Yok ben almayayım, teşekkürler.
Korkmayın acımayacak
Asıl sıkıntı benim sistem zort
Volumetrik bulutlar lowda olsa bile sıkıntı olmuyor iyi duruyor. Olmadı kapatırız ahahahaha
Hdrp ilerisi için de karmaşık olayları öğrenmek adına daha faydalı dha fazla incw ayarla gereksiz şeyleri kapatmaya devam ediyorum.
Ama ana projede haftaya geçince asıl mevzu belli olacak. Sonra screenshot yağmuruna tutucam burayı şemsiyenizi alın.
++++ cüzdanı hazırlayın
Ohoo şimdiden sözler tutulmuyor.Hani parktakilere beleş olacaktı?(!)
Nasıl güvenelim bu projeye biz?
Azcık para verin siz de
Bize beleş dendi
kardeşim keyi size beleş verecem de siz alpha testersınız da ee ben nasıl her şeyi karşılayayım
eridim bittim artık
bir de full substance texture ile düşünün yalarım
hdrp düşmanları gidip ets2 oynayabilir. snowymoon falan kurarsınız
steam cover ai ile yapılır ya mis ama gerçekçi bir görüntüye döner
asıl sahneyi in game çektikten sonra bu hale getirmek çok iyi
Ey SCS, sen kimsin ya?
Scs ye çok atar yapıyorsunuz Türkiye den bir çekilirse görürsünüz gününüzü :))) Dımdızlak ortada kalırız. :))
inşallah amin yarabbi nerede o günler
neyse çekici ve dorselere lod yapmıştım aktarım test ediyorum öyle
plajdaki depoları görüyorsunuz çok lowpoly ve düşük çözünürlüklü kaplamalara sahipler ama efsane duruyorlar

parçala behçet günlerdir yardırıyor şimdi evlere geçtim maalesef lodsuz satıyorlar sonra gene biz uğraşıyoruz
aşağıdaki flatbed dorse 185k tristi lastik dişlerini ve gereksiz vidalarla halat bağlama çarkları vardı onları sildim 110kya düştü lod0’da ardından lod1de yarıya öyle %50 olarak azalarak lod3 gidiyor. lodsuz hali koca bir şehir kadar indice yiyordu.
yukarıda paylaştığım landroverlar,merso, transit, amerikan pickup vanları da lodladım. ai ve statik için hepsi hazır.
problem ilk buildde çok uzun sürecek maalesef. elimde çok güzel haritalar yapacak kadar ciddi profesyonel asset havuzu var artık ama maalesef texture, mesh boyutları derken projeyi çok şişiriyor hepsini rahat rahat kullanamamak üzücü.