SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

Arkaya uzun kasalı römork satın alın.

Doğrudur hocam. :slight_smile:

dedim tüp küçüktür gider gitti de fakat bağlanmayınca görmedi saçma getirdik işte sana ne :roll_eyes: :rofl: neyse tüpü bıraktık gittik yarı römork aldık aynı yerde yükledik gördü :rofl:

Kargoyu bağlamadan kabul etmiyor :cry:

1 Beğeni

öyleymiş öğrenmiş olduk :roll_eyes: :rofl: bu arada bulduğum kamyon çok iyiymiş zincirsiz karda canavar gibi gidiyor çamurda da öyle ve benzin de az yakıyor

o araç amerika bölgesinde satın alınamaz kral taymyrye(Ya taymyrye ye yada herhangi bir rus haritasına) nin garajına geçip oradan satın alıp tekrar alaskaya geçmen gerekiyor

2 Beğeni

Aynen bende öyle düşündüm kral görünmediğine göre. sağ ol :+1:

1 Beğeni

Peki bu aracın parçalarını nereden bulabiliriz? taymr bölgesinden mi bulacağız? çok iyi bir araç valla bir de güçlendirsek daha da iyi gider

haritada yükselmeler (yani İngilizce oynuyorsan Upgrade) var onları bulup açacaksın sonra garajda özelleştirden takacaksın :+1: tabi bazı parçalara da seviye lazım yetmiyorsa takılmaz

Tatra t813 için diyorsan eğer
alaskada 1 tane var(Pedro bayı araştır orada biryerde watchtoelerin göremediği bir upgrade olabilir onu 1 tane sadce scout aracına takılan bir treiler var onu öyle keşfederek pedro bayde hiçbiryerde siyah kalmadan araştırman gerekiyor) Wisconsin, Grainwoods River de 1 tane var Taymyr, Drowned Lands da var 1 tane birde aynı taymyr haritasının Zimnegorsk bölümünde var en sonda Yukonun 2. haritasında var(Big Salmon Peakde) yani büyük somon zirvesinde

3 Beğeni

Baya uğraştıracak bizi sanırım :grin: teşekkürler

Hocam Tatra T813 DLC aracı haritada bulunmaz. Siz ANK38 ile karıştırıyor olabilir misiniz?

1 Beğeni

Tatra T813 aracının parçalarını yani yükseltmelerini nerede buluruz diye soruyor bende sorduğu aracın yükselmelerini nereden bulacağını yazdım

1 Beğeni

Pardon hocam ben tam okumamışım

tetra ya burada buldum bir tane

1 Beğeni

bu tür görevler kaybolmuyor sanırım haritadan?

1 Beğeni

evet benimde dikkatimi çekti görev değil de yarışma onlar yapsan da yok olmuyor sanırım

onları bir kere yapınca objects bölümünün task give bölümünde sürekli kalıyor ancak önemli olan tasklar bölümünde kalmasın(yan görevleri kabul ettiğimizde başlattığımız alanda)

2 Beğeni

Tetra yükseltme Pedro Bay dedir.
Kaynak : Maprunner.info

3 Beğeni

Haritayı %100 bitirmek istiyorsanız; tüm görevleri bitirip, tüm yükseltmeleri bulup, tüm yarışmaları halledip, tüm kayıp kamyonları bulmanız gerekiyor. :slight_smile:

1 Beğeni