gece bilgisayari kapattim sonra dedim bi video cekeyim diye geri dondum bi actim pc yi yine gitmis hersey. sabah 9 dan buyana bununla ugrasiyorum, oyun menusundeyken hersey normal ama masa ustune ciktigim anda gidiyor. ne bulut sistemi nede pc deki save senkronize degil isin ilginci save dosya ismi bugunku tarihle basliyor, oyunu bugunde kaldirdim yeniden kurdum falan birkackez ama yok nafile olmuyor.
Herkese iyi günler snowrunneri dün aldım. Oyuna girdiğimde bana ilk görevi verdiğinde sudan geçirmeye çalıştı, sudan geçince oyundan attı bir daha girdiğimde yeniden oyundan attı. Bunun için ne yapmalıyım çünkü gerçekten oynama hevesim gitti. Bu sorunla karşılaşan başka kişiler var mı? Var ise yardımcı olabilirler ise sevinirim. En çok da senin fikrini istiyorum Hasan. @HasanOfke
sudan gecirme gorevi hangisi ? kopru kurman gerekiyor orada kopruden gecerken mi sorun oluyor.
Yok o köprü kurma görevini yaptım fakat küçük bir su birikintisinden geçerken oyun hata veriyor @gampue
Bencede defalarca yaptı ayarları low yaptım attı ultra yaptım attı oyunu epicten dogrula pc yi kapa aç tamamdır epic Zahitleon bu arada
internette oyunla ilgili sorunlari arastirdikca girtlaga kadar sorunlara gomuldum ve oyunun bu sekilde cikmasina goz yuman kisilerin allah cezasini versin nediyelim. bu arada hala save dosyasi kaybolma sorunum devam etmekte sorun bulan bana donus yapabilirmi !
Çok teşekkürler deneyeceğim. Fakat epicten oyun nasıl doğrulandığını söyleyebilirseniz çok memnun olurum. @Zahit_Turgut
Aynısı benimde başıma geldi sıfırdan başladım o kadar emek boşuna gitti oyunun hataları var ne yazıkki
Oyunu doğruladım fakat yine aynı sorun var
grafik kartın ve diğer donanımların güncel mi? aynı zamanda işletim sistemin?
suda oyunda atması shader hatası gibi bişey
Abi bulutla alakalı bişey o kesin bulut sistemi sorunu o bulut sistemini veya pcyr kaydetmeyi birinden birini kapatılabiliyor mu
Dediğin her şey güncel fakat. Bugün bir daha oynadığımda bir şey fark ettim. Suda atma olayı sadece black riverdaki şehire gelmeden üstünden geçmek zorunda olduğumuz şelale gibi su birikintisinin içine girdiğimde oluyor. Alaska’da suya girdiğimde ise böyle bir şey ile karşılaşmadım. Acaba bu bir bug mudur? Çözülebilecek bir şey midir? @HasanOfke
Oyun 23,03 Dolar. Oyunun “yüksek” olmasını oyun sahibine yüklerken bir daha düşünelim
160 Türk Lirası = 23,03 ABD Doları
valla Burakcim yoruldum artik site site gezip sorun okumaktan care aramaktan. 20-25 defa ilk turu oynamisimdir… suanda girdim oynuyorum gittigi yere kadar yani. oyunu sanirim bugun 5 sefer silip yeniden kurdum, suanda ssd ye kurulu yani eskiden farkli surucudeydi yani fark olurmu bilmem de iste deniyorum, simdi girdim ilk gorevleri yapip alaskaya geldim devam ediyorum. neyse tekrardan oyunu bukadar sorunla cikmasina goz yumanlara selam olsun
Hocam aynı sorun bende de var epic üzerinden buluttan eşitlemeyi kapattın mı? Aklıma gelen tek çözüm yolu bu akşam deneyeceğim ben de.
Bug işte ama epicte de oyun yayınlamak ayrı bir dertmiş hem corona vurdu hem başka şeyler
Bize çıkmadan gelen son çıkış güncellemesinden sonra da değişen bazı şeyler var
Ben şimdi 3d çamur parçacıklarının lastik üzerinde kalmamasına taktım güncelleme ile çözülebilecek bir şey
Cevapladığın için teşekkür ederim. Bu arada şikayeti bildirebileceğimiz bir yer var mıdır?
Direksiyon seti anketi yapıyorlar herkes kullandığı direksiyonu oylasın
G25 koymamışlar. ![]()