abi bu şekilde sell yok acaba ilerdemi açılacak
SnowRunner’ın modlamasıyla ilgili rehberler yayınlanmaya başladı.
Karmaşık gelebilir. Daha önce de söylediğimiz gibi yeni oyunda daha fazla emek gerekiyor.
@baystinski Retain yap sonra Truck Storage üzerine tıkla sağ altta Sell göreceksin.
sağol abi deneyeceğim
Merhaba Hasan, yapımlarla iletişime geçebileceğimiz ortak bir adres verirsen, herkes aynı kanala mail yazabilir. Zannediyorum ki, mail atmak isteyen bir çok kişinereye ne göndereceğini bilmiyor. Hem Türk oyuncuları harekete geçirecek ortak bir kampanya gibi bir şey başlar, hem de tek bir kanaldan yapımcılara sesimizi daha etkili dururuz.
Şu an Pazartesi gelecek cevabı bekleyeceğiz. Zaten oradan da net bir şey çıkmazsa kampanya başlatacağımı söyleyeceğim. Ondan sonra her yerde paylaşır, mail atarız. Salı günü 1 haftayı geride bırakmış olacaklar. Bu oyun birkaç ay sonra bambaşka bir hal alacak Türkçe olmak zorunda. Dil desteği bir topluluğu temsil etmek demek o yüzden önemsememe gibi durum olamaz.
Çamuru güzel abartmışlar bea bu sefer de yat kalk çamur çamur orta yolu bir bulamıyor kimse
Oyun iyi hoş her şey güzel de tek başına olunca ikide bir halat bağla çek çamura girme diye götüm götüm dağdan bayırdan gitmeye çalış, olur olmadık yerde laap diye çamura girmeler olur olmadık yerde araçlar zıplıyor falan. Azıcık insaflı olsaydınız be hacı dayı tarlanın orta yerine kamyon koyalım etrafı da su ve çamur olsun hadi bakalım alabiliyorlarsa alsınlar mantığı yan görevleri maalesef verimli kıldırmıyor. Hayır oyun yapımından anlamasak laf da etmeyecez Ama onun dışında para vermem almam diyen her boku eleştiren de andavaldır yazılan şeyler çözülmeyecek şeyler değil
Kesinlikle kalıyorum. Snowrunner`ı 10 saat deneyimledim, kesinlikle Spintires, Mudrunner ile alakası yok. Buna yeni bir oyun gözüyle bakılmamalı. Bir çok şeyin temeli. Bu güne kadar hiç görmediğiz bir deneyim yaşatıyorlar ve hepsi gelecek olan dolu oyun içeriğinin bir habercisi. Bu oyun çok geliceşek ve üstüne çok şey koyacak.
Bizim ülkemizde seveni çok ve kesinlikle Türkçe dil desteğini hak ediyor. Her şey yerine oturduktan sonra bu amaç uğrunda organize olabilir ve sesimizi duyururuz.
eski oyunda da araçları olur olmadık yere attıkları için normal geliyor bu sefer millet uğraşsın diye hiç acımamışlar o araçları kurtarırken girilmedik durum kalmıyor oyunun keyfi o zaman çıkıyor
bu vodkacılar işi iyice abartıp şeyini kaçıracak o zaman nasıl oynarız bilemiyorum
Biz şuna bir As950 projesi başlatalım. Yoksa olmayacak böyle araçlar tırt Desoto lazım bize
Yeni dil değilde oyunda olan farklı dilleri Türkçe olarak değiştirsek nasıl olur ? sonuçta adam ingilizce olan dosyaları açmış düzenlemiş. örneğin bizde fransızca olan dosyaları Türkçeleştirsek oyuna girdimizde fransızca seçip Türkçe çıksa nasıl olur ?
Oradaki sıkıntı dosyalama sisteminde belirli harf ve rakamlara izin veriliyor. 5 harflik bir kelimeye türkçede 10 harflik bir şey yazamıyorsun. Ayrıca bunun sıkıştırılıp dağıtılması oyunun ana dosyasına eklenmesi, her güncellemede bunun tekrarlanması uzun iş. Resmi olarak ekletecek güçteyiz bununla uğraşmak herkes için daha faydalı olacak. Parasını verdiğiniz oyunun hem de topluluk için önemli olan oyunun TR diline sahip olması gerek.
Baya kişi var abi Türkiye’den resmi şekilde çıkması için biseyler yapsak bu kadar kişiyi görmezden gelmezler heralde
Bu oyunu başka oyunlar ile kıyaslamak doğru olmaz, serisi dışında tabi. Aynı klasman da başka yapımlara ile değerlendirmek daha doğru olur, bazı videolar görüyorum saçma bir şekilde taraflı olarak kasıtlı kötü eleştiriyorlar, ayıp be.
Dx12 desteği konusunda haber var mıdır?
yok henüz görmedim şu an onunla uğraşmıyorlardır ama motorları modern zaten ileride getirmek istiyorlarsa getirirler ama dx11 ile de her şey çözülecek
Yeni video yüklüyorum da ahh be şu direksiyon düzelse vitesi ata ata gitsek yarabbimm
Bu oyuna Türkçe gelmez. Spintires’te varken MudRunner’da eklemediler kaç yıl oldu ona hala Türkçe gelmedi SnowRunner için hiç gelmez bence.
Yama olmuyorsa oynaya oynaya ingilizcemizi geliştireceğiz artık.
@HasanOfke multide biz birbirimizi aracın içindeyken çekemiyoruz hasan bu durum bi bugdan mı kaynaklanıyor yoksa bizmi becereniyoruz vinc bağlantısı önerildi diyor ama bişey olmuyor
Arada o bug oluyor genelde oluyor diyelim araçtan çıksın o şekilde daha kolay kurtarırsın vinç orada şaşırıp kalıyor bu da çözülmesi gereken sorunlardan