SnowRunner | Off-road Simülasyonu [Ana Konu]

o zaman önce ilk 1 yıllığı deneyin baktınız yavaş yavaş alışıyorsunuz daha sonra 2 onu bitirip 3 daha sonrada 4ü alırsınız

2 Beğeni

böylesi daha mantıklı olcak galiba teşekkürler

1 Beğeni

Season 13: Dig & Drill aldın mı? nasıl acaba :roll_eyes:

1 Beğeni

Almadım ama var :slightly_smiling_face: . Sırayla gidiyorum onu sona bıraktım. Sadece 1 harita olduğunu biliyorum. Tek harita ile ne kadar iyi olabilir ki?!

2 Beğeni

almadın nasıl var :laughing: neyse aldık bakalım indirim vardı azıcık :roll_eyes:

2 Beğeni

1 gönderiler var olan bir konu içinde birleştirildi: SnowRunner - Screenshots (Hikayeli)

:+1:

4 Beğeni

Voron AE-4380 karda buzda iyi de abi odun koy aşırı devriliyor zor götürdüm orta boy kütükleri 2 kez yattı allahtan ctrl f4 söylemişin :roll_eyes:

1 Beğeni

Arka tekerler 8’li olmazsa devriliyor doğrudur.

2 Beğeni

kütük römorku takınca şase değişiyor o zaman fark etmedim

1 Beğeni

Bu oyunun en sinir bozucu yanı da uzun kütük olan yerde orta kütük olmaması. Yahu kardeşim böl ortadan ikiye olsun bitsin. Ne diye dolandırıyon bizi! :slight_smile:

1 Beğeni

:+1:

@Mehmet_Ali34 Hocam bu Maine bölgesi de pek kolay değilmiş. Amur kadar olmasa bile…

maine bölgesi kolaydır

sen yine lake kovdu bitirdin kurtuldun ben direk es geçtim 5 gün oluyor sezon 12 de dahil bütün DLC li haritaları bitirdim ancak lake kovda girdim içimden girmek gelmiyor ama sezon 13 tek harita çıkınca mecbur lake kovda girmek zorundayım :smirk:

1 Beğeni

Lake Kovd gerçekten ıstırap. Sezon 12’nin ilk haritasını yarıya kadar oynadım sinir oldum bıraktım. Aynı hat üzerinde hababam git gel git gel… Aceleye getirilmiş sallama DLC olduğu her halinden belli.

snowrunner hep aynı hat üzerinde git gelli bir oyundu sen bence snowrunnerdan sıkılmışssın ve season 12yide oynayasın gelmiyor ondandır

1 Beğeni

Vallaha doğru. :rofl:

1 Beğeni

Bu Caterpillar 770G ne biçim bi kamyon ya. AWD yok, her zaman açık diff lock var. Dorse takınca burnunun dikine dikine gidiyor. Görev de o kamyonu kullanmamı zorunlu kılmış.

2 Beğeni

Onu güçlü bir kamyonun arkasına bağlayıp gezdirin. Zaten görevdeki yükü taşıyamıyor.