İ5 6600k oc
16 gb ram.
İkisinde de sıkıntı yok değerler normal. Ekran kartı çok yüksek istiyor sanırım.
youtubedeki testlere baktın mı bilmiyorum ama oralarada baktın mı peki
mayısda konsollara 60 fps güncelemesi gelmişdi(ps5 xbox series s ve x) belki o sırada pcyidede bi böyle mallık yapmış olabilirler fps konusunda
Normal değil mi ?
Hemen hemen aynı malesef. Nvidia 3000 serisi kartlardada düşük fps olması çok ilginç.
Format attım oyunu tekrar kurdum şimdilik düzeldi. Sabit 60 fps ayarlı teşekkürler.
o zaman sn otomatik güncellemeyi kapatmışssın büyük ihtilalle oyunun otomatik güncelleştirmlerini kapatma sonra yine fps düşüklüğü olabilir
Teşekkürler.
haftalar sonra tekrar gireyim dedim. modları güncelledim girdim ve ne göreyim betadaki gibi profilimdeki tüm modlu aralar gene gitmiş
:d
:d
Bende bayadır coop oynamıyordum agalarla oynayalım demiştim, modlara izin verdiğim halde tüm modlar gitti böyle yarım saat aradım bulamadım. Kamyon mağazasında sarı tikli görünüyorlardı ama hiçbir yerde yoklardı. Modu devredışı bıraktığımda oyuna girerken kayıp mod uyarısı veriyordu kullanamadığım kamyon için ![]()
hatırlar mısın bilmem @Emre54 ![]()
araçlar aslında kaybolmamış sadece arayüzde görünmüyorlar. haritada bulamıyorsun. yanında orijinal aracın varsa ona geçebiliyorsun ama yine haritada göstermiyor. ancak sıfırdan alırsan görünüyor arkadaş kamyon gibi mesela betada da böyleydi bir şeyleri değiştirmişler.
şimdi tek tek nereden toplayacaksın da satıp tekrar alacaksın.
ızdırap…
ve fizikler… ng kamyonunun fiziklerinde aptallık var. season 2 tamamlanmadan bulaşmamak lazım.
snowrunner için de geliyor
tennesse rezaletinden sonra kesinlikle çekilmez eniyisi mod haritalara bi göz atmak
Daha önce videosunu da paylaşmıştım,oyunu PS4Pro da dfgt ile bir çevirici adaptör yardımıyla oynuyordum.Ve gayet başarılıydı.Şimdi elimde bir Series S var.Bir tane G920 aldım.Oyuna girdim.Hiçbir hissiyat yok.Eski bir direksiyonla araya aparat vs takarak aldığım geri bildirimler vs sıfırlanmış durumda.Logitech sitesine baktığımda Xbox versiyonlarında trueforce desteğinin olmadığını farkettim.Bunun nedeni nedir anlamadım.Allahtan oyunu gamepass üzerinden oynuyorum.Bir de satın alıp bunu öğrensem kudururdum herhalde.Acayip işler.
Gelsin tamam da nerede süreceğiz ki çok az asfalt var oyunda. Mack Anthem modu var onu büyük hevesle abone oldum garajdan ötesini pek göremedi.
Highway Haulin mod haritası ne güne duruyorki?
nintendo switch için de modlar gelecekmiş.
season 8 için hala tarih vermiyorlar. Grand Harvest ismini almış zaten 4 büyük harita ile geliyordu.
Kirovets K700 var ancak yepyeni bir modern traktör olarak ise Kirovets’in K7M modeli eklenmiş.
Season 8 is named “Grand Harvest” and that’s for a good reason! You will discover 4 new massive summer maps in a brand new region, never explored before in the SnowRunner franchise! That’s for the “Grand” part, and about the “Harvest”, your task will be to restore the electrical power supply system in the region, clean & fertilize the fields, and finally, sow crops and reap the benefits!
“Grand Harvest” is indeed focused on farming, and to help you complete this task, 3 new vehicles will be at your disposal: the Kirovets K-700, a four wheel drive tractor with impressive power for its size; its modern version the K7M to help you plow all types of fields; and the Step 39331 ‘Pike’, a fine choice for all the transportation duties!
We just updated PTS to version 19.0, feel free to give us some feedback!
Find more details about the changes below:
New content:
- [DLC] New region, Belozersk Glades – a region consisting of 4 new maps set in Central Asia.
- [DLC] New trucks:
- Kirovets K-700
- Kirovets K-7М
- Step 39331 “Pike”
- New game mode – New Game +, allows the player to start a new game with modified gameplay rules
Other Changes:
- Fixed a bug where the cost of repairing the truck was not displayed in the garage in ‘Hard Mode’
- Fixed a bug where refuel\repair tasks could not be completed if host was on another level
- Fixed a bug where objects with certain settings did not cast shadows
- Fixed a bug where the ‘Text Input’ menu did not appear when entering cross-platform code
- Localization fixes
reis sence bu sene daha sezon yaparlar mı?