SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

:open_mouth: Naptınız hocam? :smiley:

Onları devirmeden nasıl taşıdınız? :slight_smile:

Snowrunner için tek seferde 1 den fazla Long Logns taşıyan mods treiler bildiğiniz varmı medium logs ile short logsu taşıyorum 2 şr 3 şer tane ancak Long Logsu bulamadım.

Ben de aramıştım ama yok sanırım. O yüzden tek tek taşımak gerekiyor. :frowning:

Ya bu kola Peninsula nin 2. map neymiş böyle ya :smiley: sinir krizi etti bizi :smiley: garaj yok biz açmaya çalışıyoruz açamadık bir türlü kanser olduk. İlk başta epey bir zorlandık MB Zetros ve 8x8 RNG TX ile :smiley: sonra zorlanmayalım dedik Berliett bile zorlanıyor ya

1 Beğeni

Oyunun ilerleyen haritalarında hazır fabrikalar, depolar, demiryolları, garaj vs yok. Hepsini kendimiz yapıyoruz. Oyun zaten zor, hepten zorlamışlar. Taşı babam taşı… :smiley:

oralara benzin ve tamir kitlerini yığmak gerek ama benzin çıkıyor genelde artı tamir aracı da. ama garaj olmaması saçmalık bari satın alma olsaydı :roll_eyes:

Ohooo ne anladım ben bu işten

@fsmemoli aynen öyle hocam harbiden bari satın alma olsaydı. Yada garaj modu olsaydı ya

:smiley:

1 Beğeni

Aynen keşke olsaydı paramızla rezil oluyoruz :rofl:

1 Beğeni

İşte bu yüzden ben kola peninsulayı es geçtim sezon 8 in ilk geldiği sıralarda sezon 7 de dahil bütün haritaları fulledim ve ondan sonra kola peninsulaya geçtim taymyrden sonra illallah edyorsunuz

1 Beğeni

Taymr de mi zor? 1. Mapte oynadık arkadaşla çok beğendik biz. Tabi diğer maplere bakmadık

@fsmemoli ya ben benzinde tamir de falan değilim onlar hallediliyor fakat kamyon devrildiği zaman yada yanlış dorse yanlış parça taktiğim zaman taa dünyanın öte ucundan gelmek yoruyor insanı. Berliet ile mesela takıldım bir yere çıkaramadım illallah ettim yeniden de getirmek istemedim bıraktım öylece

@turko35408 abooo :laughing:

1 Beğeni

Xbox gamepass dan snowrunneri indirip oynadım. Oyunun savesi yok çıkmıyor. Yardımcı olurmusunuz.?

sorma o yanlış parça delirtiyor insanı :rage:

ekran görüntüsü atarmisun.New game yaparken 4 slottan birini seçiceksin oyundaki garajı açıcakın ondan sonra save olur

Ben baya ilerledim garajı açtım. Alaska daki garajı açtım. Level 4 oldum. Baya bi ilerledim. Belgelerime bakıyorum. Save yok çıkmıyor. fotoda save dosyası olması lazım çıkmıyor.

Oyuna girdiğinde countine yazıyorsa eğer kaldığın yerden devam edeblirsin.

countine yazıyor evet. ama save lazım bana bi türlü yok bulamıyorum. xbox game pass kullanıyorum

Hocam Türkçe’ye çevirip bakın:
https://www.reddit.com/r/snowrunner/comments/nfblue/xbox_game_pass_pc_save_game_location/

Dedikleri takip edip yaptım not defteri ile açtım fakat hiç yazı yok. kısa kısa bilmedigim şeyler. linke girip yazılan yerlere aynen girdim sonuç alttaki gibi,

1. fotoda sanki buldum gibi oluyo sonra istediklerimi yazınca çıkmıyor. xbox game pass bu kadar snowrunner save dosyalarını şifrelemelerini çözemiyorum. amacı ne ki.