o kadar zor olacağını sanmıyorum diğer haritaların.Kola Peninsulada profilinde yüzde kaça kadar geldin protetip cihaz var alanı bayağı bir açan sadece scout araçlara bağlanan bu kolada iyi iş yapar gözetleme kuleleri biraz anarmol yerde ve bazı görevleri alanında değl protetip cihazla alanı taraman gerek yan görevleri keşetmek istiyorsan eğer
% 66 olmuş.
Amur haritalarının yanında Kola Peninsula çocuk parkı gibi kalır
Ben Kola Peninsula haritalarını sevmiştim. Atmosferi ve manzaraları güzeldi. Görevlerde zevkliydi.
Eyvah eyvah.
Güzel benzetme.
Kola peninsula da özellikle lake kovd’da harita’nın aşağısından yukarı giderken yolları değilde ortadaki buz gölünden gitmek çok mantıklı tabi taşlardan kaçarak. Bu mapte bence en iyi araç voron ae4380 karların içinde H viteste veya 3. kademe takviye de zorlanmadan gidiyor sadece mazot biraz sıkıntı yaratabiliyor onun haricinde çok iyi. Scout aracı olarakta Tuz Tatarin tercih edilebilir. 5. vitesle kar, bayır dinlemeden gidiyor.
Boar 45318’de tam detaylı kullanmadım ama iyi iş yapacak gibi duruyor.
Azov 64131 de fena değil.
@IMPOSS1BLE Hocam tavsiyenize uyup kaptım bi Voron. Felaket seri araç. Azov, yanında hantal ve yavaş kalıyor.
Teşekkürler.
zevkler ve tercihler tartışılmaz bende kola peninsulada takılmıştım ve Amur çok kolay gelmişdi .Amurda da sadece NORTHERN AEGIS INSTALLATION mapını fullerseniz gerisi kolay gelir pek zorlanacak bir şey yok kola peninsula kadar.
Rica ederim, taymr’de kullanmaktan zevk alamamıştım ama karlı yollarda çok zevkli.
karda iyi giden kuzey alaskada bulduğum kamyonda çok iyi adını unuttum
bunu nasıl çözebiliirim ya? son zamanlarda oldu. 50 tane modum var yaklaşık ama göremiyorum. Aratınca çıkıyor ama Filtresiz. Aboneli modları göster diyince göstermiyor
bütün filtreleri sıfırlamayı dene tarayıcından bir tane modundan çık oyudaki modiodan abone ol yarısı oyundaki modioda yarısınıda tarayıcıdan abone olduysan buga girmiş olabilir
Yok olmadı yarısı geldi bu seferde modların hepsi gelmedi.
o zaman 50 tane modunda web breserden çıkıcaksın oyun içindeki mod.iodan abone olucaksın tek tek
dikkat et geçenki gibi benzin deposunu deldirme aracın
Bu oyunu oynamaya nasıl tahammül edebiliyorsunuz şaşırıyorum doğrusu.