SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

İki modu da denedim bu hatayı veriyor

Hocam onları elle kuracaksınız. Dosyayı indirip klasöre ayıklayın ve görseldeki gibi yapın.

Initial.pak ve shared.pak dosyalarını WinRAR ile açın ve indirdiğiniz dosyaları belirtilen klasörlere atın.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bunu bilmiyordum mod sayfasında yazıyormuş aslında benim dikkatsizliğimden gözden kaçmış şimdi oldu ikisi de

1 Beğeni

Bu Kola Peninsula’yı hiç sevemedim ya. Zorluğu problem değil bir şekilde hakkından geliyorum da, bazı yerler sırf “Zorluk olsun da nasıl olursa olsun” diye yapılmış. Uzun yoldan gideyim düzgün olsun deme şansı da yok. Neyse bakam zor bela yarıladık sayılır.

Aynen bende hiç sevemedim Kola Peninsula’yı. Doğru düzgün yol yok, “The Star in the Sky” adlı kontratı zor bitirdim. Dorse her yere takılıp durdu birde Kolob 74760’yi denemek için kullanırım dedim her kayaya takıldı koca kamyon. Sıfr zaman geçirtmek için olmayacak şeyleri yapıyorlar haritalarda bu da haliyle oyuncuyu sıkıyor sürekli tekrarlanınca.

Aynen Kolob ve Tatarin sık sık kayanın üstünde bütün tekerleri havada kaldı.
Bir yere mesela dar bir geçit içine sulu kar çıkışına da kaya koymuşlar. Boyna takılıp duruyorum. Ha çözemedim mi? Çözdüm. Çıkışına Tatarin koydum en uzun vinçle. Her seferinde Tatarin’e geç, çek, geri diğer kamyona geç usandım.

Hani 10 tane kaya var gerçekte olsa yarım saatte temizlerim bir daha orası kaymak gibi olur. Ya da az ilerisinde ağaç devrilmiş yol, ağacı motorlu testere ile yarım saatte yok ederim ben. Her seferinde etrafından dolaşmak niye?

3-4 gündür Star in the Sky ile uğraşıyorum ben de. İlerleme kaydedemediğimden değil gereksiz zahmetli diye.

Bakalım sonraki haritalar nasıl. :smiley:

ben sırf bu yüzden kola penınsulayı es geçtim eninde sonunda oraya giricem bakalım benim açımdan sonum ne olucak

Aslında zor ya da uzun değil. Kısa sürede %38’e getirdim ama yani zorluk çok ucuz bir zorluk. Oraya bir ağaç koymuş, alternatif bir yol da yok. Ya soldan çıkıp batak yerden vinç ata ata gideceksin ya sağdan dengesiz yerden gidip devireceksin. Gerçekte olsa motorlu testere ile 10 dakikalık iş.
Gerçi ileriki haritaları bilmiyorum daha hiç ayak basmadım da şimdilik Kola zevksiz gidiyor.

orası doğru o kadar da korkutucu değil aslında harita (ben kendim es geçmeyi tercih ettim) ileriki haritalar akıyor akıyor bomboş düz otoban gibi birdahada zaten kola penınsula gibi bir harita gelmedi(gelmesinde)

He iyi bari %40 yaptım bugün ama sıkıldım şimdi. Bir kaç güne bitirip kurtulayım kafasındayım. İlk başlarda böyle sindire sindire oynayayım diyordum da artık ı-ıh bitsin bir an önce.

yukon ve wisconsin kolaydır ama amurda zorlanırmısın bilemem amurda tek haritayı bi kola penınsula gibi yapmışlar ondan sonraki haritalar zaten easy değil ama medium diyebiliriz kola peninsula hard moddan da beter

Dediğim gibi esas derdim zorluğun kendisi değil ama ikide bir kamyon kaplumbağa gibi taşın üstünde hareketsiz kalınca sinir oluyorsun. Ve ne kayaları temizleme ne de farklı bir güzergâh tercih etme şansın yok. Mod kurmak da istemiyorum açıkçası. Orijinal oynamak istiyorum.

Bugün güncelleme gelmiş onunla birlikte türkçe yama kuruluyken açılmıyor. Uyumlu yama bilen var mı

Güncelleme bugün gelmişse TR yama için 2-3 gün bekleyin.

1 Beğeni

mod sayfasında Türkçe Yama modu var güncelleme gelsede sorunsuz açılıyor :+1:

Evet onu yazıdan sonra gördüm de çalışmadı bende. Manuel kurulumu da denedim o da siyah ekran hatası verdi

Manuel dosyayı silip dosya doğrulaması yaptırınca yama modu çalıştı

2 Beğeni

Yeniden Michigan yolları.

Ama bu sefer yeni bir başlangıç yapmadım (İçimde hala bir Hard Mode oynama isteği var ama dursun şimdilik)
Şimdi şöyle, bu oyunu yıllarca fiziklerinden dolayı yerden yere vurdum. Ancak benim oynadığım bilgisayarda GTX 980 ekran kartı i7 6700 işlemci vardı. Bu oyunun önerilen sistem gereksinim ise GTX 970 ekran kartı ve i7 8700 işlemciydi. Sonra benim anakart gümledi ben de o kadar eski bir bilgisayara masraf etmek yerine RTX 4060 ekran kartlı 7. nesil Ryzen 7 işlemcili bir Laptop aldım. Aynı Snowrunner’ı onda oynamaya başladım ama Taymyr’in sonlarındaydım. Oyunun fiziklerinde sanki bir değişiklik varmış gibi hissettim ama emin de olamadım. ChatGPT ile yaptığım sohbette, i7 6700’ün bu oyunun fizik hesaplamalarına yetişemediği bu yüzden de kamyonun “Hafifmiş” gibi ya da “Yüzüyormuş” gibi hissettirdiğini söyledi. Yani yapması gereken hesaplamaları tam yapmıyormuş gibi. Ben de merak ettim en iyi bildiğim, defalarca bitirdiğim Michigan’a geldim. Cidden fizikler, sürüş, ağırlık hepsi çok dengeli. Ha mükemmel mi? Değil. Spintires kadar halâ değil ama kesinlikle gömülecek kadar kötü de değil. Ben bu oyuna bir 1500 saat daha gömerim.

2 Beğeni

tennessee de %92de kaldım görev/sözleşme vs kalmadı ne eksik olabilir

Oyundayken F4 tuşuna basıp profilinize girin. Üst menüden görevler vs ne eksik bakın.