerçeğini yaşamak isteyen çıksın gelsin Konya’ya traktör ve Mitsubishi l200 ile gerçeğini yaşatacam
yevmiyesini verirsen neden olmasın
Abi yağmurlamalarda herkes yollar çamur deryasına dönmüş depoları ben fulleyecem bakalım gercekte nasıl oluyor deniyecez ![]()
l200’ler kolay aks kırıyormuş diyerek fitili ateşliyorum, traktör ne var?
Bu fizik motoruna sahip olan yapımcı, sadece yük taşıma alanına dahil bir oyun ile yetinmemeli. Böyle fizik motoruna sahip olan bir farming oyununun hayali bile güzel. Tek bir oyuna bağlı kalmamaları dileğiyle…
Araçların vinç seçeneklerinde hangi vinç ne işe yarıyor biri özet geçebilir mi autonomous mesela?
Otonom vinç, aracın motoru çalışmazkende kullanılabiliyor. Araç devrildiğinde, motordan bağımsız olarak vinçle aracı düzeltebilirsin.
Extended, uzatılmış vinç. Daha geniş yarı çapta ki hedeflere vinci bağlaya bilirsin.
Advanced vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da güçlendirilmiş ve yine mesafesi arttırılmış. Yanlış bilmiyorsam, mesafesi extended kadar büyük değil ve en güçlü vinç kadar gücü de yok. Orta seviye.
Bir de sonda var powerful ya da onun gibi bir şey. Güçlendirilmiş vinç. Daha kuvvetli çekme kapasitesine sahip.
Otonom çok işime gelecek o zaman kaç kere devrilip kaldım sayamıyorum. ![]()
Henüz 5 level olduğum için çoğu şey kilitli deneyemedim ingilizcem iyi olmadığından da anlayamadım. Aydınlattığın için teşekkür ederim.
ben hiçbir şey anlayamadım farm da kaldım römork u götürdüm ama başka ne yapacağımı bilemedim
Orjinall oyunu alıcam ama şuan maddi açıdan kredi kartlarımı ödemek için alamıyorum extre zamanı geldi. Onun için oyunun crackli versiyonunu indirdim onu oynuyorum ama orjinal de almayı düşünüyorum çünkü ucu açık bir oyun aynı ETS2 gibi devamı gelir yani artık, o yüzden bir yardım diliycem @simulasyonturk crackli oyun için traktör yamasını indirdim ama bir türlü oyun içinde çıkartamadım atılması gereken yere attığımı düşünüyorum çünkü başka modlar da kurdum onlar çalışıyor ama bir türlü traktörü oyun içinden çıkartamadım gözükmüyor yani bunu nasıl kurucaz hasan ya yardım edermisin kardeşim. Hasan dışında bilen birisi de varsa yardım edebilirse çok sevinicem çok gıcık oldum ya ![]()
John dree 6820 var bı bide küçük 8580 tumosan var aks kırıyor olsaydı çok aksiyon yaşadım şuana kadar olması lazımdı
Crackli oyuna burda destek bulamazsın crack hakkın olmayan şeyi oynamaktır burda yardımcı olabilecek birini zor bulursun sanirim
Ben 32 yaşındayım senin yaşını bilmem ilk olarak yazdığım yazıyı iyi okumanı(Crakli oyunu test amaçlı indirdiğimi orjinal oyunu alacağımı söyledim zaten) tavsiye ederim. ikinci olarak adap bir lüksmüş bu yaşımda bana bunu öğrettin. Üçüncü olarak oyunun yapımcısı olduğunu bilmiyordum kusura bakma. Hiç crackli oyun oynamamış gibi diğer farklı siteler de crackli oyun oynayanlara karşı gelen toplumsal kamu spotu öncüsü nezdinde ki hareketin hiç hoş değil muhtemelen yaşına veriyorum bunu da 2 ayrı yorum olarak attığın için yazıyorum hani yetmemiş göze sokar gibi davranman zaten yaşının küçük olduğunu hissettirdi bana ve devam ediyorum bu serinin bütün oynunlarını orjinal almış biri olarak steam atolyem de Origin ve Uplay de olmak üzere büyük ve pahalı oyunda olmak üzere 180 oyunum var yani bana bu kelimeleri cümleleri söyleyecek en son kişi sensin inanmıyorsan steam profil linkimi veririm bakabilirsin tatmin olmazsan. Bu kadar lafın üzerine hala karşı cvp verebiliyorsan ben sana geri cvp vermiycem bilgin olsun çünkü bu lafları yediremediğini düşünücem kardeşim bu konunun uzayıp site içerisinde bir tartışma konusu olmasını istemiyorum. Keşke okuma alışkanlığın olsaydı da yazdığım yazıyı iyice okuyup öyle ön yargı yapsaydın kardeşim.
Oraya yorum yazmadan önce atmıştım zaten @simulasyonturk kanka ama bende bu şekilde gözüküyor sende ki o 117148 numaralı klasör yok. bende ki klasör yolu bu şekilde ve şuan orjinal kullanamadığım için de oyun içinden mailimi yazıp mods bölümüne ulaşamıyorum. Modu orjinal oyuna uyarlı yapmış olabilirler mi? Kredi kartımın extresini ödeyip 2 haftaya kalmaz alıcam oyunu ama karar veremedim Standart sürüm mü yoksa Premium edition mu alsam diye, bir sorum daha olcak şuan crackli oyunda ki save çok ilerledi orjinal oyunu aldığım da bu save game i kullanabilecekmiyim?
bendede şimdi dam bölgesine geçiyorum paystar kopyalanıp duruyor damda map açınca kodlar ortaya çıkıyor ![]()
Scout 800 aracı inanılmaz devriliyor nereye gitsem peşinden kamyonla gelmek zorunda kalıyorum.