arkadaşlar kafayı yemiş gibisiniz farkında mısınız? klik oldunuz adeta birileri sürekli snowrunner konusunda heyecanla oynuyor. biz bakıyoruz.
Doktor tavsiyesi hocam. “Günde en az 8 saat oynayacaksın” dedi.
Sinirlere iyi geliyormuş.
sen oynamıyorsun senin hakkınıda biz veriyoruz oyunda
oyundakis eviyeni ve paranı bu kadar yükseltmek istiyorsan eğer mod.ioya girip bunlarla uğraşmadan yapabilirsin yok ben xbox daki savemi steame yada epice transfer etmek istiyorum diyorsan orasına karışamam
steamdan xboxa transfer yapmıyorumda. seviye ve parayı yükseltmek istiyorum. yapmak istediğim şeyi bi türlü yapamıyorum.
mod.io dan uğraşmadan yapabilirsin derken nasıl yani
bide belgelerden girince klasörde snowrunnerbeta yazıyor. bazı kişilerde beta yazmıyor.
sen betaya girmişssin normalini xboxdan bulup normalini indirip oynaman gerekiyor(betdayken bazı modlar çalışmaz ve çalışssa bile ilerde birgün mod çakışması olursa eğer saven patlayabilir)normal snowrunnerı xboxdan indir pcne mod.io sitesi gir oraa xbox ile giriş yap var oradan önce gir ondan sona oyun içi ana menüdeki mod browser bölümüne gir oraya money xp diye yazarsan money xp olarak yapılan modlar çıkar
benim xbox gamepass üyeliğim var. bir tek snowrunner (windows 10 ) var ordan indiriyorum başka yok. yükleye basıca direkt indirme işlemi başlıyo. inince de beta olarak inmiş oluyo başka seçenek yok.
googleye xbox game pass for windows 10 pc beta sorunu yaz oradaki bölümlere eyicene bak.
Bu rehber yardımcı olabilir.
yeni oyun duyuruldu ara oyun gibi bir şey yapmışlar.
Aynı oyunun kopyası direkt.
O an aklıma gelmedi ama eğerki game pass pc üyeliği olan ve o üylikde snowrunner oynayan bir başka arkadaşın varsa ondan rica et o oyuna girsin ve bakın bakalım onunkide beta olarak başlıyormu onun oyunu beta olarak başlamıyorsa eğer ve sadece seninkinde sorun var ise onu googleye yazıp bulman lazım yok eğer onunkide beta olarak başlıyorsa eğer bu game pass pc deki snowrunnerda birşeylik var.ilerde birgün DLC haritalarını aldığında beta olarak oynadığın için bir sorun teşkil edermi bilmiyorum.
DLC’yi oyun diye çıkarıyorlar sanki.
Grafikler, modellemeler, sürüş olduğu gibi Snowrunner.
Takılmayın bu kadar alışmadığımiz bir durum değil isteyen alır oynar aynı oyun diyen de snowrunnerdan devam eder her konuya girdiğimde yeni bişey var mi diye aynı şeyler farklı kişilerce tekrar edilmiş gerek yok herkes farkında aynı şeyin laciverti olduğunun
Hocam ne yapalım bir kişi söyledi diye fikrimizi beyan etmeyelim mi?
dostlar bu uzun kütükler hangi römork ile taşınıyor ya sadece orta boy kütük için römork var mağazada düz uzunda götürdüm olmadı yaw