SimülasyonPark - Sıfır, 2. El Araba Sohbeti, Otomotiv Haberleri 🚘

Daha geçen yaz değişti reis. Benim şüphem bujilerden yana bu bakımda bujiler değişmemişti…

1 Beğeni

Tabi olabilir. Enjektörler tıkanmış da olabilir, marş dinamosundan da olabilir vs. vs. Bunun sebebini tam olarak anlamak için bir an önce bir ustaya göster bence.

1 Beğeni

Götürecem pazartesiye Hyundai servisine…

1 Beğeni

Ne yag koydu 5 30 yag mi 5 40 yağ mi markaya görede kalın yag ince yag var. Değişiyor. Ben eraya 5.40 mobil1 yağ koyuyorum en güzelinden filtreleri falan değiştirdim. Ağır kaldı araba sebeblerden bujilerin bitik olması değiştirmeden sıfır bayiye gidip takasa soktum aldım egeayi. Erada birçok sorun değişmesi guncellenmesi gereken vardı ugrasmadim.

5 40 koydu reis Castrol Magnatec koydu. Hayırlısı olsun egea. Nasıl memnun musunuz peki ? Yol tutuşu yakıt durumu nasıl ?

5 40 dan mobil1 koysaymis iyi olurdu. Eradan egeaya büyük fark var. İçi cok sessiz motor sesi almiyorsun era kullandığıma göre konfor yol tutuşu xok iyi geldi daha lüks araba kullanmadığım için. Gerçekten tavsiye ederim. 1.4 benzinli kullanıyorum. Lpg yi vazgeçtim sürekli bi ariza sorun çıkarıyor diye. Benzinli biniyorum

1 Beğeni

Benimde aklımda değiştirme fikri var. Kadjar var aklımda. Benzinde ucuzlamaya başladı zaten kullan reis.

1 Beğeni

Kadjarı olan var mı peki grupta ?

https://www.instagram.com/sahibindentrolleri/
Tavsiye ederim.

1 Beğeni

https://www.instagram.com/p/B_xHKeeJZql/

restorasyon başlıyor :smiley:
ön yargılarımdan önceden beğenmediğim (sahibinde e39 m5 de var) binince hayran olduğum araba

4 Beğeni

Çabuk rb’ciler gelmeden

3 Beğeni

2jz motorlara bayılıyorum…

4 Beğeni

Bundan yaklaşık bir sene önce Passat B7 TSI satmıştık 74 bine, şimdi bakıyorum 120-130 hatta 140 yazan bile var anlamıyorum arabaya bindikçe değeri artıyor nasıl bir iş bu?

1 Beğeni

2011’de 508 alırken alternatifi bunun 1.6tdi comfortline olanıydı. 508’i 63 bin tl’ye aldık (sıfır), passat da 64.500 gibi bişeydi (sıfır).

1 Beğeni

neyse ilerde çöpe atacağım bi 800 bin tl’m olursa pertten toplama bi s2000 alırım

3 Beğeni

bi gazete vardı nette paylaşılan 2012 de polo golf filan 20 bin tl diye ya millet bizimle dalga geçiyor yada cidden ülke batıyor

Milletin dalga geçtiği falan yok giriyor malum siteye bu araba bu kadar ederse benimki şu kadar eder diyor yapıştırıyor ilanı kimse elindekini piyasanın altında verip ‘‘ederi bu abi’’ demez.

1 Beğeni

508 çok güzel araba Allure paketse bir de :heart_eyes:

508 iki nesildir güzel araç, hele GT versiyonları. Muadillerine göre fiyatı uygun ve daha donanımlı. Ama milletimiz Passat’tan başkasını görmediği için bu araçlara pek yanaşılmıyor.
Ama yavaş yavaş milletimiz 508’e yönelmeye başladı.

2 Beğeni