SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Garajda kütük taşıyıcı ön, treyler mağazasında kütük taşıyıcı arka. İkisi de olmalı.

2 Beğeni

2 Beğeni

aynen sonradan araştırdım önce garajda kamyona takmak gerekiyormuş teşekkürler

2 Beğeni

2 Beğeni

aynen öyleymiş birde ank de olsaymış. bu arada bu azav güçlü mü bende henüz çıkmadı galiba yada ben görmedim seviye 15 daha

sadece rus haritalarında satın alınabilir mesela taymyreye geçip ordan truck storeye girersen en başda çıkar

1 Beğeni

baktım da seviye26 istiyor :roll_eyes:

hangi azovu istediğine bağlı o seviye istemesi

XML Editör’le tüm araçların kilitlerini açabilirsin. Ayrıca tamamı olmasa da, motorların, vites kutularının, lastiklerin de. Yakıt seviyesini kamyonetlerde 150-200, kamyonlarda 900 Lt yapabilirsin. :slight_smile:
Ben uğraşmadım ama direksiyon hassasiyetini de ayarlayabilirsin.

1 Beğeni
2 Beğeni

gördüğüm hepsi istiyordu

Aynen biliyorum da para hilesi yaptık hadi bunu da yapmayalım dedim :roll_eyes: :rofl:

1 Beğeni

Azov64131 istemiyor.Seviye 2 de bile olsan satın alabilirsin(yeni Save Slotu açıp bizzat denedim) ama para sıkıntısı var.

1 Beğeni

hımm tamam bakayım onu fark etmedim :+1:

bu xml editör nasıl kullanılıyor. youtube de videoları var mıdır? şuan işyerinde olduğumdan ve internetimin az olduğundan dolayı bakamıyorum.

Dediğin gibi rusyadan baktım alınıyor 2 modeli :+1:

var da onlarda yabancı dilde :roll_eyes:

Hocam video var ama Rusça. :slight_smile:
Programı çalıştırın ve oyunun initial.pak dosyasını gösterin. Tarama sonrası araçlar sıralanır.
Değişiklik yapmak istediğiniz aracı seçin. Araç kilitliyse en alltaki “unlock” seçeneğinden açabilirsiniz. Orada “Unlock method” olanı “find on map (haritada bul)” olanı “by rank (rütbe)” olarak değiştirin ve rank değerini (unlock level) o anki seviyeniz veya altında bir rakam girin. “Country (ülke)” olarak ta “any (herhangi)” girerseniz, aracı dilediğiniz haritada satın alabilirsiniz. “Price (fiyat)” olarak ta 15000 gibi bir değer girin. Bu işlemin aynısını motorlar vs için de uygulayın ve kaydedip çıkın.
Fuel değerini küçük araçlar için 150-200, büyük araçlar için en fazla 900 Lt girin.
Not: initial.pak dosyası SnowRunner > Preload > Paks > Client içindedir. Yedeklemeyi unutmayın.
Not 2: Oyunu güncellerseniz ya da dosya doğrulama yaparsanız tüm değerler eski haline döner. :slight_smile:

2 Beğeni

2 Beğeni

Yav bu odun işi ne böyle ya? tam bir sinir krizi geçirmelık.