Bedavaya DLC sahibi oluyon abi
fernbusta denedim çalışmadı boşuna deneme hahaha
Yukon’u da kolayladım artık sadece odun teslimatları kaldı. Başlarda çamurlu, karlı yerler zordu ama gidiş geliş yollarını öğrenince çok kolay oldu. Tek sıkıntı çok malzeme isteyen kontratlarda aynı şeyleri defalarca tekrarlıyorsunuz. Arada sıkılıp Wisconsin haritasını dolaşmıştım orası güzel yeşillikli. Ardındanda Amur var başka dlc almadığım için son iki haritam kaldı.
En son yorumu attığımda güncelleme çıkmış mıydı bilmiyorum ama güncelleme ile katlanabilir tomruk taşıma dorsesi eklendi oyuna. Sprintires’ta bile vardı yanlış hatırlamıyorsam ve çok lazım olan bir şeyi getirmeleri yıllar sürdü. Ayrıyeten hem uzun hemde kısa tomruğu taşıyabilen dorsede eklenmiş ama şuana kadar kısa tomruk isteyen görev hiç denk gelmedi nerde kullanılır bilemem.
Bende aynı şekilde Yukon’u bitirip Wisconsin’e geçtim. Önceki haritada sıkılınca Wisconsin’i keşfedip bütün upgradeleri, kamyonları toplamıştım şimdi direk köprü yapımlarından başlayacağım. Yukon’da uzun tomruk teslim ettiğim bir yerde devrilince bıraktım oynamayı sonra o yolu düz gitmek yerine alt taraftan çıkınca oldu. Zaten ne gelirse başıma farklı şeyler denemekten geliyor ama Wisconsin kolay geldi bana Amerikan kamyonlarıyla bitirebilirim bu sefer.
Bana da Michigan havası verdi. Her yerde petrol istasyonu var falan. Bakalım seveceğim gibi duruyor. Ben de Yukon’da bunalınca bir kaç tur atmıştım da haritayı bile keşfetmemiştim. Kola - Yukon ikilisinden sonra Wisconsin biraz rahatlama gibi gelecek sanırım.
selamlar bu oyunu w11 ile oynayan var mı varsa sorun var mı?
Windows 11’le oynuyorum sorun yok.
teşekkürler
Win 11 ile oynadım. Sorun olmadı.
teşekkürler
Herkese selam
Eveet Wisconsin de bitti. Gayet rahatlatıcı, keyifli bir haritaydı. Michigan’ı anımsattı. Çamur az, engebe az, grinding az Yukon’dan sonra çok rahatlatıcı geldi. Şimdi karlı haritaları sevmeyen ben Amur’un zorluğunu tadacağım bakalım nasılmış.
Aynen oharita iyi bazıları tam kanserlik
Oyunu oynayan var mı
Başladım bakalım şimdilik zorluk olarak bazı yerlerde derin kar gördüm bir de ilk defa kamyon tamir edilecek kadar büyük hasarlar alıyor, beton bloklar çok hasar verebiliyor.
Doğrudur beton sıkıntı ben de 14. Sezona başladım
Ne güzel başlamıştım Wisconsin’e ama sürekli aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım bıraktım oynamayı. Son bir iki köprünün inşasında kaldıydım, o ara gidip farklı bir görev diye treni çekeyim dedim yarı yolda sürekli devrilince sinir oldum. Yavaş çekmek lazım ama o sabır kalmadı artık.
Bu oyunda bir veya iki görev yapıp ara vericen beş veya ongün sonra tekrar yapıcan yoksa dediğin gibi sıkılır bunalır insan
Ford CLT 9000 ATS’ye duyurulunca oyuna girip bi süreyim dedim o arada kaldığım yerden devam ettim. Bütün task’lar bitti kontrat görevlerine başladım. Yine sürekli devriliyorum ama yapacak bir şey yok. Yalnız şu oyuna Volvo FMX veya Scania XT gelseydi çok iyi olurdu. Hep düşünüyorum bu ihtimali bakalım ilerde olacak mı.