SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Para ile kamyon alsam onu kullansam ve satsam aldığım fiyattan mı sattım yoksa değeri mi düşüyor

steame ne zaman gelir bu

1 Beğeni

[Drummond Island haritasında Pacific P16 buldum. Feci bir mücadele verdim + mazot bitmesine 2 litre kalmıştı. Neyse ki hemen ilerde yakıt istasyonu vardı yani kamyona yakın bir yerde.

Hem AWD yok hem de sadece ağır yük çekicisi olduğu için sattım. 140.000 küsür para etti. Onun yerine şu Rus canavarını aldım. :smile:

Bu daha iyi ve daha ucuz. 8x8 + diferansiyel kilitleniyor.

3 Beğeni

Ben ona 8 kişilik market arabası diyorum. :smile:

Flickr’e SnowRunner Screenshots grubunu kurdum. Hadi hayırlı, uğurlu olsun.

7 Beğeni

SnowRunner - Multiplayer HERKES BU OYUNU İZLEMEK İSTİYOR BİLİYORUZ :d :rofl: https://www.youtube.com/c/simulasyonturktv/live

1 Beğeni

moddan sonra abi kardeş gibi oldu ama tavsiye ederim daha büyük teker daha büyük suspansiyon ve daha güçlü bir motor takılabiliyor

1 Beğeni

Bari önceden haber etseydiniz pusuda beklerdik geç kaldık ya :smile:

Dorse nasıl satılıyor?

Aynı haritada istediğim 2 veya daha fazla aracı bulundurmak mümkün mü?

Dorse aldığın yerlerde satabiliyorsun veya garajlarin yanindan

Tabiki mümkün. Ben bi haritada 4 araçla çalışıyorum. Başka haritaya geçtiğindede araçlar bıraktığın yerde kalıyor

Satmak için seçenek çıkmıyor.

Gerçek Snow Runner :smile:

Dorse araçta bağlıyken satın alma alanına giriyosun listeyi taradığında aynı dorseyi seçtiğinde sell seçeneği çıkıyor.

Neden bu kadar meşakkatli yapmışlar dorse satma işini. Dorse takılıyken listeyi daha önce açmıştım ama fark etmemişim sanırım.

dorse satışında hiçbir sorun yok :smiley: çok çok basit yapmışlar üstelik aynı fiyata satıyorsun düşün başka bir haritaya gidiyorsun orada fuel station yok ama trailer store var hemen bir tanker römork alıyorsun içindeki mazot full geliyor boş gelmiyor normalde boş gelmesi lazım ancak dolu araçtan kendine yakıt atıyorsun sonra o römorku aldığın gibi satıyorsun :smiley: bu olayı muhtemelen hardcore seçeneklerle kapatmaları gerekecek

6 Beğeni

Düzeltirler çoğu şeyi zaten halletmiş adamlar. Araçlar çok garip geliyor bana Internationalden başka aracı kullanasım gelmiyor pek alışkın değilim… Artık modlamayla falan bir şeyler yapılır.

2 Beğeni

İlk zamanlarda tanker aldığımda, tankerin deposu boştur diye bin bir zorlukla benzin istasyonuna gitmiştim… ve sonuç zaten dolu olan bi depo…

1 Beğeni

aslında haksız sayılmazsın çünkü dorse ağırlıkları çok hafif sanki dolu değilmiş gibi gidiyor snowrunner.mod.io da pek çok mod çıktı çok işe yarıyor ancak hiçbirini henüz kurmadım initial.pak dosyasına müdahale ediyorlar hatta bunları toplayıp mod pack haline getiren adamın konusunu da kapattılar hepsini tek seferde kurmak gerek

1 Beğeni