Sallamasyon şeyler

ChatGPT Image 26 Mar 2025 23_14_16

10 Beğeni

boş sahnede yüksek ayarda dx12 ile 85 fps aldıran hdrp bize neler yapmaz

9 Beğeni

Yok ben almayayım, teşekkürler. :disguised_face:

Korkmayın acımayacak :grinning:

Asıl sıkıntı benim sistem zort
Volumetrik bulutlar lowda olsa bile sıkıntı olmuyor iyi duruyor. Olmadı kapatırız ahahahaha

Hdrp ilerisi için de karmaşık olayları öğrenmek adına daha faydalı dha fazla incw ayarla gereksiz şeyleri kapatmaya devam ediyorum.

Ama ana projede haftaya geçince asıl mevzu belli olacak. Sonra screenshot yağmuruna tutucam burayı şemsiyenizi alın.

++++ cüzdanı hazırlayın

6 Beğeni

Ohoo şimdiden sözler tutulmuyor.Hani parktakilere beleş olacaktı?(!)
Nasıl güvenelim bu projeye biz?

1 Beğeni

Azcık para verin siz de

1 Beğeni

Bize beleş dendi

8 Beğeni

kardeşim keyi size beleş verecem de :smiley: siz alpha testersınız da ee ben nasıl her şeyi karşılayayım :smiley: eridim bittim artık

1 Beğeni

bir de full substance texture ile düşünün yalarım

hdrp düşmanları gidip ets2 oynayabilir. :stuck_out_tongue: snowymoon falan kurarsınız

5 Beğeni

kansaslı krşm bütün gün oynadı helal böyle her gün 20 tane kansaslı olsa sırtımız yere gelmez

3 Beğeni

:yum: steam cover ai ile yapılır ya mis ama gerçekçi bir görüntüye döner

asıl sahneyi in game çektikten sonra bu hale getirmek çok iyi

7 Beğeni

ağlamaa ooynaaaa

7 Beğeni

intikam intikam intikam

8 Beğeni

Ey SCS, sen kimsin ya?

Scs ye çok atar yapıyorsunuz Türkiye den bir çekilirse görürsünüz gününüzü :))) Dımdızlak ortada kalırız. :))

inşallah amin yarabbi nerede o günler

1 Beğeni

dıj guclere girsin
bütün ezilen simülasyoncular için yapıyorum

10 Beğeni

dışarısı pc içerisi mobil :smiley:

5 Beğeni

neyse çekici ve dorselere lod yapmıştım aktarım test ediyorum öyle
plajdaki depoları görüyorsunuz çok lowpoly ve düşük çözünürlüklü kaplamalara sahipler ama efsane duruyorlar :smiley:

7 Beğeni

parçala behçet günlerdir yardırıyor şimdi evlere geçtim maalesef lodsuz satıyorlar sonra gene biz uğraşıyoruz

aşağıdaki flatbed dorse 185k tristi lastik dişlerini ve gereksiz vidalarla halat bağlama çarkları vardı onları sildim 110kya düştü lod0’da ardından lod1de yarıya öyle %50 olarak azalarak lod3 gidiyor. lodsuz hali koca bir şehir kadar indice yiyordu.

yukarıda paylaştığım landroverlar,merso, transit, amerikan pickup vanları da lodladım. ai ve statik için hepsi hazır.
problem ilk buildde çok uzun sürecek maalesef. elimde çok güzel haritalar yapacak kadar ciddi profesyonel asset havuzu var artık ama maalesef texture, mesh boyutları derken projeyi çok şişiriyor hepsini rahat rahat kullanamamak üzücü.

4 Beğeni