O yüzden ağaç olmayan yerlere girmeyeceksin ne kadar geniş lastik o kadar az batış. Arka dingiller kolay kolay batmıyor ama ön anında.
ilk köprü görevinden sonra bi garaj yolu var abi onun ordaki watch tower ı açayım dedim demez olaydım işin kötüsü bizimki çıkamıyorda belki seninkini çıkartırsın
Valla arğadaşlar ben bu oyuna sövmek istemiyorum, sövmemem lazım
Makineyi kurtardım gittim köprüyü hallettim önceki savede o kuleye nasıl ulaştığımı ben de hatırlamıyorum Valla. Müthiş berbat bir yer. Şimdi birazdan gidip yine açacam ve nasıl açtığımı yine hatırlamayacam. Mütüş, devamke asdfas
SnowRunner’ın ilk sorun düzeltme güncellemesi yayınlandı SnowRunner’ın ilk sorun düzeltme güncellemesi yayınlandı
Sorun yaşayanlar ayrıca buradaki geçici çözümleri kontrol etsin.
reis çamura giriceğine çekeydin ya trailerı beya
Valla 10 dk ugrasiyin çıkıyor farklı biseyde yapmiyom aceba sizi neden o kadar sıktı
Bu çamur gömülme işlerini felan FS ye getirecekler aslında patates veya pancarı sökerken felan accik uğraşacak çamurda efsane olur
En çok da Farming-SnowRunner serisini başlatmak istiyorum. Harita,interior, araç modlaması için editör yayınlandıktan sonra traktör modlarını görürüz.
videodaki çözüm işe yaradı ancak sağ sola bakarken ekrana mause imleci çıkıyor ve kafayı yedirtiyor onu nasıl çözerim
MOUSE ISSUES
Navigate to SnowRunner > en_us > Sources > Bin.
Right click on SnowRunner.exe application > Properties.
Click Compatibility tab.
Click Change high DPI settings button.
Check Override high DPI scaling behaviour.
Set Scaling performed by to Application.
NOTE: if you cannot change the gear with the mouse while holding the Left Shift key, please restore to default the controls from SETTINGS > CONTROLS.
Köprüden sonraki kule batağına ben de saplandim saatim gitti orda ilk garaja gittim içeri girdim ve bir daha çıkamadım kendimi alaskada 4x4 ile buldum Black river ı ve kamyonumu istiyom ben
ne çaylakmışsınız be arkadaş ahahahahah
Mudruuneri olanlara snowrunner uygun fiyata felan öyle kampanya yok mu
Garaja git araçları retain yap sonra g ye bas haritayı aç ve black rivera geri dön sonra araçlar kısmından araçlarını deploy yap oynuna bak kolay gelsin
Dostum oyunun başındayım gmc kamyon ve chevrolet kamyonet var. GMC’yi alaskaya götürdüm 1 görev yaptıktan sonra ilk haritaya götürmek istedim ve retain deploy zırvalıklarını yaptım ancak. GMC ve Chevroleti aynı anda hiçbir mapte bulunduramıyorum ya GMC spawn oluyor ya Chevrolet spawn oluyor. Misal cehroletle garaja gidip (öncesinde deploy ettiğim) GMC’yi kullanmak istediğimde mapten Chevrolet kamyoneti kaldırıyor ve altım GMC’yi veriyor bir türlü ikisini de aynı anda mapte bulunduramıyorum kafayı yemek üzereyim.
Valla 3. Kez baştan başlıyorum
gmcyi satın fleetstar kullanın onu yükseltmeye çalışın çok daha iyi bir araç senin sorunun ise çok garip bezdim bu garipliklerden millete oyunun keyfini yaşatamıyor
oyun olmadık şeylerden etkilenip sorun çıkartıyor bu biraz da epic games yüzünden değilse ne olayım çoğu olay bundan kaynaklı
Ama Steam’e geleceği zaman tabi en azından 1 sene var o da şüpheli oyunu hazır olarak oynayacaklar bu tür problemlerden arınmış bir şekilde %100 ihtimal epic yüzünden böyle problemler oluyor ayrıca