Sallamasyon şeyler

bu gece de egzoz freni için uyuyup sabahın köründe yollara düşüyoruz. yevmiyecilik böyle bir şey her şey cds için :smiley: sdfsdf
16:00’dan önce geliriz herhalde

3 Beğeni

malı yükledim gidiyorum hop dışarıdan bağırdılar
ön sağ teker sekiz çiziyor dediler
bir baktım bilyalar dağılmış.

owww goddamit dedim

iki gün gallipoli oynadık diye davamızı sattığımızı mı sandınız

https://x.com/simulasyonturk/status/2090775900002353521

Gövde hasarı ve motor mekanik, lastik balata hasarı dışında mevcut aracın ön, arka, ve tüm kapı camları hasar alabilsin mi?

• evet
  • hayır
  • camcıya mı domalacağım?
0 oylayan

eğer olursa camları ayrı bir service shop ui panel ile tek tek onarabileceğiniz sistem olacak. başta görsel kırılma, cam çatlama olmayacak ama mekanik oturmuş olacak. Ek masraf çıkacak eğer kaza durumu yaşanırsa.

Camcı anlık: abi allah razı olsun sayende biz de oyuncunun parasını alacağız altımıza merso çekeceğiz

Biri de demiyor ben geleyim camcı olayım.

ben kaportacı olayım cam bana göre değil

kardeşim sen bizim oyunu yok sayıyorsun :smiley:

ne zaman yok dedim ???
vergi dolandırıcılığı yapıp kaçak mazot satmıyor muydum oyunda :smiley: :smiley:

Dolandırıcılar da olacak mı? XD

yok öyle bir şey ki :smiley:

Bugün çöp toplama tarafında düzenlemeler yapıldı.
İş sistemiyle ilgili birkaç gözden geçirmece oldu.
İstatistik ve finansal takip tarafında da gelir, gider ve kar oranını kazandığımız asıl parayı daha iyi takip edip göstereceğimiz eklemeler oldu.

Cam hasarı yağmur damlaları ne zaman entegre olur o zaman eklenir.

Şu an yeni bir fikir, özellik artık dahil edilmeyecek. Mevcut olanlar inşa edilip test edilecek.
Arayüzde çalışmalara da başlıyoruz.
Mekanik arızalar ve ilgili şeylerin eklenmesi ve birkaç araç detayı işi biraz büyüttü. İş yükü çok fazla bir aracın doğru düzgün ayarlanması(fizik hariç) inanılmaz uzun sürecek.

2 Beğeni

wardogs oynuyorsun karşına ne çıkıyor :smiley: hayır böyle de dizilmez ki ne mesajı veriyorsun

3 Beğeni

Aha işte bizim çapımızın resmini yapmışlar
Çapımız küçük diyorum
Çapımız çok küçük bizim oyun basit çapı küçük aga
Full özene bezene haritası bile olmayacak ki şu an
Ama olsun balata bitsin o da yeter

2 Beğeni

duayen game developer olarak bugün editörde yapılacakları canlı yayında yapsak anlatsak ama editörü tam göstermesek ne olur?

• evet
  • hayır
  • izlemem
0 oylayan

Fizik sistemi yeni sürümü artık çıkacakmış tabii hotfixler devam eder ama ben zaten oradaki yeniliklerin bazılarını kendime uyarlamıştım. İşte onu komple kurarsak her şeyi tekrar kontrol edip uyarlamak ve yaptığımızı düzenlemeleri elden geçirmek gerekir.
FMOD, Yeni directinput force feedback mantığı da var. Ve bu sürtünme ilgili şeyleri çözüyordu bakalım takipteyim.

2 Beğeni

@takviyeKablosu CDS’yi almak ve Kei Kamyoneti sürmek ve yük taşımak istiyoruz.

1 Beğeni

allah ne güzel bir yorum bu :smiley:

1 Beğeni

Bunun şerefine CDS’ye bir H-100 gelir mi?

1 Beğeni

Model yok ki :melting_face:

1 Beğeni

yayın olacak birkaç şeyi halledeyim. 27’sinden önce de yaparız sonra da fark etmiyor. seriyi başlatmak lazım eylül ayında çünkü haritadaki çalışmaları da aynı şekilde yapmak istiyorum.

1 Beğeni

arkadaşlar araç elektriğinden anlayan usta lazım simu town’da bulamadım. nereye gidelim? buradakiler elektrik işine bakmıyormuş popoları kalkmış?