Arkadaşlar oyunda bu tip sorun yaşayan oldu mu? Oyun oynanmaz hale geldi.
Low-'de gıdım gıdım gazla devirmeden geçtim.
hiç olmadı bende
bende bir şey sorayım şu 2 kasayı araç taşır diye taktım fakat hiç bir işlevi yok V ye basınca ok ile gösterdiğim işlev çıkıyor oda bir halta yaramıyor bu kasalar ne iş yapar bilen var mı
Rampayı aşağı indirip araba koyabiliyorsun oraya. Çekici işlevi görüyor bir nevi
Shift olması lazım o tuşa basılı tutarak Q E W S gibi tuşları kullanarak o rampaları hareket ettirebiliyorsunuz.
Ben onu araç yüklemek için kullanıyorum
“Tahliye kontrolü” seçtikten sonra sağda vitesin üstünde tuşlar beliriyor. shift tuşuna basılı tutarak o tuşları kullanabilirsin.
onu tahmin ettim de rampa indirecek tuş yazmıyor V ye basınca da yok o yüzden sordum. neyse Nomrukan ve Rapana arkadaş yazmış
aynen bende o amaçla kullanayım dedim de tuş olayı hangisi bilemedim dediğin sağda çıktı da çözemedim olayı teşekkürler hepinize
EKLEME bu yöntemde zevkli
Havanın da maşallahı varmış.
sorma Rusya’da hava 9 havaya dönüyor ne giyeceğimizi şaşırdık
sen birde geceyi gör
Glade’deyim hocam. Ben ne geceler gördüm.
dostlar bu görevde takıldım ok ile gösterdiğimi seçine de nereyi tarayacağımı göstermiyor nereyi taramam gerek?
Garajda kamyona sismik vibratör tak. Garajdan çıkınca sağ tarafta saymaya başlıyorsa doğru haritadasın. Başlamıyorsa, o araçla diğer haritaları da kontrol et. Araç hareket ettikçe o rakamlar düşer veya yükselir. 150 metre kala sinyal gelmeye başlar. 0 (sıfır) olunca sinyal kesilir. V tuşuna bas ve ardından 7’ye bas.
anladım görev rusya haritasında çıktı bakarım tamam da ula yerini yazsaydılar bari
bu arada sonradan düştü bende
internette varmış bilgi bu adamın kamyon mod galiba sonradan aldı tarama aracını kurtarmak için hayvan gibi her yolda gidiyor
Doğru yönü bulmak için öyle yapıyor. Zira sağdaki sayaç artarsa farklı yönlere gitmelisin. Ta ki sayaç azalana kadar. İlk önce sadece bir sayaca odaklan ve onu sıfırlamaya çalış.
O da güzel ama bence kendin bulsan daha iyi. İlk başta angarya bir iş gibi görünüyor ama bence zevkli.