Biz hiç birbirimizi çekemedik ki
Böyle bi sıkıntımız var hiç bağlanamadık yani birbirimize oyun çıktığı günden beri
@HasanOfke doğru öyle yapıyoruz ama o zaman da harita karışmaya başlıyor bana görünen araç başkasına gözükmüyor falan.
Ya arkadaşlar ben Alaska haritasındaki güçlü kamyonun yol tarifini anlamadım. Şu an limandayım ne tarafa gitmem gerekiyor?
Onu ordan çekerek istenilen yere götürüyorsun.
Tamamdır kamyonu buldum diğerleri gibi ulaşılamayacak bir yerde değil ağaçlar ve biraz beyin fırtınası ile kamyona rahatça ulaşıyorsunuz. Ve hakikaten kamyon güçlü bayağı, hele yük varken derin çamurlarda bile çok rahat ilerliyor. Oh be rahatladım sonunda. Diğer kamyonları da satın cebinize para girer ![]()
Kamyonda süspansiyon yükselteyim dedim haritada bulmamızı istiyor.
Soruma gelirsek; Upgrade noktalarına herhangi araçla gidip alabiliyor muyuz yoksa X aracın parçası için ilgili araçla gitmemiz mi gerekiyor?
Yok canım istediğin araçla gidersin sıkıntı yok yani
Tamam saol, bu iyiymiş zaten kamyonla almaya gitmek eziyet olurdu. ![]()
Çamurdan cikamamaktan şikayet eden arkadaşlar için diyorum oyunun ilk haritasındaki Chevrolet ve GMC yi satıp bı tane paystar alın makinada Diff lock ve 4x4 açınca arkada remorkla bile dehseh gidiyor
G25 vitesi çalışıyor. ![]()
ikisini satınca para denkleşmiyor garajın ordaki kamyonla az görev yapmakg erekiyor ayrıca demir yüklediğimiz yerin o tarafta tır dorsesi var açık kasa 5 yük alıyor
@HasanOfke abi bu yolu denemelisin mp de aşırı zevkli olur mişigundaki ilk garajın orada
Alaskada bm17 diye bi araç var onu bulup satarsanız direk alırsınız.
Biz o yolları oooooooo
Bulduğunuz dorseleri satarak para kazanın
Şu an nasıl oldu bilmiyorum 70k küsür param var. Öyle fazla görev de yapmadım. Daha çok haritayı açtım ve araç kurtarmaya çalıştım :3
birşey sormak istiyortum 1 haseptan local olarak 2 kişi oynayabilirmiyiz ? @hasanofke
Hala suya girince oyundan atıyor. İşin kötü tarafı ise suyun içindeki arabaları bile kurtaramıyorum. Ve artık verdiği görevleri ise hiçbir şekilde yapamıyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı gerçekten artık çok sıkıldım
Nedense beni pek sarmadı. Çıkmadan önce o kadar övüldü ki saatlerce kesintisiz oynayacağımı düşündüm. Oynayanlarda vardır illaki ancak yıldızımız pek barışmadı.
İlk garajda kaldım oradan nasıl çıkacağım Alaska haritasına gecemedim kaldım garajda araçlar da kayboldu sattım galiba yanlislikla