SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Hangi konsol acaba? Bende ps4 de almak istiyorumda performansi nasil ben Pro kullaniyorum 4k iyi olur gibi dusunuyorum.

Oyunumda hala suya girince atma problemi var ayrıca klavyede f tuşuna basınca da atıyor bir çözümü olan var mı

Bazı grafik ayarlarını düşürüp denersen belki çözülür. Fidelity falan kapat onları bakalım ne olacak.

Ben t tersi Feedback istemiyorum aslında direksiyon yoruyor bunu azaltacak ya da kaldıracak bir bölüm de bulamadım kol kası yapıyoruz artık

Abi f f direksiyon sertliği değil ki. Mesela teker bi yere değip döndüğü zaman o dönmeyi ben direksiyon da hissetmem lazım, for example @mudrunner :joy: mudrunner da çok güzeldi o olay yani o çamurda direksiyonun bi kuvvet uygulanmaz tutulmazsa kendi kendine o çukura girmesi falan bu oyunu direksiyonla oynarken oyun yapan olay bu. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Bi MAN 5.20 modu çok fena olurdu varya bu oyuna.

Chevrolet ck 1500 aracımla bir göreve gittim, çamura saplandım; daha sonra recover yaptım, aracım kayboldu. Nasıl bulabilirim? Yardımcı olabilecek var mı?

Deneyeceğim

Nerde atıyor Black River haritasında mı?

kaçtır soracağım unutuyorum, oyun içi chat veya sesli konuşma nerede ? :slight_smile:

Örneğin Black River’daki garaja aracı koyup başka hartadaki garajdan çıkarıp kullanamıyor muyuz? O kadar yol gitmek istemiyorum ışınlanma imkan var mı?

Araçları ona göre ayarlaman lazım ben bugün 2 tane araç kurtardım ama 2 farklı araçla birbirlerini çeke çeke vinçle zevkli oluyor uğraştırmasi direk girip çıkarsak bir amacı kalmazdı zaten biraz debelenelim çamurun içinde :wink:
Sanada tavsiyem 2 araçla yap birbirlerini çekerek

Böyle bir anket var arkadaşlar.

Garaja koyduktan sonra aracını tamamen tüm garajlardan çekip diğer haritalara aktarabiliyorsum retain yapıp.

İlk garaja koyduğum aracımı öbür garajda bulamadım retain yapmamıştım ondan demek ki. Bi türlü öğrenemedim şu garajı. :smiley:

Retain depoya kaldırmak gibi bişey oluyor diğer haritaya gidince deploy diyip kullanmaya başlıyorsun

1 Beğeni

önerdiği görevleri yapmasak bir şey olur mu? 3 adımlı görevde 100 metre kala takıldım son adamı tekrar başlatır düşüncesiyle restart yapınca bütün görevi başa aldı alt f4 çektim.

Kurtarılması gereken araçlara hiç yaklaşamıyorum ki iki araçla çekeyim :smile: küçük 4x4’ler hep ulaşılabilir yerlerde oluyor gerisi insanı çıldırtır.

daha öncedende dediğim gibi oyunda iş var harbi sarıyor direksiyon çalışsa iftara kadar oynanır şuanda ps4kolu ile gayet başarılı ancak direksiyon sorununu çözmemeleri ilk update de olmamış hala parasının hakkını vermiş değil

Evet black river haritasında atıyor alaskada sorun olmuyor @Rageon

Saplanıp kaldığım yere bak amünnüüm bir başınıza oynayınca aha kalırsınız beyle.
Oynamıyom alt f4

2 Beğeni