valla ben fiat egea kullanıcısıyım. servis selenia motor yağı kullan dediler. hep onu kullandım.
Ben bunun gümüş renklisini Kıbrıs Güzelyurt’ta görmüştüm, aynı bu paket, çarşı dönüşü. Bu da mutlaka kıbrıstan gelmedir ama ön camda o alman otoban pulu var. Muhtemelen Japonya-Almanya-Kıbrıs üzerinden Türkiye’ye gelmiş ama sağdan direksiyonlu olduğu için Türkiye’de tescil yaptıramaz, yaptırsa bile muayeneden geçemez, 6 ayda bir Mersin veya Alanya limanından Kıbrıs’a giriş çıkış yaptırması lazım.
Onuda yapan adam Türkiye’de yoktur herhalde.
şöyle de bi şey var tabi, eğer gümrükte ihaleyle alınmadıysa o R33, 2013’ten önce tescil edilmiştir o. yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılına kadar sağdan direksiyonlu araçlar da plaka alabiliyordu. Bi tane İstanbul plakalı 1986 model JDM Toyota Liteace minibüs görmüştüm İstanbul Ataköy’de, sağdan direksiyonlu ve satılıktı.
33 B 2607 plakalı araç pertten toplama ama öyle böyle değil ve uzun süredir Türkiye de büyük kazasınıda yaklaşık 10 yıl önce Mersinde yapmış.
anıt mezar gibi koymuşlar bi de
öte yandan skyline gtr’lar arasında beğenme düzeyim;
r32 > r34 > r35 > … (geri kalan tüm gtr’lar) … > r33
Otomobil ile ilgilenen arkadaşların takip etmesi tavsiyemdir TR’de bulunmayan,nadir araçlar paylaşılıyor.
Araba tanıdık geldi ama çıkaramadım
Buldum sadece farklı kasasıymış
Evt ben zaten kaplamalardan bahsettim yani renkten ikisindede hızlı ve öfkeli 2 deki r34’ün kaplaması var
videoları izlememiştim. gtr değil ki bu gtt
@The.Yigido68 O tarz bi sayfa bulamadım ama Techturkey de eski halinin vs. konuları vardı.
yanlız bi kontrolü kaybetse var ya fena olurdu. iyi sürmüş. ben ibreye baktım da 340 km hıza ulaşırmı diye sanırım en fazla 280 km/h yapmış
Accent era’sı olan var mı ??
Bende vardı sattım egea aldım
Dizel miydi Benzin Lpg mi ?
benzinli lpg
Abi bu sene bakıma sanayiye götürdüm aracı. Motor yağı filtreler değişti işte. Dün arabaya bir bindim araba zar zor çalıştı. Sence neden olabilir??
Kullandığın akü kaç yıllık, aküden de olabilir…