çiftliklere hayvan yemliği taşırsınız artık ahahahahha yem torbaları ayrı tabii canım yine assetlerin şeyine şey ettik sonu gelmiyor
bunu öylesine paylaşıyorum.
akşam hdrp’ye geçtiğimde aynı yerden aynı araçla farklı bir grafik göreceksiniz.
özellikle kaplama detaylarının yüksek olduğu kir pas olan modellerde hdrp manyak bir iş çıkartıyor.
bu hali içimi kararttı kurtuluyorum artık kokpiti atmıyorum ağlamayın diye ahahahah

aşağıdaki vanın alt takım kapkaranlık + lastikler maalesef bir üstteki gibi iyi değil yukarıdaki tekerle değiştirebilirim. süspansiyon parçaları daha doğrusu salıncak ve coil springi hareketli caliperi var. tekeri takip ediyorlar. axle yok maalesef lowpoly yapmış aşağısını bunu yapanlar ukraynalı pickupları da var orada alt takım daha canlı gösteririm. eruhlu pavel nereden bilsin alt takım vs. şimdi görüp hemen yapmaya başlamıştır arabalarına
olmadı yarın sabah gösteririm
ayrıca hdrp sonrası shaderların daha performanslı çalışabilmesi ve build sürelerini kısaltmak için derinlemesine bir optimizasyon süreci olacak. ve ana materyal shaderını değiştireceğiz.
elveda urp dermişim
yalarun
twitter paylaşımında net görülebilir.
https://x.com/simulasyonturk/status/1912098193858343157
kokpit
şu an ince ayar olmayan bir postprocess kullanıyorum. bu değişecek. kokpitte ao full. azaltırsam daha az gölgeli yer olur. + kokpit için ayrı bir postprocess local volume kullanabiliyoruz. tabii burada sıkıntı yok.
maalesef bazı araçların kokpiti hdrp olmasına rağmen tırt çünkü zaten ucuz model ve başka bir amaçla yapılmış ama ben onlara da lod yaptım ekledim çünkü statik olarak iş görecekler.
kenar yumuşatma olayına takılmayın. tüm hdrp materyalleri ayarlanınca bazı ayarları tekrar kurcalayıp performansı artıran stpyi aktif edeceğim zaten dlss var.
Gümüşhane haritasını eklemeyi unutmayalım hasancım.
hdrp versiyonu
tabii güneşin konumu ve saat derken postprocess ayarları ile daha farklı da olabilir.
kupa hareketlidir. öne arkaya sağa sola eğiliyor da ince ayar gerek. akslar hareketli. bunda ön ve arka süspansiyon farklı. arkadaki dorsenin de akslar tekerleri takip ediyor. dorsenin içi var. tabii bazı modellerde yok bazılarında olacak.
fmax ahhh sen de burada poz verebilirdin… ama
çevrede duracak veya trafik dolaşabilecek kapasitedeki sizuzular lodları var. body-platform-tekerlek ortak karoserler ayrı materyal ve kaplamalara sahip.
fazla parlaklık var ayarlayacağım da bu boş işlerin bitmesi lazım
Sizuzu Nepere
bugün bazı şeyleri halledicektim ama çorlu’ya gitmem gerek. hdrp olayları bitti. bu bir şey değildi çok daha zoru var hayır o zor da en büyüğü değil. ondan sonraki de
kesin isim artık belli oldu.
önümüzdeki hafta umarım bişey çıkmaz da ilk yerleşim yerini kalıcı olarak kurar ve görüntülerle birlikte steam sayfasını açmaya çalışırız. şu an sayfada bu rastgele ssler ile ai coverlar var.
bu ai adamı deli eder.
ben buraya attığım görüntüleri editörde tam ekranda çekmiyorum. kalite de burada bozuluyor.
- dlss-fsr paketlerini eklemiştim. editörde pek ayar yapmadığım için ancak buildde farkını görebilirdim tabii onların sayesinde çok daha pürüzsüz kenarları yumuşak olan modeller oluyor harika gösteriyorlar.