İyi de ne istediği belli olmuyor ki o an
Hayır 2 çimento götürürsen 1 beton blok üretilir. Sana beton blok lazımsa önce çimento olan depoya gideceksin, çimento yükleyip beton blok üreten fabrikaya gideceksin. Çimentoyu boşaltıp beton blok üretip onu yükleyeceksin.
İşin gıcığı o bölgede çimento da bitiyor taa geçitten geçip diğer bölgeden çimento almak gerekiyor
asıl olay bu yani mal kıtlığı oluyor bölgede ![]()
Amaç o zaten yol yaptırmak. Yoksa bir mantığı yok. Çelik kiriş götürüp çelik rulo alıyorsun. Normalde tam tersidir, çelik rulo hammaddedir çelik kiriş ara mamuldür.
İşte maksat yol yaptırmak dediğim gibi.
Nihayet Kola Peninsula haritasını bitirdim. Tomruk görevlerini yaparken iki tane daha görev olduğunu fark ettim onlarda ekstra iş çıkardı sadece. Kamyon devrildikçe bıraktığım için 4-5 ay sürdü bitirmek
Yol yok doğru düzgün ve hep engeller konulmuş veya kaya parçaları konulmuş her yere çok sıkıcıydı. Yukon’a geçiyorum orda crafting olayı var galiba, haritalara bakmak için girdiğimde yazı çıkmıştı aylar önce o yüzden tam emin değilim hangisinde olduğunun.
kola peninsulayı bitridiysen diğer haritalar bomboş otobanda 200le gidiyormuş hissi verircesine akıcak.Amurda biraz kasisli kaldırım olucaktır hız düşürmen gerekebilir ondan sonra ak git yollar dümdüz
![]()
bakacaz artık olmadı kamyon filosuyla diğer yere geçip tüm malları lazım olan yerdeki garaja atacağız
![]()
Bu Yukon artık sıkmaya başladı yahu. Her görev 8-10 turluk yolculuklar istiyor. 150 saati geçtim daha %66 olabildim. Harita zor değil de sıktı artık.
Overloading yapmayı sevmiyorum, mod kullanmayı sevmiyorum ama Kola daha iyiydi resmen.
Ben şu an 6.dlcdeyim . Aynı sorun buradada var . Hâtta 3 ve 5 de aynı . 4. Harita nispeten daha eğlenceliydi
epic gamesten steame savemi nasıl aktarabilirim beyler?
epic gamesten çıkıp steamdeki oyunuma girince önüme bi mesaj bildirimi çıktı
eski sürüm farklı sürüm vs. vs. bir şeyler dedi ama anlayamadım
https://support.saber.games/hc/en/snowrunner/articles/how-to-transfer-save-files-in-snow-runner-4
neyse bu yöntemi kullanarak hallettim ![]()
bu oyunda hiç adam akıllı map olmaz mı amk ne boktan mapler var ya deli oldum
ulan berliett modunu indirdim olmuyor abi berliett bile dayanmıyor şu maplere
Haritada ki görevleri bitirip kontratlara geçtim daha ilk gerçek kontratta 30 tane malzeme istiyor birde 2 kabin craftlanacak artı olarak. Yakıt deposu olan kısa dorseyle yakın yerdeki malzemeleri topluyorum trailer store’dn geçerken yakıt doldurup tekrarlıyorum aynı şeyleri. Sonrasında ya uzun olana geçicem ya da kamyon+römork yapıcam.
Ben de epey direndikten sonra 8 slot trailere geçtim. Dar yerlerde de gerekirse aktarma yapıyorum.
sezon kartı 5 geliyorsa 6 da gelir
aynen voltaj falan demişler elektrik direkleri taşıma vs şeyler gelebilir belki
580 TL iyi paraymış tek dlcye Neyse allahtan creaminstaller var türkiyede cidden oyun almak lüks oldu
BU ne oluyor yine korsan işlerdesin ![]()