SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Vay be. :slight_smile:

O da güzel. :smiley:

1 Beğeni

Vatandaşın biri de hiç üşenmemiş madde madde döktürmüş. :slight_smile:

depo delinme var mı ya yoksa eleman sallamış mı? :roll_eyes: :laughing:

Kırmızıya bürünüyor ve yakıt hızla azalıyor. :slight_smile: Özellikle Azov’un deposu çabuk darbe alıyor.

1 Beğeni

delmedim demek ki :rofl: bu arada royal bm17 fleetstar f2070 övmüş de tetrayı atlamış bence tetra daha zorlu işleri hallediyor o olmasa fleetstar f2070 saplanıp kaldı kaç yerde asla çıkmıyor tetra ile kurtardım her zaman. ama royal alaskada süper harbiden :+1:

1 Beğeni

Ben Tatra’yla koca haritayı bitirdim. Sağlam kamyon. Ağırlığı var. Yere tam basıyor. Bunu hissettiriyor.

1 Beğeni

aynen o olmasa fleetstar bir halta yaramaz tek eksiği bir de vinç takılsaymış başka kamyon kullanmaya gerek yok yük taşımada

1 Beğeni

Bugünde ets2 var😃.
Birde farming girse tam olacak.

Almadım ama anlatılanlara göre değermiş hocam. Manzaralar vs güzelmiş. Harita çok geniş ve dağlar devasa imiş.

ben henüz o haritaya girmedim ama oyun açılışı onu mu gösteriyor yoksa güncellemeyle herkes de mi böyle baya güzel görünüyor

Covd gölü ve Imandra’ya bir girin zor çıkarsınız. Buzlar kırılıyor. :slight_smile: Anladık oyun zor da. Bu kadar da abartılmaz ki.

2 Beğeni

:smiley:
Batanı kurtarmak için kamyon götürdüm. O da battı. :slight_smile:

1 Beğeni

batan tetraysa sil oyunu kapat pc yi yapacak bir şey yok :rofl:

1 Beğeni

:rofl: Valla doğru. :smiley:

1 Beğeni

keşke direk es geçip yukona başlasaydın imandrada ne köprü var ne de doğru düzgün yol. Es geçilecek bir harita ve sahil tarafında kayalar kocaman tuz tatarin bile kayalar yüzünden geçemedi. Bilerek yapılmış yapalım da yaptık desinler diye geçiştirmelik yani. Ancak geçilemeyecek kadar zor değil biraz diğer haritalardan daha fazla kafa yorman ve sabırlı olman gerekiyor. Sana şunu söyleyeyim Kola Penınsulayı bitirdikden sonra diğer haritalar sana bayağı bir kolay gelecek emin ol.

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum hocam. Bilerek yapılmış ve epey abartılmış. Ama daldım artık haritaya, bitirmeden atlamak olmaz. :slight_smile:
Teşekkürler.

Azov. Nam-ı diğer Rus aygırı. Yakıt deposu delindi , sinirlendim göle attım hâlâ yüzüyor. :smiley:

ne yaptında benzin deposunu deldin :smiley:
Sinirlenirsen Kola Peninsula seni yener :+1: :wink:

1 Beğeni

:smiley: Valla yenecek sanırım. Diğer haritalar da böyleyse çekilmez bu oyun.