SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

2 Beğeni

Kısa günün kaarı alaskada hummer aracını kaptık :laughing: 2 de yakıt tankı bulduk bereket versin :wink:

1 Beğeni

Güle güle kullanın hocam. :slight_smile:

1 Beğeni

teşekkürler :+1: :laughing:

1 Beğeni

bende tam 236,5 saatteyim steamde ben michian alaska ve taymri bitirip kolaya hiç girmeyip yukondn devam ediyorum yukon %35de şuan

1 Beğeni

Ben New Game Plus ile taze başlangıç yaptım. Haritaları biraz bilmenin etkisi ile Island Lake’e 6 tane Wooden Planks götürürken Fleetstar’a şnorkel takmamışım, hasar çarpanı da 5x olduğu için suya burnumu sokmamla kalmam bir oldu. :smiley: :smiley:

1 Beğeni

new game+da başdan ne yapacağını ayarlıyorsun daha sonradan da ayarı değiştiriyorsun ama oyunu hard mode zorlukda bitirmek lazım bütün haritaları öyle daha keyifli olur aslında

Denedim hocam denedim onu da denedim de, bana keyif vermedi.
Ben böyle istediğim kamyonu kullanayım aheste aheste gideyim falan istiyorum. Hard mode çok disiplinli olmayı gerektiriyor.
Ben yakıtı bedava yaptım ama garaja girince otomatik dolmuyor. İlla ki aracı yakıta ya da yakıtı araca ulaştırmak lazım.
Hasarı 5X yaptım. Ayrıca yakıt tanklarını büyüttüm, tankerlerin kapasitesini de artırdım.
Lastiklerin tutunmalarını da çok az artırdım.
Oyun çok keyifli hale geldi. Mesela yukarıdaki durumda hemen International Transtar 4070A ile yardıma geldim. Normal şartlarda tamamen kullanışsız olan bu kamyon benim ayarlamalarımdan sonra zor da olsa, bata çıka da olsa olay yerine ulaştı. Sonra önüne geçip vinçle ite kaka zor bela Fleetstar’ın burnunu sudan kurtarıp tamirini yaptım ve sudan kurtardım. Böylece araca bir amaç geldi. Normalde Transtar oyunun en kullanışsız aracıydı.
Şimdi de bir yakıt treylerini Island Lake’e getirmem gerekiyor orada benzinlik yok çünkü.

1 Beğeni

bu tetra kamyon mağazasında yok mu ben mi göremedim? 1 tane de alaskaya alayım dedim ama yok galiba :roll_eyes:

1 Beğeni

Season Year 2 Pass’te varmış. Bari bundan para almayaymış.

1 Beğeni

bu var ki bende alırken tümünü almıştım da oyunda mağazada göremedim :roll_eyes: neyse alaska da bir kamyon buldum yol kenarına atılmış bindim bastım marşa çalıştı ama gaz yemiyor yaptırdım :rofl: baya iyi karda :wink:

1 Beğeni

Tetra

bu 2 tetredan mı bahsediyorsun
bu kamyonlar tetra dual packın içinde gelmez sezon 5in içinde gelir oda years pas 2ye dahildir
ve kamyonları açmak için sezon 5e girmeniz gerekiyor yani bulmanız gerekiyor

2 Beğeni

Oyunu çorba yaptılar. :slight_smile:

2 Beğeni

Kenworth baya güzelmiş. Dün gece Ural 4320 “Nabi” diye bir kamyona denk geldim, bataklıkta karda buzda odun taşıması için yapılmış. Oyunda olsa güzel olur ama rus araçlarına lisans almıyorlar.

1 Beğeni
1 Beğeni

Mod yükleyin hocam.

modlarda çok fazlza kolaylaştırıyor oyunu özellikle kamyon modları

bende bu altta görülen tetra var da ondan alaska da kullanmak için kamyon mağazasından alayım dedim ama göremedim :roll_eyes:

VAY ARKADAŞ bu tüpü küçük kasayla getirdim diye yükü görmüyor ve görev de bitmiyor :roll_eyes: :rofl: nasıl iş bu illa römorkla mı getirecektik :roll_eyes: