Ya önceleri bende opetten alıyordum da bu mevzu patlayınca Shell den almaya başladım
Honda jazz alınır mı? şehir içi kullanacağım, yılda 1-2 defa İstanbul-İzmir yaparım, içi güzel klima ve ses kontrolleri istediğim gibi analog, motor basınca bağırıyor ama gidiyor, koltuk ve direksiyon ısıtma var, arka koltuklar yukarıya doğru katlanıyor, sanayiye sokmayacak evladiyelik araba lazım, hibrit olduğu için az yakıyor ve şehir içi sessiz, şehir dışı tipik japon ses geliyor, ötv sonrası fiyatı düştü.
araç bu üzgün surat.
arabada tork varmış 1.4 egeaya takla attırır
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2024-honda-jazz-1.5-hibrit-elegance-13.000-km-1256648565/detay
0-100 9 küsür saniye, ışıklarda iyi kalkıyor, yavaş olsa da olur, 2. ele bulaşmak istemiyorum, bu ilandaki elegance koltuk ısıtma vs yok, alırsam crosstar modelini alacağım biraz daha yüksek, 2. el ile arasında 100bin lira fark var, 6 aydır araba bakıyorum, ilk arabam olacak nasipse.
1.6m vereceksin bunun yerine tavsiye de veremiyorum. fabia al desen millete aynı paraya 1.0 dayıyorlar küçük zaten 1.5 monte carlo 1.9m falan oluyor.
honda jazz benlik değil ama motor her yola gidecek gibi duruyor. sitedeki fiyatların aşağısına veriyorlar ama son zamlardan sonra nasıl dayarlar bilmiyorum.
arabayı kullandıysan sen biliyorsundur. güzelmiş olsa fark etmez bana da yapıştırır gidersin. 50bin kmde yine o paraları verip 2. el araç almak mantıklı gelmiyor artık çok arabacı olmayana birine
ilk arabaya göre güzel bir araç. Youtube dan falan araç incelemesine baktın mı? şimdi söz konusu araba ya da teknolojik ürün olunca her kafadan bir ses çıkar. ama eğer takip ettiğin bildiğin bir araçsa bence alabilirsin. bizde de 2009 model doblo vardı satıldı ertesi günü abimle babam araba bakmaya gittiler bütçeye uygun 770 bin e egea 1.4 aldılar. ruhsat da benim üzerime oldu dolayısıyla ilk arabam egea olmuş oldu ![]()
yerli yabancı bütün kanalları izledim, yorumları okudum, sadece fiyat ve aracın bağırmasını sevmeyenler var ama diğer markalara koltuk ısıtma vs ekleyince zaten o fiyata çıkıyor, dh’de aracın grubu var ama herkes malını övüyor, sadece iç detaylarda eski modele göre kısmalar olmuş diye olumsuz yorum var, egea da iyi, ama 2. el almaktan korkuyorum, ne zaman 2. el bir şey alsam elimde patladı. ![]()
elektirikli almam, içten yanmalı olsa düşünülürdü, clio satmaz diye yapmadılar bence clio’dan daha güzel.
Zafira mı alınmalı yoksa elektrikli herhangi bir araç mı
Stationwagon Tofaş Kartal 1.6ie 2002 model tavsiye ederim
Arkadaşlar güzel ve premium bir araç arıyorum. Bütçe 800-900 arası. Volvo S60 11-12-13 alma düşüncem var. Herhangi kronik problemi veya hatası, sorunu var mıdır? Alınır mı? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan cevapları bekliyorum.
Trump’ın emri sonrası Honda ve Çin markalarına %25 vergi geldi, sene sonu kampanyası bekliyoruz zam geliyor.
Honda artık ziki tuttu zaten satmıyorlardı Mazda gibi ülkeden çekilir.
Sen bekleme al geç
Trafikte Chery süren NPC’leri görmekten sıkılmıştık iyi oldu
1.4 egeaya yazılım atmışlar 160 tork mu ne olmuş. Daha ben kullanmadım ama bugün gördüğüm kadarıyla ilk viteslerdeki performans bi tık değişmiş. Ses de garip geldi.
- 2022 Skoda Scala 1.0 TSI Premium/Elite
- 2023-2024 Fiat Egea 1.4 Urban
- 2022-2023 Renault Clio 1.0 Tce
- 2018 Volkswagen Golf 1.6 TDI Comfortline
- 2023 Volkswagen Polo 1.0 Impression
- 2021-2023 Seat Ibiza 1.0
- 2017-2018 Opel Astra Hatchback 1.6 CDTI