Rusya haritasında kamyon bulabileceğim yerler nereler?
Bilgi!
Multiplayer için arkadaşınıza bağlanmak istediğinizde Join Friend’s listesinde göremiyorsanız arkadaşınız multiplayerdayken ESC’ye bassın ondan sonra C tuşuna bassın ve oradan listeden sizi davetsin. Size bir bildirim gelecek ve oyuna katılacaksınız. Kickleme olayı da orada var.
Abi şuan için oyunun belgelerindeki save klasörü paylaşılabilir direksiyonu çalışanlar nete yükleyip çalışmayanlar kullanabilir işe yarayabilir belki
Yayın nerde yayın
derken başladı
Hasan Hocam Merhaba,
CORE İ7 8750H 2.2GHZ-16GB-1TB+256 SSD-15.6"-GTX1050 4GB-W10 PRO. Bu pc’ye sahibim ama full ayarlarda oynayamıyorum. Bu oyunla ilgili mi yoksa sistem mi yetersiz? Performansla ilgili bir güncelleme gelir mi? Bu arada ortalama 25 fps alıyorum.
Dünden beri başından kalkmıyorum, çok güzel ancak bir kaç crash aldım ve oyunu silip baştan kurdum, coop oynamak da istiyorum eklerseniz birlikte oynarız " Alientr85 "
Ekran kartın yetersiz
Bu arkadaşın gibi ekranda göstergeler olmadan nasıl SS veya Video alıyoruz? SnowRunner - GMC MH9500 Truck + Trailer - YouTube
oyunun ps4 icin kutulu surumu Turkiyede satilmayacak mi hicbir yerde goremedim boyle bir saheseri koleksiyonuma eklemek istiyorum.
Kutulu olarak Almanya’dan Amazon üzerinden alabilirsin ya da Amazon.com vs
O kadar para verip sorunlu çıkması… Madem o kadar emek var keşke tam olarak sorunlar çözülüp çıkartılsaydı. Çoğu kişinin hevesini sömürmüştür. Tamam oyun güzel ancak eleştirisinide yapmak lazım…
genelde bu konularda şanssızımdır ama bende hiçbir problem olmadı
Performans güncellemesi gelir mi, ne dersiniz?
oyun içinde ayarlar>Hud> hide hud = on/of .
Corona salgını yüzünden oluşan durumu değerlendirip yapımcılar oyunlarını olabildiğince erken çıkarmaya çalışıyor sanırsam bannerlord’un 9 sene sonra erken erişim çıkması bana çok saçma gelmişti mesela
amazonlarin hicbiri Turkiyeye gonderim yapmiyor.malesef beklemekten baska carem kalmadi gibi.Bir umit gelir belki ulkemize kutulu versiyonu
İlerleyen görevlerde iyi kredi veriyordur umarım. Şuna kilit buna para derken elimiz kolumuz bağlandı daha upgrade yapmaya para bulamıyoz bi rahat ver de oynayalım yav
Daha ilk sahnede ufak su birikintisinden gecerken devamli ayni hata veriyor
Ayrica g29 v.s direksiyon setleri için acilen guncelleme gelmesi lazim…
Elinizde joystick varsa değerlendirin şuan. xbox’ın joystick’ini aldım bilgisayara taktım klavyeden daha iyi en azından snowrunner için.