SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Sonunda Amur da bitti! Tam bir başarı hissi. Diğer hiç bir haritada bu kadar tatmin olmamıştım. İlhan İrem’in de dediği gibi “Aşk değil nefret değil”. Kesinlikle özleyeceğim bir haritaydı. Sırada Don var.

2 Beğeni

Valla helal olsun hocam. Ben o kadar sabırlı değilim. :sweat_smile: Ana güzel görevleri yapıp sonraki haritaya geçiyorum. Sürekli aynı çamurlarda yuvarlanmak beni sıkıyor.

Bende haftalar sonra tekrar Amur’a geri döndüm. Chernokamensk haritasında garajı açtım yolları tamir ediyorum, kör noktaları kaldırınca haritanın sağ tarafında Lenin yazısını gördüm.

Mercedes paketi çıkmış.

2 Beğeni

Beyler selamlar. Başıma kötü bir durum geldi, bilgisayara acil format atmam gerekti, local save gitti, oyunu yeniden indirince Epic’den savemi çekti, oynadım çıktım. Şimdi saveler gitmiş yeni oyun başlattırıyor. Don’un %60’larındaydım.
Aranızda hilesiz, modsuz, normal modda Amur’a kadar tüm regionları bitirmiş savesi olan var mı? Yoksa Snowrunner macerası benim için bitecek.

Amur’a kadar olanlar %100 bitmiş durumda, Amur’da %52’den devam ediyorum. Belgeler/My Games’deki klasörü yükledim başka yerlere de baktım ama save dosyası budur heralde. Epic Games save dosyası olduğu için diğer platformlarda çalışmıyor başka indiren olursa diye belirteyim baştan.

2 Beğeni

Hocam Allah ne muradın varsa versin var ya ne denir ki başka. :slight_smile: 1,5 senelik savem gitmişti, hepi topu 1 aylık bir kayıpla devam edebileceğim sayende. Ne kadar teşekkür etsem azdır. :slight_smile:

1 Beğeni

Hocam sana ne kadar teşekkür etsem az ama şu anda ilginç bir şekilde kendi savem geri geldi. Benim beynim yandı bu konuda.

1 Beğeni

Epic Games’i saçma sapan hatalarından kurtulmak için tüm Snowrunner’ı Steam’den tekrar satın aldım. Şu an kafam rahat. Sorunsuz oynuyorum. Epic’teki save dosyamı PROS isimli servis aracılığıyla Steam’e aktardım.

https://support.saber.games/hc/en/snowrunner/articles/how-to-transfer-save-files-in-snow-runner-4

Hocam Amur’a nasıl dayanıyorsun? Bence oyunun en zor bölgesi. Yol namına hiçbir şey yok desek yeridir. Ne köprü inşa ettim ne de çöken yolları düzelttim. Hep çevrelerinden dolanıyorum. Soyuz görevlerinin tamamını yapıp terk edeceğim. Çünkü bu bölgeyi %100 yapacak sabrım yok. Birde genel olarak hangi kamyonları kullanıyorsun?

Zikz 612H ve Zikz 605R kullanıyorum. Büyük tekerlekli ve 8x8 olmayan hiçbir kamyonla yol alınmıyor.

hayır hala snowrunner’a nasıl katlanıyorsun asıl soru bu :smiley:

3 Beğeni

Araç sürmek gerçekten dayanılmaz ama oyunun içeriği insanı cezbediyor. Bir şekilde kendisini oynatıyor.

Amur güzeldi, tek sevmediğim kısım bazı yerlerde çok suni engeller olmasıydı. Onun dışında %100 yaptığımda en çok keyif veren harita bu oldu. O son animasyonları kahve eşliğinde keyifle izledim. İlhan İrem’in dediği gibi “Aşk değil nefret değil”.

1 Beğeni

@Nomrukan save’in geri gelmesine sevindim.
@LazJedi Bende sadece Zikz 605R var o gerçekten en işe yarayan kamyon ama vinçi yok, orta boy tomruk kasası ve low saddle’ı yok. Diğer işlerde Tayga 6436, Voron Grad, Voron D-53233 gibi araçları kullanıyorum. Bazende 4 slot yük aldığı için Western Star 6900 Twin Steer’ı tercih ediyorum eğer devrilmezse. International Paystar’ı da kullanıyorum ama burda az kullandım.

Bana da başta zor geldi Amur, ilk harita Urska River’ı tamamlamadan diğer haritaya geçtim kapalı tüneli onararak. Cosmodrome haritasına girip Zikz 605R’ı aldım ve burayı bitirdim. Chernokamenks’e geçip kilitli garajı açtım sonrasında garaja yakın bi yerde warehouse vardı orayı halledince kullanıma açıldı. Gerisi çorap söküğü gibi geldi burayıda bitirince ilk haritaya geçtim. Maprunner’dan baktığım için yan yana olan warehouse’ın birinin kilitli olduğunu görünce o görevi yapıp orayı aktif ettim. Ordan gelen metal beamsleri kullanıp yolları tamir ettim ve ilk haritadan devam ediyorum şuanda. Başta karmakarışık geldi haftalarca oynamadım ama şimdi kolay görünüyor nedense.

1 Beğeni

vay be bu tarz oyun için baya iyi bir rakam ya

Buzlu yollar çok zorluyor onun dışında geçilmez değil. Tayga çok kuvvetli bir kamyon onu kullanmayı unutuyorum hep. Oyunun yaratıcısı Pavel’in de favori kamyonudur. Şu roket görevlerini bitireyim yeter benim için.

dedim az girip dolanayim ama milletin anasina avradina sovup cehennemin kapilarini araladik, bi oyun yaptin bilmem kac sene gecmis hala direksiyon joystick klavye butonbox ne varsa birbirine giriyor.

3 Beğeni

Sen bir de son sezonu bir görsen. Pavel gidince iyice dağıttılar.

hakettiklerini buldular yani.

3 Beğeni

Aslında Roadcraft haksız yere eleştiriliyor. Zira oyunun bazı yönleri geriye gitmiş gibi gözüküyor. Upgrade sistemi yok, fizik motoru daha basitleştirilmiş ama Snowrunner’da amaç arazi ile mücadele etmek, Roadcraft’ta ise amaç araziyi ehilleştirmek. Ben beğendim yani Roadcraft’ı ama önce Snowrunner’ı tüketmek istiyorum, Roadcraft’ın grafiklerini gördükten sonra Snowrunner oynayasım gelmediği için önce Snowrunner bitsin dedim.

1 Beğeni

pavel reis oyunu tanıtmaya başlasın o zaman çil yavrusu gibi dağılırlar :slight_smile: biz kökümüze ihanet etmeyiz. spintires ile geldik spintires ile gideriz. :smiley: dsfsdfsdfsf

1 Beğeni