Ben ve 2 arkadaşımla Michigan da %65e falan geldik. En çok zorlandığımız kısım island lake oldu. Çünkü garaj yok haritada ne yapacağımızı bilemedik. Ama sonradan yakıt ve tamir ihmali yaptık tabi götürene kadarda zorlandık epey. Sonra zetros modunu yapınca işlerimiz kolaylaştı. Oyunun ana kamyonları gerçekten sıkıntılı. Kilitli parça var ve yavaşlar bir de. 4.haritayi çok kolay şekilde bitirdik. Şimdi geri kalan kısımları da bitirip yakında alaskaya geçeceğiz.
Garaj olmayan haritada Trailer Store varsa ordan dorse satın alıp yakıtı tamiri halledip dorseyi satın.
Arkadaşlar merhaba. Bu geçit (The Rift) kayalarla kapalı. Scout’la arkadan dolanıp geçtim ama büyük araç nasıl geçecek? Oradaki kayaları kaldırmanın yolu var mı?
Kayaları büyük araçla geçilmesin diye koymuş olmasınlar?
Ama büyük araçlık taşıma görevleri var.
arkadan dolanmayacaksın oradan yani snki o yolu kaya kapatmış gibi görünen yerde yol var (kayaların üzerine çıktığında sağda vinç atılacak ağaç var oraya vinç atarsan daha rahat çıkarsın tekerlekler kayanın üzerinde kayıyor çünki yada vitesi Lowa çekip yavaş yavaş gideceksin) kral rift haritasını sonradan yaptıkları için adam gibi bir yere koymamışlar yolu oraya geçersen eğr arkana önce tamir kiti benzin felan al türkçe anlamı Yarık o haritanın gerçektende yarmışlar yani
Eyvallah hocam. Teşekkürler.
eyvallah kral Pedro Bay derken sanırım alaskanın diğer yerleri? yani alaskadayken geçitlerden geçince? çünkü alaskada yükseltme kalmadı
Sanırım hiçbiri hocam.
Kaç saat sürdü bu macera?
Haziranın 10’unda almışım oyunu. Günde ortalama 8 saat oynasam, 28*8=224 saat.
224 saat az gibi geldi
Bu oyunun tamamı kaç saat ya da ay sürüyor meraktayım.
Senin kaç saat oynadığına bağlı
Bu oyun tam bir GOAT. Arkadaşlarımda DLC yok bende var onlarında oynamasına izin veriyor. Bu olayı diğer hiç bir oyunda göremezsiniz. Ne ETS de ne de FS de. Oyunu oynamasını baltalamıyor diyor ki oynasınlar eğlensinler diyorlar resmen ya 10/10 verdim bu oyuna sırf bu özellik yüzünden
yeri gelsin bizi övsünller ne güzel oyun yapmışlar diye ama fazlada abartmayıp birazcıkda bize sövsünler diye bir oyun yapmış adamlar
Valla biz şimdiye kadar oyunun araçları haricinde hiç sorun yaşamadık. Zaten modlu araç kullanmaya karar verdik. Zetros kullanıyoruz genelde. Tabi zaman geçtikçe yeni yeni araçlarda ekliyoruz
Paradox Development Studio’nun tüm oyunlarında bu olay var.