Sonunda Amur da bitti! Tam bir başarı hissi. Diğer hiç bir haritada bu kadar tatmin olmamıştım. İlhan İrem’in de dediği gibi “Aşk değil nefret değil”. Kesinlikle özleyeceğim bir haritaydı. Sırada Don var.
Valla helal olsun hocam. Ben o kadar sabırlı değilim.
Ana güzel görevleri yapıp sonraki haritaya geçiyorum. Sürekli aynı çamurlarda yuvarlanmak beni sıkıyor.
Bende haftalar sonra tekrar Amur’a geri döndüm. Chernokamensk haritasında garajı açtım yolları tamir ediyorum, kör noktaları kaldırınca haritanın sağ tarafında Lenin yazısını gördüm.
Mercedes paketi çıkmış.
Beyler selamlar. Başıma kötü bir durum geldi, bilgisayara acil format atmam gerekti, local save gitti, oyunu yeniden indirince Epic’den savemi çekti, oynadım çıktım. Şimdi saveler gitmiş yeni oyun başlattırıyor. Don’un %60’larındaydım.
Aranızda hilesiz, modsuz, normal modda Amur’a kadar tüm regionları bitirmiş savesi olan var mı? Yoksa Snowrunner macerası benim için bitecek.
Amur’a kadar olanlar %100 bitmiş durumda, Amur’da %52’den devam ediyorum. Belgeler/My Games’deki klasörü yükledim başka yerlere de baktım ama save dosyası budur heralde. Epic Games save dosyası olduğu için diğer platformlarda çalışmıyor başka indiren olursa diye belirteyim baştan.
Hocam Allah ne muradın varsa versin var ya ne denir ki başka.
1,5 senelik savem gitmişti, hepi topu 1 aylık bir kayıpla devam edebileceğim sayende. Ne kadar teşekkür etsem azdır. ![]()