SimülasyonPark - Sıfır, 2. El Araba Sohbeti, Otomotiv Haberleri 🚘

Arkadaşlar aracımızı satıyoruz muayenesi bugün yapıldı ilgilenenler varsa
ilan: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-2002-almera-1283914522/detay/

1 Beğeni

habaşş

3 Beğeni

Sadece 72000’de :clown_face:

1 Beğeni

4-5 senedir arada bir vakit buldukça takip ederdim. Ne olacak nasıl olacak vs. diye bölümleri izlerken iş boyama aşamasına geldiğinde griyi duyunca koparttı heves falan bırakmadı. Hadi kabullendik bir şekilde ama şu son yapılan iş yüzünden ben artık tam anlamıyla bir R-34 göremiyorum.

Türkiye’de görülmemiş belki de yere göğe sığmayacak bir iş yapıp niye diken ekliyorsun be adam. Niye her seferinde gülü sevip dikenine katlanmak zorunda bırakıyorsun bizi? :smiley: Şu arabanın rengi ya mavidir ya mnp. Hadi mnpyi de geç şu arabayı mavi yapmadın ya alacağın olsun senin.

6 Beğeni

herkes mavi ya da gece moru yapıyo diye gri yapmış işte :smiley:

2 Beğeni

Gri renk güzel oldu ama kaplamalar felaket kötü duruyor. Herkesin kendi zevki yapacak bir şey yok. Bana kalsa kaput altına da boyama yaptırmazdım ama araba benim değil.

adam açıkladı ya fuar için yapıldı fuar işi bitince sökülecek kaplamalar

Üzerindeki stickerlardan bahsetmiyorum. Hazır bayside blue değer kazanmışken mavi olmalıydı bence.

550’ye clio 3 mü, 675’e clio 4 mü alırdınız?

ya da tam aralarında bulunan bravo mu? linea? veya 500-700 arasında başka önerileriniz neler olur? 4 kişilik aile için soruyorum.

düz manuel fark etmez, kroniği az olsun, az yaksın, performans çok önemli değil ama yokuşta da bırakmasın.

eğer 1-2 sene içinde satmak gibi bi kaygın yoksa birazda zevkli bi otomobil arıyosan bravo ,piyasa kaygın varsa bütçene uygun en modelli en hatasız clio ,linea’da sedan ihtiyacın yada isteğin varsa .Başka otomobil ne tavsiye edersin dersen mazda 3 benim favorim yeterince donanımlı enfes bi makine ama gövde parçalarını bulurken bi tık zorlanabilirsin(tampon,çamurluk vesayire).

1 Beğeni

mazdanın tadını bilsem de maalesef bulaşmaya pek gözüm kesmiyor. hemen satmak gibi bir amacım yok minimum 5 sene bineriz diye düşünüyorum. bravo linea arasında daha bilindik olarak linea ama tasarım olarak kesinlikle bravo.

clio 3’ler mi pahalı 4’ler mi ucuz bilmiyorum ama o fiyat farkına değer diye düşünüyorum. gönlümden ağır bir şekilde clio 4 geçiyor. kriterlerimin de çoğunu karşılıyor. teşekkür ederim.

1 Beğeni

rica ederim biraz da olsun yardımım dokunduysa ne mutlu bana

1 Beğeni

Hep istedim şu arabayı MNP2 yapsın diye yok gitti önceden eleştirdiği renge boyadı arabayı bakma normalde nismo jantlarınıda takmıyordu tepki çekti diye taktı

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/s?k=göçük+vakum&language=tr_TR&adgrpid=120861791918&gad_source=1&hvadid=736528874585&hvdev=m&hvexpln=0&hvlocphy=9056770&hvnetw=g&hvocijid=17886782538056383826--&hvqmt=e&hvrand=17886782538056383826&hvtargid=kwd-865938314145&hydadcr=24900_2411068&mcid=fdf6feb49e343a9f96aa9c093f57e186&tag=trtxtgostdsp-21&ref=pd_sl_9ru5m24jej_e

Göçük düzeltme aparatı alan var mı hiç? Ya da benzer başka bişey?

Bak ne kadar oldu bu yaptırılmadı
Yeğen alışveriş arabasını vurmuş. Ön tampon altını ben çizdirmiştim kaldırımda ffjjfgjjg

150 liralık şey çözer gibi sadece basit göçük ama uzunluk var aklımat takılıyo bi de boya makinesi alsak zevkine macun ölçeriz

alacağın aparat küçük resimde büyük gözüküyor, çektiğin an diğer taraf daha göçebilir ki çakma mal olduğundan çekemeyecek, gir sanayiye sakal at yapsınlar.

5k malzemeyi alsak kaportacı açarız daha iyi

focus 3 1.6tdci 140 - 160 küsür binlerde bulursun :+1: arabaya biniyorum dersin en azından. style trendx alınabilir o paralara boya takıntın yoksa