Güncel tr yama varmı arkadaşlar bilgisi olan var mı
sinnerclown sitesinden kontrol et orda yeni sürümler geldikçe güncelleniyor.
Teşekkürler
Nihayet Amur’a başladım ve bitirilmesi gereken 103 görev olduğunu gördüm. Tabi 2x2km’lik dört harita olduğu için sayı bu kadar fazla. İlk işim ZiKZ 605R’yi açmak ve bunun için diğer haritaya giden tüneli aktif etmek gerekiyor. En nefret ettiğim şey karda sürmek çok zor ilerliyor araçlar ve kamyonlar.
oyunu çok takip edemiyorum ama ne zaman denk gelsem sezon video çıkıyor 2 ayda bir sezon geliyor sanki ![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_8J8RbSc4Do
Ben de karı sevmiyorum.
Ama güzel haber şu ki bu görevlerin çoğu yok köprü yap, yok toprak kayması düzelt gibi görevler.
Volvo, Scania gelsin derken Mercedes-Benz geliyor ![]()
Artık kararımı verdim. Steam’den tekrar tüm paketleri satın alacağım.
Ben de çok istiyorum ama çok pahalıya gelecek.
Epic’de 2100 saatim var, tüm DLC’ler var. Ne kadar tutuyor biliyor musunuz?
5 years paketi var indirimsiz 88 dolar. İndirimleri bekliyorum. 30 dolarlara inerse alırım. İnmezse year 5 hariç diğer 4 yılın paketini almayı düşünüyorum.
en fazla %20indirimle 62 dolara düşmüş hocam.yesrs 4 ün hepsi de steamden kaldırılmış.years 1 pass(17.99 dan 12.59),(17.99 dan12.59),years 3 pass 17.99 dan 12.59a years 4 pass ise 17.99 dan 14.39a düşmüş years 1 pass aniversty edition hariçdiğer passlerin(season 5 de dahil) paketleri steamden kaldırılmış bütün haritanın olduğu passleri alman gerekli.o passlerde belli years 5 yeni çıktığı için girmez belki sonbahara anca(girersede years 4 pass gibi olur 17.99dan 14.39’a düşer.ya tek seferde 62 doları bayılacaksın yada tek tek alıcaksın years 5 dahil olduğu için belki fiyatı ondan pahalıdır ama seneye kış indirimlerinde 62 dolardan da düşer(years 6 pass çıkmaz ise)
Gözümü kararttım 62 doları vermeye hazırım. Bahar indirimlerine çok var umarım daha öncesinde bi kıyak geçerler.
Actros ve Zetros’tan yeni görüntüler paylaşılmış. Bu Dual Pack 1 olarak isimlendirilmiş ve 2. pakette gelecek. Heralde Unimog falan koyarlar ikinci pakete, diğeri G kasa olabilir veya bambaşka birşey.
https://x.com/PlaySnowRunner/status/2029606683228459402
İndirime girdi
Evet isteğimi duymuş olmalılar.
5. yılı almayı düşünmüyorum. Farklı kombinasyonlarla bir şekilde daha uyguna kapatabiliyorum ancak 4. yılı alıp almamakta kararsız kaldım. 5. yılı daha sonra alacağım henüz oynamadığım çok harita var.