Eskiden bayside blue un yüzüne bile bakılmazdı alışıldık renk diye şimdi kamyonla para isteniyor. Mavi V-Spec II Nur vardı bir aralar acaba ne kadara satıldı
Gerekirse kilometresi 109k olsun düzgün bakılmış kullanılmış daha değerli parçalar takılmış bir mnp3 tercih ederim. Bayside blue zaten çok güzel bir renk ve beni arabaya bağlayan renktir. Fakat fiyat olarak bakıldığı zaman zaten mnp3 çok daha mantıklı çünkü hem çok dikkat çekiyor hemde arabaya değer katıyor
LX0 seveni çok da ben pek sevemedim kafamı karıştırıyor Japonya’da düşük km çok olunca fiyatlar da uçuyor ülkeden ülkeye piyasa farkı da vardır elbet.
BMW ve Electronic Arts, 2005 yılında yayınlanan Need for Speed: Most Wanted oyunundaki efsanevi M3 GTR modelini gerçek hayata taşımak için ortaklık kurdu. BMW, Need for Speed serisinin son oyunu olan Unbound’a dahil olan M3 GTR ikonik aracını 20 yıl önceki E46 M3’ün gümüş ve mavi rengini taklit eden özel bir kaplama ile yeniden yarattı. Araç, Almanya’nın Münih şehrindeki BMW Welt sergi merkezinde 27 Kasım - 6 Ocak tarihleri arasında sergilenecek.
Ağlamıyorum gözüme blacklist ve Mustang’li Razor kaçtı. Oyunun başındaki yarışta aniden bozulan daha sonra ise Razor’la yarışırken çakarlı Corvette’yi peşimize taktığımız rüya arabam olur kendisi.
Aramızda 1.2 Puretech’li araç kullanan varmı? Yeni kasa 308 düşünüyorum fakat yağlı triger düşündürtmüyor değil ilandaki araçların çoğu da 40bin km ye gelmiş durumda triger değişmesi gerekiyor masrafı falan nedir ortalama acaba? Arabanın görüntüsü 50 bin kmde bir triger değişimini göze aldırtıyor bir şekilde