dün gece sonlara doğru herhalde artık yorgunluk vs. değişik anlar yaşadık nedense birden fazla multiplayer oturum çökmesi oldu
bu akşam yayını olmayacak video hazırlamak gerek
Ekran kartı nasıl yetersiz?! Bende mobil gtx1050 birde 3550h var min 40 fps aldım. Baska bir sorun var bence. Driverları kontrol edin derim.
Oyunu eski pc’me kurdum gtx980 ekran kartı ile amd fx8350 işlemci ve 8 gb ram var. Full ayarlarda kasmadan oynuyorum bu sisteme göre sizin yazdığınız sistemler daha modern, bence başka bi sıkıntı var.
oyun bence başlı başına sıkıntılı inşallah güncellemeler ile düzeltirler
SnowRunner off-road simülasyonu için yeni haritalar, araçlar, harita ve interior modlama, extreme kargolar geliyor. https://www.simulasyonturk.com/snowrunnerin-ilk-dlcsi-ve-icerik-guncellemesinin-ayrintilari-aciklandi/
Aynı sorunu bende alıyorum. Oradan geçemek yerine yukarıdaki dağdan dolaşıyorum ama merak etme başka su birikintilerinde hata vermiyor büyük ihtimalle ilk güncellemede giderilir @Deadmann
Hiçbir fikrim yok. Sürücüler de güncel. Güncellemelerle halledilir belki. Bu arada masaüstü değil laptop fark etmez herhalde değil mi?
Benim bu dlcler hakkinda bir sorum vardi. Ben 160 tl olan normal surumu satin almistim. Fakat oyunu oynadiktan sonra keske premium surumu satin alsaydim dedim. Bu suanda satilan season pass i satin alinca yeni gelecek tum dlcleri icermekte mi ? Yoksa sadece yeni duyurulan dlc leri mi icermekte ? Bilgisi olan var mi acaba ?
Edit: Haberde gerekli cevap yaziyormus. Tesekkurler.
bende konsolda oynamak için aldım. hakkikaten adamlar yapmış grafikler rdr2 yi anımsattı çok gerçekçi. çok beğendim. alırken pişman olurum diye çok endişelenmiştim. pure farming gibi düşmek istemedim. ama olmadı süper kaliteli bir oyun. herkese şiddetle tavsiye ederim.
PS4 mü?Eğer öyleyse performans hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?Mudrunner da 30 fps sabit veya serbest seçeneği falan vardı,bunda nasıl?
@HasanOfke babuş co - op oynarken benim oyunuma gelen adam nasıl kendi aracını alacak bunu biliyor musun ?
garaja girip kendi aracını trucks kısmından alıp deploy edecek ama singleda oynarken araçlarını garaja çekip retain etmediyse zaten multiplayerda dımdızlaktır sdfsfsdf
Teşekkürler
2.13 GB boyutunda yeni bir güncelleme geldi. Notlar paylaşılınca ekleyeceğim. Bu arada direksiyon seti performans videosunu yüklüyorum.
Ayrıca sorunlara yönelik geçici çözüm rehberi yayınlandı.
YENİ GÜNCELLEME NOTLARI!
Hi everyone!
We’ve just put up a hotfix to address some of the most pressing issues on PC that we’ve seen reported by all of you. Thank you very much for your feedback.
Coop:
- Friend list: The friends list will now always appear when you launch the game. However, some players may have issues after a game, when coming back to the menu. If you encounter this issue, please relaunch your game. We are still working on a 100% fix, sorry for the inconvenience.
- Invitation: players can now receive invites when they are in another coop game.
- A few connection improvements.
Physics:
- Vehicle physics: bug when trucks fall through the ground is now fixed.
Wheels:
- Logitech G29: Force Feedback is not deactivated anymore after alt+tab .
GUI:
- Marker issue for contract “Lost Container” is now resolved.
- HUD elements do not appear anymore in the garage when you use the “skip tutorial” option.
- A few mod, gameplay, and localization issues are now fixed
The team is still working on further fixes and improvements, including on consoles, so don’t hesitate to leave a post here on the forums or on our official Discord if you run into any issues, thanks!
Logitech G29’larda artık Force Feedback olayı alt-tab yaptıktan sonra gitmeyecek ama feedback özelliği hala yok yani videoda bahsedilen her şey hala devam ediyor.
Tonaj olunca aynı şey fazla geçerli değil ama boş dorseler ya da araçlar zeminde fazla oynuyor biraz daha ağırlaştırsalar da zemine bastığını hissetsek…
işte o hissiyatı eski oyunlarda daha iyi hissediyorduk sanki ama burada kamyonları feci güçlendirdik römorklar uçuyor gibi oluyor
Aynen normal şartlarda boş araç da zemini ezer zeminle tekerlerin etkileşimine biraz parmak atmaları lazım
Kurtarılmayı bekleyen kamyonları öyle yerlere koymuşlar ki hiç kurtaramayalım diye. Resmen gölün içinde yani sinir oldum iki ayrı kamyonu kurtarmaya gittim ikisinde de 100 metreden daha kısa yaklaşamadım.