SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

İyi de ne istediği belli olmuyor ki o an

Hayır 2 çimento götürürsen 1 beton blok üretilir. Sana beton blok lazımsa önce çimento olan depoya gideceksin, çimento yükleyip beton blok üreten fabrikaya gideceksin. Çimentoyu boşaltıp beton blok üretip onu yükleyeceksin.

1 Beğeni

İşin gıcığı o bölgede çimento da bitiyor taa geçitten geçip diğer bölgeden çimento almak gerekiyor :roll_eyes: asıl olay bu yani mal kıtlığı oluyor bölgede :wink:

Amaç o zaten yol yaptırmak. Yoksa bir mantığı yok. Çelik kiriş götürüp çelik rulo alıyorsun. Normalde tam tersidir, çelik rulo hammaddedir çelik kiriş ara mamuldür.
İşte maksat yol yaptırmak dediğim gibi.

Nihayet Kola Peninsula haritasını bitirdim. Tomruk görevlerini yaparken iki tane daha görev olduğunu fark ettim onlarda ekstra iş çıkardı sadece. Kamyon devrildikçe bıraktığım için 4-5 ay sürdü bitirmek :smiley: Yol yok doğru düzgün ve hep engeller konulmuş veya kaya parçaları konulmuş her yere çok sıkıcıydı. Yukon’a geçiyorum orda crafting olayı var galiba, haritalara bakmak için girdiğimde yazı çıkmıştı aylar önce o yüzden tam emin değilim hangisinde olduğunun.

2 Beğeni

kola peninsulayı bitridiysen diğer haritalar bomboş otobanda 200le gidiyormuş hissi verircesine akıcak.Amurda biraz kasisli kaldırım olucaktır hız düşürmen gerekebilir ondan sonra ak git yollar dümdüz :smiley: :smiley:

bakacaz artık olmadı kamyon filosuyla diğer yere geçip tüm malları lazım olan yerdeki garaja atacağız :rofl: :rofl: :rofl:

1 Beğeni