Yeniliklere genel bakış.
Bu sezon alır parayı.
Çıktıktan sonra ben de alırım. Ama arada amerikalı tc9700gaming mi ne onu izlerken tiksiniyorum. Ulan hiç olmayacak aracı alıyor. Süspansiyon rezil görünüyor o modlarda
Ekimde dakarın çıkması ile yeni oyunun sırası gelir sabredelim.
Son cikaracaklari DLC buydu diye biliyorum bunda da farming şeyiyle biseyler yapmaları garip geldi yeni oyunlarda acaba tarımla ilgili birşeyler görür muyuz diye düşünmedim değil
Sezon 8 ne zaman çıkıyor ?
57x ve 47xin diğer versiyonları yeni dlc olarak yayınlandı hani güzel de artık nebileyim fizik sorunları düzelmedikçe kötü oluyor.
Biraz konu dışı olacak üzgünümde şimdi scs lisans yüzünden kirlenme hasarlanma getiremiyorsa bu snowrunner nasıl almış lisansı paramı vermiş ek olarak
Ota böceğe lisans veren MAN da SCS’ye sorun çıkarıyormuş. :))))))))) Ne ilginç değil mi?
ats vites değişitrme gaza basma sesi kadar iğrenç bir şey yok. oynamadan yapınca böyle oluyor.
snowrunner da birkaç yerde problemli ama bu videoyu gören snowrunner oynamak isteyecek.
bu araç snowrunnerda biraz işlevsiz ancak daha güçlü motor ve lastik değişimi ile iş görür. yine de biz zetrosçuyuz.
vallah yeni snowrunner için iştah kabartan şeyler var şu oyunu bi oynayalım bu başlığa gelip haykırırız.
Bu sefer Epic Games saçmalığına mecbur bırakmamaları güzel oldu. Fiyatı çok iyi ön sipariş verilebilir.
Gerçekten bunu bende merak ediyorum. Snowrunner’da siyah duman bile atıyorken SCS’de pırıl pırıl geziyor enteresan
Reddit’te, fiziklerin hala kötü göründüğü konuşuluyordu. Tabi ki 15 saniyelik görüntüden emin olmak mümkün değil daha vidyolar gelince anlarız.
sizce ne zaman paylaşacaklar bu haritayı ekimin ortası gibi falan mı acaba siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ekim ayında çıkıcak diyenler var net bilgim yok
season 2 tamamlanınca bakım vb. düzeltme güncellemelerine devam edicez demişler yani yeni oyun sıraya girdi.
Güncelleme yok daha ortada ne zaman çıkacak onunla da ilgili birşey göremedim
focus foruma bakman lazım snowrunner bölümünde her gün bakman lazım ayrıyetten otomatik güncellemeyi kapatma ama pek ahım şahım gözle görülür bir değişiklik bekleme güncellemeden