SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Şimdi MudRunner’ın Tepe haritasından çıktım. Çamur topaklarına bakayım dedim malum lastiklere yapışıp kalıyorlar vs. şu an bu özellik SnowRunner’da yok. Basit bir şey. Gelir ortada sahipsiz bir oyun yok sonuçta almayanlar çok ön yargılı yorumlar yazıp para vermemek için bir sürü mazeret uyduruyor. Birkaç ay sonra herkes deli gibi modlarla oynadığında görücem.
Oyun nereden nereye geldi hala bir fark göremeyen ve bu değişimin çok sıradan olduğunu söyleyen için diyecek bir şey yok geçmiş olsun. :smiley:

6 Beğeni

Güncelleme ile eklerler, eski oyunda asfalta çıkınca parçacık uçması çok kısa sürüyordu şimdi daha uzun, Michigan bölgesi efsane olmuş ama 2. haritadaki kurtarmamız gereken kamyonu oraya koyan kimse kulaklarını çınlattım, 3 farklı yol var ama hepsi dar ve dik.

adam oyunu yaşamış sıkılıp satışa koymuş 36bin liracık, bir tane daha ilan var ama adam transit motoru takmış.

1 Beğeni

O yoldan çıkarmak zorundasın :smiley: biz neler çektik neler neler neler üstelik ben diğer adaya geçip çıkardım önce o adaya çıkardım sonra oradan indirip garajın olduğu taraftaki yere çıkartmaya çalıştım zaten son kısmı multiplayer’da denemiştik hardcore testlerden biriydi ve öyle oynayınca zaten oyunun olduğunu anlıyorsun :d

2 Beğeni

Başlangıçta beygirden yoksun kamyonlarla bu kadar hardcore görevler olunca insanın şevki kırılıyor. En ufak balçıktan geçerken bile uzun süre beklemek gerekiyor. Ye parça buluyorsun o da sürdüğün kamyonla uyumsuz… Sonunda oyunu kapatıyorum tabi. Zevk almak için girdiğim oyunda stres yapıp kapatıyorum :smile:

1 Beğeni

Gece olmasını kapatabiliyor muyuz?

Paystar alın fleestardan da iyi ofroad lastiği takabiliyorsunuz. Fleestarı servis aracı yapabilirsiniz.

mod.ioda biri çeviri hatalarını düzelten bir mod yayınlamış açamadığım dosyayı veriyor onu pak dosyasına girip yüklüyorsunuz ona yazdım bakalım geri dönüp nasıl açılacağını söylerse türkçe yamaya başlarız kısa sürede çıkartırız en azından codex-eğitim bilgileri kısmı olmasa bile çıkartırım
yine de uzun bir iş

6 Beğeni

Ben oyun başında kaldım GMC araçla önce benzinlik sonra kuladen geçip şantiye gibi yere geldim kamyonun yanına ondan sonra ne yapacağım bilemedim kaldım orada
Not : Bu oyunun acemisiyim

Kapatma yok ama Skip Time yapabilirsin haritayı açın ilgili tuşa basın.

1 Beğeni

Abi efsane olur ya aslında baslansa destek olacak çok kişi var öyle bir projeye

1 Beğeni

yine de yama taraftarı değilim oyun gayet anlaşılır türkçe dili olsa da millet yine anlamaya çalışmayıp bu nasıl oluyor diyecek her zaman olduğu gibi

4 Beğeni

bu arkasında aksa olamyan bi harita var mişigındaki garajın orda bulduğumuz ona kasa nasıl takacağım hep romörk var

Sorun ne oyunda ne de epic gamesteymiş, sorun bendeymiş. Canlı yayın videonuzu izleyerek halletim. Araçla garaja gitmeyecekmiş, mapten garaja tıklayarak arabayı çıkartmam gerekiyormuş. :rofl:
GMC daha paldır küldür giden bir araç olmuş tam amerikan fleedstar kadar olmasa da difsiz ve 4*4’süz hali gayet başarılı geldi bana. :thinking:
Bu arada teşekkür ederim. :joy:

İlk iş benzinliğin ilerisindeki köprüye ulaşıp inşaatını tamamlamak. İnşaatın üstüne tıklayarak neyin gerektiğini görebilirsin. Gerekenlerin üstüne tıkladığında nerede bulacağını map üstünde gösteriyor.

1 Beğeni

Yeni bir dil ekleyeceğimiz şekilde dosyada değişiklik yapılamıyormuş. Haliyle yama işi sıkıntıda zaten yükleme olayını millete anlatmak ayrı bir olay olacaktı. Resmi olarak gelmesini ya da çevirip eklenmesini sağlamaktan başka çare yok. Tekrar yazıyorum.

3 Beğeni

abi direksiyonu kullanırken sağ sola bakmak istediğimde imleç çıkıyor sağ sola bakmak istediğimde ise imleç yüzünden bakamıyorum dpı ayarını yaptım ancak olmadı g29 oyun içi standart ayarlarda kullanıyorum forumdaki fixi yaptım

o olay direksiyon sorununu çözmüyor genel olarak fare ile kullanımda sıkıntı varsa işe yarıyor henüz önemli şeylere çözüm gelmedi önümüzdeki hafta en azından bir kısmına gelse de kurtulsak

1 Beğeni

İzleyin de taktik öğrenin :smile:

3 Beğeni

anladım abi inşallah gelir upgrade kısa sürede bi sorum daha varda araç satmaktan bahsetmişin yukarıda garajda bulamadım yerinide acaba ayrı bir yer mi var mağza gibi

kendi garajındaki araçları satabilirsin sağ altta sell var zaten