SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

solo zamanlayıcılı görevleri yaptıkdan sonra birde aynı zamanlayıcının coop olanı var hocam en az 1 kişiyle o görevi yapmanız gerekli

32/35 zaten oradan takip ediyorum da yapmadığım görev kalmadı harita sitesi vardı ordan da görevleri kontrol ettim eksik bulamadım

attığım ss de solo yazmayanlar mı coop yapmam gerekenler acaba

coop olarak gözüken zamanlayıcılı görevleri görmek için galiba coop oyun başlatmanız gerekli hocam o görevleri yapabilmeniz için yanınızda 1 arkadaşınız olmalı(oyunu coop olarak başlattığınızda o görevler görülürse o görevlerin yanına gittiğinizde başlamayacaktır oyunda 1 arkadaşınız olmalı o coop görevlerini beraber tamamlamanız gerekli ) coop görevler çok fazla yok 3 bilemedin toplam 4 tane ancadır.

1 Beğeni

Anladım çok teşekkür ederim

şu oyunu epicten aldığıma bin pişman oldum hiç yüzüne bakmıyorum epic yüzünden :smiley: oyunun varlığını unutuyorum giresim gelmiyor ama steam olsaydı hep oynardım

steame de eklenmiyor ki oyun hata veriyor :smiley:

1 Beğeni

Oyun ilk olarak sadece Ep*c’te çıktı mecburen aldık napalım. Bizim suçumuz değil.

Ben yeni bilgisayar aldıktan sonra Snowrunner’dan başka bir şey oynayamaz oldum. Oyunun fizikleri falan aslında gayet iyiymiş ya, çıkamıyorum oyundan. Çıkıyorum başka oyuna giriyorum yarım saat sonra bir bakıyorum Snowrunner :smiley:
26 Mayıs’ta başladığım Kola bir kaç güne biter.

1 Beğeni

insanlar sana benzer bir olayı rdr 2 de yaşıyor çok iyi

Şimdilik o olayı Cyberpunk ile yapıyorum da, bu aralar pek öyle hikâye takip edebileceğim bir durumum yok.

Vakti zamanında “Snowrunner’ın fizikleri birazcık düzgün olsaydı, Spintires fizikleri kadar olmasa da biraz düzgün olsaydı başka kamyon oyunu aramazdım” demiştim. Snowrunner fizikleri benim işlemcinin suçuymuş. Şimdi yeterli randımanı veriyor fizikler. Dolayısıyla Snowrunner artık benim için “Görev geçme” olayından “Araç sürme” olayına döndü.
Normalde tek araçla yapabileceğim bir işe kaç araçla gittim. :slight_smile:

Sonunda Kola Peninsula bitti. Bitti de kurtuldum.

2 Beğeni

Kola Peninsula’da sona geldim iki tane tomruk taşıma kontratı kaldı. Tek seferde götüreyim diye dokuz tane uzun tomruk koydum ama sürekli kayıyor bende bıraktım oynamayı. Uzun kasa dorse getirip ona aktarıcam veya üç kere git gel yapıcam. Yeni dorseler eklenmiş onları denemeyi unuttum, orta boy tomruk taşıyanı denerim son görevde yakıt ve tamir puanı olanlar sonraki haritaya kaldı. DLC paketi de gelmiş Freightliner FLD120 & Western Star 6900XD içeriyor.

Aynı yer mi bilmem ama bende görevde mal almaya gidiyorum örnek 2 adet beton döşeme lazım 1 verip 2 için çimento koyman gerek deyip çıldırtıyor :rage: EKLEME:YUKON KUZEY AMERİKA mış

Oyunu gamepassten indirdim keyifli gözüküyor fakat bir türlü çözemediğim bir durum var. Kamerayla ilgili sıfırlama ya da takipli kamera tarzı bir ayar var mı? çünkü sürekli nasıl bırakırsam öyle kalıyor ve sürekli ayarlamak çok zor geliyor bunun çözümü nedir?

İşte dolu gidip dolu geleceksin. 2 çimento yükleyeceksin fabrikaya götüreceksin oradan 1 tane beton blok üretip getireceksin.

ayarlarda bunun ilgili yer var ayarları incelerseniz görürsünüz

Tam olarak nerede? Bütün oyun ayarlarına baştan sona birkaç kez baktım hala bulamadım. Legacy kamera modunu, pov ayarı vs denedim ama istediğim şey öyle bir şey değil. Sürüş takipli kamera veya kamerayı resetleme gibi bir şey var mı?

Oyunun olayı o aslında. Bir el sürekli Mouse’da ya da gamepad’in sağ analogunda olacak. Sürekli kendi görmek istediğin yere göre ayarlayacaksın (Çukur, tümsek, çamur vb.)

1 Beğeni